واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
کمالالدین پیرمؤذن:
مدیران احمدینژادی در کار دولت سنگاندازی میکنند
انتخابات ریاستجمهوری سال آینده بسیاری از جریانهای سیاسی را آماده رقابت میکند که خیلیها نتیجه آن را از همین حالا پیشبینی میکنند که حسن روحانی دوباره خودش راهی پاستور خواهد شد.
روز نو :
انتخابات ریاستجمهوری سال آینده بسیاری از جریانهای سیاسی را آماده رقابت میکند که خیلیها نتیجه آن را از همین حالا پیشبینی میکنند که حسن روحانی دوباره خودش راهی پاستور خواهد شد.
به گزارش روز نو، با این حال، پیشبینیناپذیری رفتار سیاسی جامعه نشان داده است که بسیاری از نتایج انتخاباتی درست در دقیقه90 رقم میخورد و از این جهت نمیتوان تحرکات سیاسی جریانها و چهرههای مختلف را برای حضور در عرصه رقابت نادیده گرفت. محمود احمدینژاد یکی از همین افراد است که دستکم در ماههای اخیر فعالیتش را در قالب سفرهای استانی و سخنرانیهای متعدد افزایش داده است. حالا خیلیها در غیاب گزینهای که در اردوگاه اصولگرایان از بدنه اجتماعی برخوردار باشد، او را اصلیترین رقیب احتمالی حسن روحانی در انتخابات سال آینده میدانند. از سوی دیگر برخی معتقدند که تحرکات احمدینژاد تنها به سفرها و سخنرانیهای خودش معطوف نمیشود بلکه یاران او در شهرستانها مدتهاست که فعال شدهاند و از ابزارهای بهارثرسیده از دولت سابق هم برای تحقق هدف انتخاباتی خود استفاده میکنند. یکی از این ابزارها، کرسیهای مدیریتی است که در دولت یازدهم هم در میان آنها تقسیم شد؛ هر چند جابهجایی مدیران در دولتها یک ضرورت نیست اما انتصاب مدیرانی که دستکم با سیاستهای دولت روی کار همسو باشند تا به تحقق برنامههای آن دولت کمک کنند، ضرورتی انکارناپذیر است. این درحالی است که کمالالدین پیرمؤذن، نماینده مجلس نهم، در گفتوگویی با «وقایعاتفاقیه» میگوید هنوز مدیرانی از سطح معاون وزیر تا دهیاری در دولت یازدهم حضور دارند که با تفکر احمدینژادی برسر پستهای مهم باقیماندهاند و میتوانند در بزنگاه انتخاباتی به نفع احمدینژاد، تأثیرگذاری داشته باشند. پیرمؤذن میگوید هنوز مدیران احمدینژادی در بدنه دولت حضور دارند که نه تنها یار دولت فعلی نیستند بلکه سنگاندازی میکنند و از امکانات دولتی به نفع احمدینژاد استفاده میکنند.
کمتر از یک سال به انتخابات دوازدهمین دوره ریاستجمهوری باقی مانده، برخی از خبرها حاکی از آن است که احمدینژاد از هماکنون تحرکات انتخاباتی خودش را در استانها شروع کرده است، به نظر شما چقدر این خبرها میتواند صحت داشته باشد؟
حرکات احمدینژاد و اطرافیانش در سطح کشور با بهرهگیری از همه درآمدهای کلانی که اطرافیان احمدینژاد در دوره دولت نهم و دهم به ناحق صاحب شده بودند، در اقصی نقاط ایرانزمین کلید خورده است. این تحرکات با جلساتی است که خودشان یا برخی از یارانشان در سطح استانها دارند.
این تحرکات مشخصا معطوف به انتخابات ریاستجمهوری است؟
آنها هم شوراهای شهر را هدفگذاری کردهاند و هم ریاستجمهوری را.
چه مکانیسمی را برای رسیدن به هدفشان دنبال میکنند؟
آنها به شکل ظالمانهای وارد این عرصه شدهاند، با سیاهنمایی کار دولت یازدهم، زیر سؤال بردن شخصیت دولتمردان یازدهم، ابهامآفرینی و ایجاد مشکلات عدیده برای دولت و با بهرهگیری از رسانههای متعدد و شبکههای مجازی وارد عرصه شدهاند.
تاکنون در سطح مناطق و استانها چه اندازه این مکانیسم، تأثیر داشتهاست؟
تا جایی که من با مردم ارتباط دارم، افکار عمومی بهنفع اصلاحطلبان، اعتدالیون و دولت است. علیرغم ملعبههایی همچون زیر سؤال بردن برجام و بازی کردن با برگ حقوقهای نامتعارف -که البته ریشه آنها در دولت سابق بود- و با همه اهرمها، مردم دولت را از خود میدانند و حامی آن هستند.
این تحرکاتی که از آن یاد کردید و معتقدید شروع شده است، آیا نمود بیرونی هم داشته است؟
من در اردبیل به مجلس ترحیم مادر سردار نامی شهید برزگر رفته بودم، دیدم هم در شبکههای مجازی و هم در سطح شهر، لابیگریهایی انجام میدهند. حتی شهردار را برکنار کردند، برخی ریشه آن را انتخاباتی میدانند.
به مراسم ختم اشاره کردید، خیلی از شبکههای آنها در آن زمان فعال بودند، اتفاقا به گفته برخی از فعالان سیاسی، چنین مراسمی یا مراسم مذهبی، یکی از حوزههای فعالیتهای انتخاباتی احمدینژاد عنوان میشود، علت این مسئله چیست، چرا تحرکات خود را در چنین بستری برنامهریزی میکنند؟
احمدینژادیها همیشه از عوامفریبی و با استفاده از مقدسات که باورهای جوانان را هدفگذاری کرده است، بهره کافی بردهاند، چون افراد آگاه فریب نمیخورند، با استفاده از مقدسات میخواهند کیسههای رأی خود را پر کنند چرا که افراد آگاه جامعه نسبت به سوءعملکرد احمدینژاد شناخت کامل دارند و از این ناحیه چیزی عاید احمدینژاد نمیشود، آنها از این مقدسات که بنیان بسیاری از باورهای جوانان و ملت است سوءاستفاده میکنند اما افکار عمومی به نفع آنها نیست. آنها فقط میتوانند بخشی از شهروندان ناآگاه را فریب بدهند که البته این بخش هم رقم قابلتوجهی نیست چون اکثر جامعه ما امروز آگاه است.
در مقابل این تحرکات چه میتوان کرد؟
افکار عمومی با دولت است، اگر اصلاحطلبان و دولتیها همت کنند و رسانههایشان را تقویت کنند، چیزی عاید احمدینژاد نمیشود که به نام عدالت، زهر در کام حقیقت ریخت و به نام عدالت، فلاکت و گداپروری و توزیع صدقه را در کشور گسترش داد.
رسانههای اصلاحطلب یا حامی دولت چگونه میتوانند در مقابل آن وارد عرصه شوند؟ در واقع چه مواردی را میتواند مورد تأکید قرار داد؟
من درحالحاضر در هیئتمدیره شهرکهای صنعتی وظیفه دارم که در سطح کشور واحدهای صنعتی را که توسط بانکها تصرف شدهاند به چرخه تولید برگردانم، صادقانه میگویم با سفر به استانها میبینم که افکار عمومی با دولت همراه است ولی مشکلی که برای صنعت کشور بهوجود آمده و بسیاری از واحدهایی که حالا بهصورت غیرفعال از دولت سابق به ارث رسیده است، نتیجه طرحهای زودبازده بود که به نام زودبازده کلید خورده بود. این موارد باید به مردم گفته شود. از این جهت میگویم زودبازده که کار کارشناسی برای آن انجام نشده بود، در دوران درآمد افسانهای نفت صورت گرفته بود و این مشکل برای صنعت کشور پدید آمد، امیدوارم که احمدینژادیها با سیاهنمایی کار دولت یازدهم و با دست داشتن در برخی نهادها، نتوانند دوباره در دولت قرار بگیرند و مشکلات کشور را افزون کنند.
یکی دیگر از مواردی که این از همان زمان روی کار آمدن دولت یازدهم مطرح بود و امروز هم ادامه دارد، این است که برخی از مدیران میانی و بدنه دولت بهویژه در شهرستان و مناطق از دولت قبل باقی ماندهاند و البته همسویی با سیاستهای این دولت هم ندارند، در سفرهایی که به مناطق دارید، چقدر این مسئله را دیدهاید؟
بله من با این مسئله موافقم، بهتازگی در استان مازندران در کارگروه رفع موانع تولید شرکت کردم، صحبتهایی که در نقد طرحهای زودبازده دولت گذشته داشتم باعث ناراحتی برخی افراد شد که بعد یکی از دوستان به من گفت که آنها احمدینژادی هستند، بله آنها همچنان در ارکان دولت از سطح معاونین وزیر گرفته تا دهیارها به کثرت حضور دارند و از این ابزار هم استفاده میکنند و امیدوارم که حداقل قانون را رعایت کنند و از اختیارات قانونی خودشان هم علیه دولت یازدهم و به نفع احمدینژادی که کشور را یک قرن به عقب انداخت، استفاده نکنند.
یعنی فکر میکنید که مدیران همسو با احمدینژاد در جایگاههایی از بدنه دولت فعلی حضور دارند که میتوانند در انتخابات سال آینده، به نفع او تأثیرگذار باشند؟
تردید ندارم که میتوانند این کار را انجام دهند. امیدوارم برادر عزیزم که خار چشم اختلاسگران شده است، یعنی آقای جهانگیری، خودشان قاطعانه وارد عمل شوند و مدیران احمدینژادی را که نه تنها یار دولت فعلی نیستند بلکه سنگاندازی میکنند و از امکانات دولتی به نفع احمدینژاد استفاده میکنند، از گردونه مدیریتی بدنه دولت کنار بگذارند.
بنابراین فکر میکنید در زمان باقیمانده تا انتخابات تغییر در بدنه دولت ضرورت دارد؟
بله و انتظار حامیان دولت هم همین است.
احمدینژاد: من را مورد توهین و تخریب قرار میدهند
محمود احمدینژاد در جدیدترین سفرش به مشهد رفته است و در حسینیه ارشاد این شهر با بیان اینکه دفاع از دو دولت قبل دفاع از انقلاب است، گفته دولت قبل را بزرگترین خطر برای اسلام دانستند، من را مورد توهین و تخریب قرار دادند که همچنان ادامه دارد، درحالیکه من عددی نبودم. من گرد پای ملت ایران هستم. وی همچنین گفته است ما کشور را تحت تهدید نظامی تحویل گرفتیم و روزی که تحویل دادیم اوباما بهدنبال همکاری با ما برای درستکردن دنیا بود. رئیس دولتهای نهم و دهم با بیان اینکه تمام ثروت اعضای دولت نهم و دهم یکصدم یک نفر از افراد دولت جدید نمیشود، یادآور شد: «امسال تخریبها علیه احمدینژاد غوغا میکند و با نزدیکشدن به انتخابات، دوباره تهمتها دو برابر میشود.» احمدینژاد با بیان اینکه جریانی علیه خط امامت در طول تاریخ و صدر اسلام فعال هستند، گفت: «همین جریان هجمهها را علیه دولتهای نهم و دهم ایجاد کرد.» رئیسجمهوری سابق ایران با اشاره به اینکه بهخاطر مصلحت کشور سکوت میکنم و خودم را فدای انقلاب میکنم، یادآور شد: «تمامی هجمهها به دولت قبل، زدن اصل انقلاب است.»
روزنامه وقايع التفاقيه
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]