تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تقواى الهى داشته باشيد و اصلاح كنيد ميان خودتان را زيرا خداوند در روز قيامت ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820631821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چهار قطب كالاهای خلاقانه بومی با حمایت یونیدو در ایران راه اندازی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چهار قطب كالاهای خلاقانه بومی با حمایت یونیدو در ایران راه اندازی می شود
مشاور صنایع خلاق سازمان توسعه صنعتی ملل متحد(یونیدو) گفت: چهار قطب کالاهای خلاقانه بومی (CCDI ) با حمایت سازمان یونیدو در ایران راه اندازی می شود.

 "جولیو ویناچا" در نشست تخصصی توسعه گردشگری استان سمنان، افزود: این مراکز خلاقانه به زودی در استان‌های سمنان، کردستان، کرمانشاه و خوزستان راه اندازی می‌شود.
وی با اشاره به این که در زمان حاضر پنج هزار و 780 مرکز کالاهای خلاقانه بومی در سطح جهان فعال است، اظهار داشت : تا سال 2018 این تعداد به 37 هزار مرکز افزوده می‌شود.
وی با بیان این که قطب کالاهای خلاقانه بومی، 40 درصد نیروی کار آمریکا را شامل می‌شود، افزود: هدف از راه اندازی این مراکز حمایت از کارآفرینان خلاق، تولید و کسب و کار، اتصال به بازار بین الملل و صادرات، آموزش و ارائه فضا و خدمات به تولیدکنندگان کالاهای بومی با هدف نشر دانش است و این قطب ها تا کنون در بسیاری از کشورهای خاورمیانه نیز ایجاد شده است.
ویناچا یکی از مشکلات اصلی جوامع امروزی را برقرار نشدن پیوند بین سنت و مدرنیته دانست و اضافه کرد : تنها راه حفظ فرهنگ های ملی و بومی، توسعه صنایع دستی است.
مشاور صنایع خلاق سازمان توسعه صنعتی ملل متحد(یونیدو)افزود: توسعه صنایع دستی بهترین راه کار برای ایجاد مشاغل جدید با صرف کمترین هزینه است و تکنیک های هنری باید ترویج شود.
وی با اشاره به اینکه ایران پایه های لازم برای توسعه صنایع دستی و بر اساس آن توسعه گردشگری را داراست، گفت: صنایع دستی ایران تکنیک های زیادی دارد که بسیاری از آن در سطح جهانی ناشناخته است.
ویناچا از جمله مشکلات صنایع دستی ایران را نداشتن نوآوری، بهره گیری از نظام تجاری سنتی و فقدان آموزش همه گیر ذکر کرد و افزود: برگزاری کارگاه های آموزشی برای کودکان و گردشگران، راه اندازی موزه زنده، آموزش هنرمندان، برگزاری سمینار و کارگاه خلاقیت از جمله راهکارهای ترویج صنایع دستی است.
مشاور صنایع خلاق سازمان توسعه صنعتی ملل متحد(یونیدو) ادامه داد : زمینه اختصاص اعتبار به وسیله سازمان یونیدو برای آموزش صنایع دستی در ایران وجود دارد.
این نشست با حضور فعالان گردشگری، صنایع دستی و جمعی از مدیران و کارشناسان استان سمنان و مشاور امور گردشگری سازمان یونیدو برگزار شد.
بیش از چهار هزار هنرمند صنایع دستی در استان سمنان در 52 رشته فعالیت دارند.




تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن