واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: حمايت قاطع دولت از آزادي بيان فيش فيشي!
نویسنده : اولاد آدم
دقيقاً به اين ميگويند خوشسليقگي! يعني بيايي داخل راديو و مسابقه بگذاري براي انتخاب مجري و آنوقت بگويي كه افراد هر كدام، هر متني را بخواهند، بخوانند و آنوقت يكي بيايد و بگويد كه آب در مناطق يك تا 5 تهران قطع ميشود و فلان و بهمان! بعد يكهو مردم بزنند به سر و صورتشان و صف توالت ببنندند كه الان است كه آب قطع شود! يعني ميبينيد كه به چه راحتي ميتوان يك پايتخت را به هم ريخت! حالا فكرش را بكنيد كه يكي بيايد و حرفهاي واقعي يكي ديگر را بگويد، كه كسي حوصله شنيدنش را ندارد. (اينهمه وزير و وكيل داريم كه گهرافشاني ميكنند و كسي نميشنود و كافي است حرفهايشان در اين نوع مسابقات راديويي براي مردم دوباره خواني شود تا مملكت به هم بريزد!)
البته اين موضوع نشاندهنده آزادي بيان است و ما در مملكتمان از اين موارد زياد داريم. حالا اين يكي كه آبكي و دروغ بود، ولي موارد عديدهاي داريم كه نشاندهنده آزادي بيان است و هر چه هم مردم بگويند و تكرار كنند، آب از آب تكان نميخورد. مثلاً همين فيشهاي حقوقي! چند نفر كه فيشها را منتشر كردند مورد تشكر ويژه!!! قرار گرفتند و چند نفر فيش به دست هم عزل شدند و بقيه هم فيشهايشان را داخل جيبشان گذاشتند... حالا لابد ميگوييد چرا اين موضوع نشاندهنده آزادي بيان است؟ در اين مورد به شما بشارت بدهم كه برادر ربيعي بشارت داده است كه يكي از بركات انتشار فيشهاي حقوقي اين بود كه نشان داد دولت چقدر به افكار عمومي احترام ميگذارد و چقدر به آزادي بيان و آزادي شبكههاي اجتماعي مثل تلگرام اعتقاد دارد!
اولاد آدم ميداند كه اصولاً آزادي بيان است كه منجر به شفافيت ميشود. البته در مقابل يك نوع جبههگيري هم ميشود. يعني هركسي كه حرفي بزند، متهم ميشود كه جنگ رواني راه انداخته و ميخواهد بگويد كه دولت، مدافع اشرافيگري است و.... اما دولت هم كه گوشش از اين حرفها پر است. يعني به قول رئيسجمهوري در كرمانشاه، مردم حرف گوش نميكنند ! شعار ميدهند. با شعار هم كه كاري از پيش نميرود.... يعني اگر دولت بنا بود كه حرف مردم را بشنود و به آن عمل كند كه اصلاً ماجراي فيشها پيش نميآمد. همه عين چه كارشان را ميكردند و معادل زحمتي كه كشيدهاند پولشان را ميگرفتند. نه كارگري شلاق ميخورد و نه كارخانهاي تعطيل ميشد و نه مديري عزل!
البته اولاد آدم دارد پيش خودش فكر ميكند كه اگر شعار دادن را بخشنامهاي كنيم، اين مشكل هم حل ميشود. يعني در بخشنامه بگوييم كه مردم (مانند كارمندان فلان اداره و كارخانه) در كجا بايد حاضر باشند و در موقع شعار بايد چه بگويند! اينطوري مراحل آزادي بيان هم تكميل ميشود. شاید هم حق مأموریت گرفتند و كسي هم مكدر نميشود. همه هم حرف گوش كن ميشوند. دولت هم مقبول ميشود و...
در همين راستا با توجه به اينكه علي ربيعي از آزادي فيش فيشي بيان در تلگرام خشنود است و محمود واعظي هم گفته كه به همه روستاها اينترنت پرسرعت ميدهند اما از آزادي بيان چيزي نگفته، اولادآدم خواستار اصلاح سخنان واعظي ميشود. واعظي گفته بايد شرايطي فراهم شود تا روستاييان از خدمات مبتني بر اينترنت پرسرعت مانند آموزش الكترونيكي، سلامت الكترونيكي، تجارت الكترونيكي و... بهرهمند شوند!
اولاد آدم با توجه به اصل آزادي بيان در همين جا خواستار اصلاح اين سخنان شده، چراكه در شهر، هيچكدام از ما از اين موارد الكترونيكي چيزي عايدمان نشده و فقط توانستهايم فيشهاي نجومي را رصد كنيم و اگر بناست فقط روستاييان از آن بهرهمند شوند و ما فقط از آزادي بيان الكترونيكي بهرهمند شويم، اين يك تبعيض فاحش است و خوبيت ندارد و در تضاد با اعتدال و تدبير و اميد است!
لطفاً ربيعي به داد واعظي برسد و يك نظريهاي فوري از خودش صادر كند كه روستاييان هم از آزادي بيان فيش فيشي بهرهمند شوند!
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]