واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با ارائه راهکاری برای مقابله حمایت غربیها از گروهکهای تروریستی به ویژه سازمان منافقین و داعش گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با این بازی غربیها باید گروههای مخالف فعال در آمریکا، انگلیس و فرانسه را شناسایی و علاوه بر حمایت از آنها، این موضوع را رسما اعلام کند.
به گزارش تراز ،عباس سلیمی نمین درباره حمایت دولتهای غربی از گروهک منافقین و برگزاری اجلاس اخیر این گروهک در پاریس، اظهار کرد: سرمایه گذاری غرب نسبت به گروههای تروریستی، یک بحث اساسی است که متأسفانه ما در این زمینه همواره از غرب بازی خوردهایم.
وی افزود: بازی خوردن ما در این موضوع نظیر دادستان ما و گروهک منافقین است؛ یعنی آنها بارها منافقین را در ازای اخذ امتیازاتی به ما فروخته و تصمیمات مقطعی درباره آنها اتخاذ کردهاند. ما بر اساس همین تصمیمات مقطعی و معاملهای که با غرب داشتهایم، مسأله گروهک منافقین را پایان یافته تلقی کردهایم، ولی پس از اندک زمانی دیدیم که آنها به نقطه اول بازگشتهاند.
وی رویکرد غرب در قبال مسأله داعش را همچون سایر مواضع آنها در موضوع برخورد با گروهکهای تروریستی خواند و ادامه داد: اگر نبود هشیاری رهبر مظعم انقلاب و اگر ایشان هدف غربیها را از پیگیری مسأله داعش افشا نمیکردند، قطعا دولت فریب آنها را خورده بود و وارد بازی میشد که هر دو سوی آن در اختیار غربیها بود.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: آنها جریانات تروریستی را راه اندازی میکنند تا به وسیله آن یا دولتی را ساقط کنند و یا بر اساس وجود آن جریان تروریستی وارد معاملهگری با کشورهایی بشوند که توان ساقط کردن آنها را ندارند، این بازی است که در هر دو سر آن غربیها و هدایت کنندگان و پشتیبانان جریانات تروریستی برنده هستند.
وی یادآور شد: متأسفانه درمورد جریان سازمان منافقین هم غربیها تا کنون امتیازات زیادی از ما گرفتهاند. این در حالی است که آمریکاییها و فرانسویها در این بازی بسیار سود بردهاند. مثلا زمانی آمریکاییها دست منافقین را باز میگذاشتند تا آنها وارد سازمان ملل شوند و مسائلی را برای ایران ایجاد کنند و ما برای جلوگیری از این گونه اقدامات به قدرتی مراجعه میکردیم که خود حامی منافقین بودند. بر این اساس آنها مدتی منافقین را در لیست گروههای تروریستی قرار دادند و باز در اقدامی قابل تأمل آنها را از این لیست خارج کردند.
سلیمی نمین افزود: یا در جایی دیگر فرانسویها با فراهم کردن برخی امکانات، زمینه برگزاری گردهماییها و برنامههای منافقین را فراهم میکند، آنها از این کار اهدافی دارند تا با توجه به فضای جمهوری اسلامی ایران به ابزار این گروهک مستمسک شوند، لذا ما نباید وارد بازی غرب بشویم، بلکه در مقابل بازی مشابهی را با آنها آغاز کنیم.
وی در توضیح اینکه چگونه میشود در مقابل حمایت غرب از برخی گروهکهای تروریستی بازی مشابهی را آغاز کرد، عنوان کرد: به عنوان مثال گروهی در انگلیس با عنوان IRA (ارتش جمهوریخواه ایرلند) فعالیت میکند که برای آنها حکم یک گروه تروریستی را دارد. ما میتوانیم در اقدامی مشابه نظیر آنچه غربیها انجام میدهند، یک موضع حمایت گونه نسبت به IRA (ارتش جمهوریخواه ایرلند) داشته باشیم؛ هرچند بسیاری از انفجارها در لندن توسط خود دستگاه اطلاعاتی انگلیس انجام میشود.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران افزود: در مورد آمریکا هم شرایط به همین شکل است. برخی گروهها در مخالفت با هیأت حاکمه و دولت آمریکا فعالیت میکنند، جمهوری اسلامی ایران برای مقابله به مثل کردن با بازی غرب در قبال مسأله تروریسم، باید با حمایت از این گروهها این بازی را وارونه کرده و موضوع را هم رسما اعلام کند.
به گفته سلیمی نمین، اگر جمهوری اسلامی ایران همچنان وارد بازی مورد نظر غرب در خصوص مسأله تروریسم بشود، قطعا بازنده خواهد بود. ما باید متوجه باشیم، مکانیزمی که غرب توانسته چهره خود را بر اساس آن موجه نشان بدهد، در صورتی که کارهای تروریستی و اقدامات غیر انسانی گروهکهای تروریستی تماما تحت نظر و با حمایت آنها انجام میشود، بسیار مهم و قابل توجه است، چراکه آنها از این طریق اهداف خود را نیابتی دنبال کردهاند.
وی با تأکید بر اینکه غرب هرگز مستقیم وارد انجام کارهای تروریستی و غیر انسانی نمیشود، مگر مسأله خیلی خاص باشد، گفت: بر همین اساس است که آنها میتوانند همزمان هم از ابزار تروریست استفاده کنند و هم از حقوق بشر.
این کارشناس سیاسی تأکید کرد: ما باید جریانات استقلال طلب در کشورهای آمریکا، انگلیس و فرانسه را پیدا کرده و رسما اعلام کنیم از آنها حمایت میکنیم. از این طریق میتوانیم به بازی آنها علیه ملت ایران پایان بدهیم، زیرا آنها نزدیک چهل سال است بازی منافقین را با ما دنبال کرده و بنابراین، امتیازاتی از ما گرفتهاند.
سلیمی نمین گفت: در مورد داعش همین رویه را از سوی غربیها شاهدیم؛ هرچند این گروهک را تشکیل داده و به حمایت مالی و تسلیحاتی از آن مشغول اند، اما از آن اعلام برائت میکنند و حتی وارد مبارزه با آن میشوند. آنها همزمان با دو ابزار متضاد کار میکنند، به همین دلیل نمیتوان این دیپلماسی غرب را به خوبی شناخت؛ بنابراین، به کار بردن عنوان «شیطان» برای آنها درستترین لفظ است. پس باید شناخت بیشتری نسبت به ساختار رژیمهای غربی داشت و به صورت مشابه با آنها برخورد کرد.
وی تحلیل خود را درباره اعلام خبر مرگ مسعود رجوی از سوی رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی سعودی، این گونه بیان کرد: به احتمال زیاد مسعود رجوی مرده، اما غربی ها برای سر پا نگه داشتن تشکیلات منافقین تلاش کردهاند که خبر مرگ او را مخفی نگه دارند؛ چون بیشتر کارشناسان معتقد بودند پس از مرگ رجوی این تشکیلات فرو میپاشد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بیان کرد: به نظر میرسد دستگاههای اطلاعاتی غربی امروز احساسشان این است که توانستهاند سازمان منافقین را به گونه ای حمایت کنند که بعد از مرگ مسعود رجوی هم ادامه حیات بدهد. این مسأله مهمی است که تروریستی با سابقه چندین ساله که دستش به خون انسانهای بیگناه و مظلوم زیادی آلوده هست، چندین سال است مرده، اما دستگاههای اطلاعاتی غربی برای رسیدن به اهداف خود این خبر را مخفی نگه داشتهاند.
وی با بیان اینکه هرچند امروز سازمان منافقین برای غربیها و حتی اسرائیلیها از لحاظ فعالیت عملیاتی ناکارآمد است، از حیث فعالیت اطلاعاتی بسیار مهم است، گفت: امروز آمریکاییها که در ایران نمیتوانند فعالیت داشته باشند و شرایط برای تحرک انگلیسیها هم بسیار سخت است، فعالیت اطلاعاتی منافقین در ایران برای آنها بسیار با اهمیت است. به همین دلیل تلاش کردهاند که با مخفی نگه داشتن مرگ مسعود رجوی گروهک منافقین را سر پا نگه دارند.
منبع: تابناک
زمانبندی انتشار: 21 تير 1395 - 22:01
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]