تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس وصيت ميت را در كار حج بر عهده بگيرد، نبايد در آن كوتاهى كند، زيرا عقوبت آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820781626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عواقب تعیین سقف درآمد برای پزشکان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: در کشور تایلند پرداختی‌ها به پزشکان به صورت نوعی حقوق است و زمانی که مسئولان این کشور متوجه شدند جمعیت رو به پیری است و آمار مبتلایان به آب مروارید افزایش یافته است درآمد پزشکان را به ازا ارائه خدمت قرار دادند.

به گزارش پارس نیوز، ایرج حریرچی در نشست خبری در ارتباط با سقف درآمد پزشکان و خطاهای پزشکی، اظهار داشت: طی چند سال پیش اکثر دانشگاه‌ها این اختیار به آنها داده شد که برای درآمد پزشکان سقف تعیین کنند که این مسأله در اکثر موارد اجرایی شد.

وی افزود: نظام سلامت یک وسیله است که سلامت مردم را افزایش دهد ولی تعیین سقف درآمد برای پزشکان می‌تواند مشکلاتی را به ویژه در برخی از استان‌ها به وجود ‌آورد.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: به طور مثال در یکی از استان‌ها برای رشته الکتروفیزیولوژی سقف حقوق اعمال کردیم و دو نفر در هفته حدود 6 روز را در دو شیفت صبح و بعدازظهر مشغول فعالیت بودند که پس از تعیین سقف فعالیت آنها کاهش یافت و مردم مجبور بودند از استان مربوطه جهت درمان به استان دیگری مراجعه کنند؛ این مسأله هزینه‌های زیادی را برای بیمار همچون هزینه اقامت به همراه داشت.

حریرچی به تجربه کشور تایلند در ارتباط با تعیین سقف درآمد اشاره کرد و گفت: در این کشور پرداختی‌ها به پزشکان به صورت نوعی حقوق است و زمانی که مسئولان این کشور متوجه شدند جمعیت آن رو به پیری بوده و آمار مبتلایان به آب مروارید افزایش یافته است درآمد آنها را به ازا خدمت قرار دادند.

به گفته وی، با این روند بیمارستان‌هایی که فقط پزشک عمومی در آن بود و اتاق عمل آنها به نوعی با تعطیلی مواجه شده بود گروه‌های چشم‌پزشک در روزها و هفته‌های مشخص در این بیمارستان‌ها حضور یافتند تا دسترسی مردم افزایش یابد. همچنین حقوق پزشکانش بیشتر شد.

سخنگوی وزارت بهداشت اضافه کرد: ما نیز می‌توانیم از این تجربه به ویژه در برخی از استان‌ها استفاده کنیم به طور مثال جراح اعصاب در یکی از شهرهای بزرگ کشور تنها 4 نفر هستند که در بخش دولتی کار می‌کنند بنابراین هر چند سقف‌گذاری برای درآمد این پزشکان برای ما راحت است ولی باید به موضوع پاسخ به نیازهای مردم نیز توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه پزشکان بخش دولتی با تعرفه مشخص کار می‌کنند اظهار داشت: به نظر من تنها راه‌حل در این زمینه این بوده که تربیت پزشک متخصص را بیشتر کنیم و تعداد بیمارستان‌ها، اتاق عمل و تخت‌ها را نیز گسترش دهیم تا از این طریق خود به خود درآمد توزیع شود.

حریرچی با اشاره به اینکه ما هنوز در 8 رشته پزشکی همچون جراحی اعصاب، زنان و عمومی شرایطمان بحرانی است، گفت: تربیت پزشک متخصص در کشور ضرورت دارد.

۱۴ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن