تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):تا زمانى كه مردم، امر به معروف و نهى از منكر نمايند و در كارهاى نيك و تقوا به ي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827071515




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گزارش دیوان محاسبات درباره قراردادهای نفتی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شجاعی گفت: دیوان محاسبات نتیجه بررسی‌های خود درباره قراردادهای نفتی را برای رسیدگی در هیئت تطبیق مصوبات دولت با قوانین به مجلس تقدیم کرد.


فیاض شجاعی دادستان دیوان محاسبات کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با اشاره به بررسی‌های دیوان محاسبات در مورد قراردادهای جدید نفتی اظهار داشت: دیوان محاسبات همان زمان که بحث قراردادهای نفتی مطرح شد، در راستای سیاست‌های پیشگیرانه خود با حساسیت به این موضوع ورود کرد. البته تا زمانی که قرارداد منعقد و اجرایی نشده، قاعدتاً نمی‌شود به آن دستگاه دولتی گفت که این چه قراردادی است، لذا قرارداد باید منعقد و اجرایی شود و بعد بگوییم در نتیجه این قرارداد به بیت‌المال و یا دولت ضرر وارد شده است.


وی ادامه داد: این قرارداد در حد تفاهمنامه و در واقع تیپ یک قرارداد بود لذا تیپ قرارداد را نمی‌توان، مورد رسیدگی قرار داد. باید به قرارداد مصداقی ورود پیدا کنیم. به عنوان مثال به بحث قرارداد کرسنت که قرار بود اجرایی شود، ورود پیدا کردیم.


"در مورد قراردادهای نفتی که حرف و حدیث‌های زیادی هم درمورد آن مطرح شد، ما تنها می‌توانستیم نگاه کارشناسانه ارائه کنیم که آیا این تیپ قرارداد تنظیم شده، با نگاه به مصالح ملی است یا خیر. لذا به این دلیل دیوان محاسبات در راستای سیاست‌های پیشگیرانه خود، بررسی کرد تا اگر این قراردادها مصالح و منافع کشور را در بلند مدت تأمین نمی‌کند، تا قبل از اینکه به قرارداد تبدیل شود، جلوی آن گرفته شود. به همین دلیل در دیوان محاسبات کارگروهی به ریاست معاون فنی دیوان محاسبات و با حضور کارشناسان نفتی، کارشناسان دیوان و یک سری اهل فن که اطلاعات خوبی در زمینه قراردادهای نفتی داشتند، تشکیل شد. این کارگروه قراردادهای نفتی را بررسی کرد که نتیجه این بررسی‌ها جمع‌بندی شد و گزارش آن برای رئیس مجلس فرستاده شد تا این گزارش در هیئت تطبیق مصوبات دولت با قوانین مدنظر قرار گیرد".


دادستان دیوان محاسبات بر همین اساس تصریح کرد: دیوان محاسبات در مورد قراردادهای نفتی در راستای سیاست‌های پیشگیرانه ورود کرد، چندین جلسه کارشناسی گذاشته شد و خروجی آن به مجلس ارائه شد.


شجاعی در پاسخ به سؤالی در مورد محتوای این گزارش، گفت: این گزارش برای ریاست مجلس تهیه شده بود. ممکن است من چیزی بگویم که از نظر من ایراد است ولی هیئت تطبیق مصوبات به این جمع‌بندی نرسیده باشند. بنابراین این گزارش در حال حاضر در هیئت تطبیق مصوبات است و باید منتظر باشیم، همان هیئت نظر خود را اعلام کند چراکه ممکن است من بگویم در فلان جای قرارداد ایراد است، ولی هیئت تطبیق به این جمع‌بندی نرسد، لذا خروجی این هیئت باید برای شما ملاک باشد.


وی افزود: خروجی دیوان محاسبات تنها از این جهت مهم است که کار کارشناسی بوده است. نظر کارشناسی دادستان دیوان محاسبات، تنها به عنوان نظر یک کارشناس است اما آن چیزی که برای رسانه‌ها و مردم مهم است، نظر دادستانی، دادستان است که یک تصمیم است. دیگر نظر محسوب نمی‌شود. چون هنوز در مورد قراردادهای نفتی مصداقی نداشتیم و قرارداد مشخصی، مدنظر نبود، ما چنین گزارشی را هنوز دریافت و بررسی نکردیم.


*دیوان محاسبات میزان دقیق دارایی‌های بلوکه شده ایران را بررسی کرد


دادستان دیوان محاسبات در ادامه این گفت‌وگو در پاسخ به سؤالی در خصوص نظر دیوان محاسبات در باره میزان دقیق دارایی‌های ایران در خارج از کشور که پس از برجام باید آزاد می‌شد، گفت: دیوان محاسبات گزارش خود را در این باره به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس داده است. حالا شاید آنها یک سری مصالح دارند و گزارش را اعلام نمی‌کنند. اجازه بدهید من هم ورود پیدا نکنم.


شجاعی در مورد نظر دیوان درخصوص مبلغ دقیق دارایی‌های ایران گفت: دیوان محاسبات حتما بررسی کرده و این بررسی هم براساس یافته‌های خودش بوده است. می‌دانید که دیوان می‌تواند از طرقی گزارشات بانک مرکزی و حساب‌هایی که بانک مرکزی و یا دستگاه‌های دولتی دارند، به بررسی این موضوع بپردازد.


وی در پاسخ به این سؤال در این باره که چرا بین آمار بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و دیگر دستگاه‌های مربوطه اختلاف رقم وجود داشت، تصریح کرد: اختلاف آنچنانی نبود. یک سری از این وجوه مال اشخاص بود و به جهت اینکه آن شخص در لیست تحریم قرار گرفته بود، حسابش را مسدود کرده بودند. همچنین بخشی از وجوهی که مسدود شده بود، متعلق به برخی بانک‌هایی بود که دیگر دولتی نیستند مثل بانک ملت و تجارت. بخشی از این وجوه هم متعلق به بانک مرکزی و دستگاه‌های دولتی است. شاید هر کسی از یک زاویه‌ای به موضوع نگاه و یک عددی را مطرح کرد. در هر حال دیوان محاسبات در گزارش خود به ریز به این مسائل پرداخته است.


۱۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن