تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833239073




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آموزش گام‌به‌گامِ شیر دادن به نوزاد


واضح آرشیو وب فارسی:بیتوته:



طریقه شیر دادن به نوزاد,شیر دادن به نوزاد در حالت خوابیده
شیر مادر تنها منبع غذایی نوزاد محسوب می‌شود   تغذیه نوزاد در ابتدای زندگی فقط با شیر انجام می‌شود، پس یکی از مهم‌ترین کارها این است که بتوانید درست و ایده‌آل به او شیر بدهید. ایده‌آل‌ترین حالت برای شیردادن به نوزاد این است که مادر خود به او شیر دهد. با این حال، برخی مادران ترس‌ها و معضلاتی در این زمینه دارند. این نوع ترس‌ها دلایل زیادی دارد و بسیاری از آنها مانند مشکلات بدنی مادر، عدم قرار گرفتن درست منبع تغذیه در دهان نوزاد و ... می‌تواند شیر دادن را به پدیده دردناکی برای مادر تبدیل کند.

شاید همین مشکلات باعث شود که از شیشه برای شیر دادن به نوزاد خود استفاده کنید. اما متخصصان دلایل زیادی برای فواید شیر دادن از سینه به نوزاد مطرح می‌کنند که لازم است در این زمینه جدی‌تر اقدام کنید.  برای تسهیل این روال، به نکات جالبی اشاره می‌کنیم.

گام اول، ارتباط مادر و نوزاد
تا حد امکان سعی کنید زایمان‌تان طبیعی باشد. یعنی طوری برنامه‌ریزی کنید که زایمان‌تان توام با اختلال و ناآرامی نباشد. سر و صدای زیاد، نور شدید، اقدامات پزشکی همه روی نوزاد تاثیر می‌گذارد و این اصلا چیز مطلوبی نیست. عملیات انتقال از رحم به بیرون باید خیلی به ملایمت و نرمی انجام شود. هر عامل مخل و مزاحمی روی نوزاد تاثیر بدی خواهد گذاشت؛ این تاثیر، ارتباط نوزاد با مادر را هم تحت‌تاثیر قرار داده و در‌نهایت در شیردهی مادر اختلال ایجاد می‌کند. اگر از طریق سزارین زایمان انجام دادید، سعی کنید تماس پوستی زیادی با نوزاد‌تان داشته باشید.

گام دوم، نوزاد را با منبع تغذیه آشنا کنید
نوزاد زمانی که داخل رحم است، تمام مواد مغذی مورد نیاز را از طریق جفت دریافت می‌کند. اما زمانی که به دنیا می‌‌آید، شیر مادر تنها منبع غذایی او محسوب می‌شود. به‌خاطر همین، جدا کردن مادر و نوزاد درست بعد از زایمان باعث کم‌آبی بدن نوزاد می‌شود. از طرفی پیوند عاطفی میان آنها را کاهش می‌دهد و نوزاد به سختی قادر است دهان خود را با سینه مادر تنظیم کند که درست بعد از زایمان به حالت عکس‌العمل ازسوی نوزاد انجام می‌شود. زمانی که تامین مواد مغذی لازم از جفت متوقف می‌شود، نوزاد باید خود را به مادر عادت داده و به سمت آن برود و عمل شیر خوردن را تمرین کند. بنابراین همه این کارها صبر و حوصله مادر را می‌طلبد.  
گام سوم، از ماما درخواست کنید
به پرستاران و پزشک در بیمارستان بگویید که دوست دارید درست بعد از زایمان، نوزادتان را بغل کنید و با هم تماس پوستی داشته باشید. این مسئله را حتما در برنامه زایمان‌تان به آنها متذکر شوید. تماس پوستی به نوزادتان کمک می‌کند تا احساس امنیت بیشتری داشته باشد و بداند که تحت محافظت است و احساس حمایت برای شیر خوردن از مادر به او منتقل ‌شود.
طریقه شیر دادن به نوزاد,شیر دادن به نوزاد در حالت خوابیده
مادر باید پس از زایمان، برای شیردهی نوزادش به آمادگی لازم دست پیدا کند
چطور نوزاد را در آغوش بگیرید!
حتی اگر همه چیز را طبق برنامه انجام داده باشید، اگر نتوانید موقع شیر دادن به نوزاد او را در وضعیت خوبی قرار دهید، باید گفت که با شکست بزرگی روبه‌رو شده‌اید. برای آنکه نوزاد بهتر بتواند دهانش را تنظیم کند، سعی کنید او را درست بگیرید. به خاطر داشته باشید که اگر می‌خواهید از سینه چپ‌تان به او شیر بدهید، سر ‌نوزاد باید روی انحنای بازوی چپ‌تان قرار بگیرد و در همان حال با کل دست‌تان پشت او را محکم نگه دارید. برای آنکه این پوشش کامل شود، می‌توانید دست راست‌تان را زیر دست چپ‌تان قرار دهید.

وضعیت خودتان را دست‌کم نگیرید
بعد از زایمان، هر زمان که حال‌تان بهتر شد و توانستید بنشینید، سعی کنید طوری بنشینید که بتوانید به جایی تکیه داده و تقریبا دراز بکشید و نوزادتان را به درستی در دست بگیرید. این وضعیت باعث می‌شود تماس پوستی بیشتری با نوزادتان داشته باشید و راحت‌تر به او شیر دهید.

شیر خوردن از شیشه شیر بهتر است؟ آیا می‌دانستید که شیر دادن به نوزاد با شیشه مضراتی به همراه دارد؟ در اینجا به برخی آنها اشاره می‌کنیم.

شاید نوزادتان بدعادت شود
اگر تصمیم گرفته‌‌اید گاهی با شیشه به نوزاد شیر دهید، بهتر است بدانید که اصلا روش خوبی انتخاب نکرده‌اید. برای مادرانی که تازه نوزادشان به دنیا آمده، شیر دادن عملی خسته‌کننده است و باعث تحلیل انرژی‌شان می‌شود، اما اگر نوزاد به سر شیشه سیلیکونی عادت کند، آن وقت از تغذیه از سینه مادر امتناع خواهد کرد. این باعث می‌شود نوزاد نخواهد شیر مادر را بخورد؛ شیری که سرشار از مواد مغذی و آنزیم‌های لازم برای او و تندرستی اوست.

مراقب باشید چاق نشوید
اگرچه تغذیه مناسب نوزاد و سیر نگه داشتن او حرکتی بسیار عالی است، اما مراقب باشید که زیادتر از حد شیر نخورد. وقتی با شیشه به او شیر می‌دهید، دائما میزان مصرف شیر او را تحت کنترل می‌گیرید و این باعث می‌شود که نوزاد بیشتر از حد نیازش شیر بخورد. در شرایطی که اگر از خودتان به او شیر بدهید، نوزاد با خوشحالی شیر می‌خورد و وقتی سیر شد خودش دست از خوردن خواهد کشید.

اگر دل‌درد سراغش آمد!
متخصصان بر این باورند که بلعیدن هوا هنگام خوردن شیر می‌تواند به شکم‌درد در نوزاد منتهی شو د. زمانی که نوزاد از شیشه شیر می‌خورد، همراه با شیر،‌ هوا را وارد معده خود می‌کند بنابراین دچار شکم‌درد می‌شود. شکم‌درد، به درد شدید شکم گفته می‌شود که به بروز باد و انسداد روده‌ها منتهی می‌شود.

ابتلای عفونت با شیشه ‌شیر
باکتری موجود در هوا می‌تواند از طریق نوک شیشه‌ شیر به داخل آن وارد شود یا اگر برای مدت طولانی در معرض هوای آزاد بماند، می‌تواند در جایی از آن خود را پنهان کند و وارد شیر شود. به خاطر همین تمیز کردن شیشه بعد از استفاده بسیار مهم است. اگر شیشه ‌شیر را به خوبی نشویید یا استریلیزه نکنید، همین شیشه می‌تواند پناهگاه عفونت‌ها شود. 
شیر دادن به نوزاد,نحوه شیر دادن به نوزاد
تغذیه نوزاد در ابتدای زندگی فقط با شیر انجام می‌شود  
 نوزادان هم مسواک می‌زنند؟
از یک پارچه نرم و مرطوب یا خمیردندان کوچک استفاده کرده و سقف دهان، لثه‌ها و دندان‌های شیری‌ نوزاد را تمیز کنید. بعد از ۱۸‌ماهگی او را تشویق کنید تا از یک مسواک کوچک با کمی خمیردندان استفاده کند. ترجیحا حواس‌تان باشد که خمیردندانش فلوراید نداشته باشد.

دارو ممنوع!
نه تنها سلامت کلی نوزاد، بلکه بهداشت دهانی او تا حد زیادی به رژیم غذایی و سبک زندگی شما ارتباط پیدا می‌کند. از این مسئله خاطرجمع شوید که در دوران شیردهی، رژیم غذایی‌تان متعادل بوده و از مصرف سیگار  هم خودداری کنید. ترجیحا در این دوران از آنتی‌بیوتیک، داروهای ضدافسردگی و مسکن‌ها هم استفاده نکنید.

شاید ردیفی دندان‌ها به‌هم بریزد!
مصرف مداوم شیر با شیشه می‌تواند به رشد نامناسب دندان بینجامد که در آینده ممکن است به اقداماتی مانند ارتودنسی یا استفاده از بست‌های دندانی نیاز داشته باشد.

رابطه شیر با عفونت‌های گوش
شیر خوردن با شیشه ‌شیر، احتمال انتقال شیر به مجرای گوش و جمع شدن در آن را افزایش می‌دهد. اگر این مسئله نادیده گرفته شود، می‌تواند به عفونت دردناک گوش در نوزاد بینجامد.

اختلال در رشد عضلات صورت را جدی بگیرید؟
شیر خوردن از پستانک سیلیکونی شیشه شیر درست از زمان نوزادی می‌تواند به رشد نامناسب عضلات صورت نوزاد منتهی شود. در‌واقع خوردن شیر با شیشه باعث کم شدن و اختلال در عضلات صورت نوزاد شده و مانع از کارکرد درست آن می‌شود.

دلایلی که نشان می‌دهد نباید شب به نوزادتان شیر بدهید
شاید برای‌تان جالب باشد بدانید بسیاری از اقداماتی که برای مراقبت از نوزاد انجام می‌دهید ممکن است تاثیر منفی روی او داشته باشد. اگر نوزادتان نیاز دارد در آرامش شیر بخورد، سعی کنید در شیشه شیر او به جای شیر، آب بریزید و ترجیحا قبل از خواب به او شیر ندهید. اگر دیدید راهی ندارد جز آنکه شیر بخورد، وقتی شیشه‌ شیر را به او دادید آن را شیرین نکنید. بعد از شیر دادن، کاری کنید که آروغ بزند تا شیر در دهانش جمع نشده باشد.   منبع: مجله سیب سبز






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: بیتوته]
[مشاهده در: www.beytoote.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن