تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 20 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):چه آسان است مرگى كه در راه رسيدن به عزّت و احياى حق باشد، مرگ عزتمندانه جز زندگى جاو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828080196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ضرب و شتم دو پرستار از سوی پزشکان


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: قائم مقام سازمان نظام پرستاری با اعلام اینکه در ۲۰ روز گذشته دو پرستار در تهران و بابل به دست پزشکان مورد ضرب و شتم قرار گرفتند گفت: به بیمارستان‌ها نامه‌نگاری کردیم که دستکم عذرخواهی کنند اما به این هم راضی نیستند.

به گزارش تراز ، محمد شریفی‌مقدم در نشست خبری صبح امروز گفت:‌ در رابطه با قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری تمام اقدامات کارشناسی انجام شده و بهانه‌های ممکن گرفته شد اما در وزارت بهداشت و در دولت‌های مختلف عزمی برای اجرای این قانون وجود ندارد و اعتنایی هم نکرده‌اند.

وی ادامه داد:‌ وزارت بهداشت توپ را به زمین بیمه‌ها می‌اندازد در حالی که در جلسه‌ای که با بیمه‌ها داشتیم قرار شد بسته‌های خدمتی تهیه شود که ما آن را آماده کردیم اما دبیرخانه شورای عالی بیمه معتقد بود باید نامه‌ای هم از وزارت بهداشت در این رابطه صادر شود اما وزارتخانه اقدامی نکرد.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری با انتقاد از تفاوت در برخورد با گروه‌های مختلف تیم درمانی گفت: ده‌ها هزار میلیارد تومان صرف نظام سلامت می‌شود و گویا قانون طرح تحول سلامت یک شبه تصویب شده و اعتبار ده‌ هزار میلیاردی به آن داده‌اند و تا کنون کسی نمی‌داند چه کسانی پای این طرح را امضا کرده است.

شریفی‌مقدم افزود: در این طرح فقط تفاوت در پرداختی‌ها وجود ندارد، متأسفانه طی ۲۰ روز گذشته دو تن از همکاران پرستار در بابل و در بیمارستان شهدای تجریش تهران توسط همکاران پزشک کتک خورده‌اند در بابل توسط یک متخصص قلب و در تهران توسط یک رزیدنت جراحی مورد ضرب و شتم قرار گرفته‌اند.

وی گفت: جامعه‌ای که فقط احساس نخبگی می‌کند دور از شأن انسانیت است که به همکار خود تعرض کند ما به شدت معترض هستیم در آستان تشنج قرار داریم و به این بیمارستان‌ها نامه‌نگاری کرد که حدالمقدور عذرخواهی کنند اما به این هم راضی نیستند ما هم یک حدی را می‌توانیم تحمل کنیم. به نظر می‌رسد پزشک‌سالاری در این سال‌ها موذیانه‌تر و حرفه‌ای‌تر شده است.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری در رابطه با پرداخت‌های نجومی به پزشکان گفت:‌پرداخت‌ها می‌گویند قانونی شده است، درست است با ۱۵ روش از جمله مقیمی، دریافتی‌هایشان را بیشتر کرده‌اند و تعرفه آنها را سه برابر کرده‌اند و در سال ۹۳ در لابه‌لای طرح تحول سلامت مصوبه‌ای گرفته‌اند که اجازه پرداخت ۷۰۰ میلیون تا یک میلیارد را هم دادند مگر می‌شود فردی هزار برابر از سایر همکارانش حقوق بگیرد در اینجا مقصر اصلی وزارت بهداشت است و شخص وزیر که اجازه این پرداخت‌ها را می‌دهد.

شریفی‌مقدم با بیان اینکه اطلاعات دقیقی به سازمان بازرسی داده نشده است، گفت: فقط در یک بیمارستان پزشکان بسیاری بالای ۱۰۰ میلیون گرفته و به سازمان بازرسی گفته‌اند دریافتی بالای ۷۰ میلیون نداریم و در نامه جهانگیری به رئیس جمهور آمده پرداخت‌های غیرمتعارف در دستگاه‌ها امری استثنایی است و به تعداد کمی محدود می‌شود آیا حقوق ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون متعارف است و اگر در یک بیمارستان ۷۴ نفر بالای ۱۰۰ میلیون می‌‌گیرند، استثناء است؟

وی افزود: اکنون قاطبه اعضای هیأت علمی در وزارت بهداشت بالای چند ده میلیون می‌گیرند در حالی که به نظر می‌رسد حقوق حدود ۱۵ میلیون متعارف باشد، پس اغلب اعضای هیأت علمی حقوق غیرمتعارف دارند. اگر این حقوق‌های نجومی استثناء بود پس چرا با آن برخورد نکردند. گزارش‌های ارسال شده واقعی نیست و پرداخت‌های غیرمتعارف کوچک شمرده می‌شوند بنابر این آنچه سازمان بازرسی به دیوان محاسبات گزارش کرده واقعی نیست باید راست‌آزمایی شود و برای گزارش غلط برخورد انجام گیرد.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری ادامه داد: وزارت بهداشت می‌خواهد پرداخت‌های غیرمتعارف مشمول مدیر زمان شود. سؤال اینجاست اگر پرداخت‌های غیرمتعارف موردی و محدود است، چرا برای برخورد با آن به زمان زیادی نیاز است؟

شریفی‌مقدم روش‌های پرداخت حقوق در نظام سلامت را در دنیا اینگونه توصیف کرد که یک روش حقوق ثابت است که ۴۰ ساعت فرد کار کرده و دریافتی دارد که ما هم به این روش معتقد هستیم چرا که در همه جای دنیا تفاوت پرداخت بین پزشک و پرستار ۱.۵ تا ۳ برابر است.

وی ادامه داد: روشی هم هست که با فیفور سرویس است یعنی حقوق ثابت ندارد، زمان ثابتی هم وجود ندارد بلکه به ازای خدماتی که ارائه می‌شود حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد از آن دریافتی به پزشک تعلق می‌گیرد. اما در کشور ما روش ترکیبی وجود دارد هم حقوق ثابت و هم با توجه به خدمتی که انجام می‌شود‌،‌کارانه می‌دهند در نتیجه اختلاف ۱۰۰ و گاهی هزار برابر پیش می‌آید در حالی که باید برای پرداخت‌ها سقف و کفی تعیین شود.

وی در پایان گفت:‌ اگر پرداخت‌های نجومی به پزشکان را به دلیل کمبود متخصص می‌دانند، در پرستاری هم کمبود داریم اما در پرستاری پذیرش را ۳ برابر و به روش‌های مختلف متوسل شدند و اکنون هم ۱۷ هزار پرستار بیکار داریم در پزشکی هم ۲۰ هزار پزشک عمومی بیکار داریم که اگر درهای تخصص را به روی آنها باز کنند، کمبودها رفع می‌شود و نیازی به پرداخت‌های میلیونی وجود نخواهد داشت اما مسائلی پشت پرده است که بیشترین بار بیمارستان‌ها روی دوش پرستاران سنگینی می‌کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری خبر داد
ظهور آپارتاید نوین در نظام سلامت/ وجود قراردادهای خاص تجهیزات پزشکی بین متخصصان
رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: متأسفانه فساد مالی در وزارت بهداشت وجود دارد و نظام سلامت به سمت پزشک سالاری و آپارتاید نوین می‌رود که باید این سیکل معیوب برداشته شود و شرط عدالت در جامعه این است که اختلاف پرداختی‌ها به حداقل برسد.

علی‌محمد آدابی در نشست خبری صبح امروز گفت: در آستانه سالگرد تصویب و ابلاغ قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری هستیم در سال ۷۳ طرحی به عنوان نظام نوین اداره بیمارستان‌ها، پایلوت و در سال ۷۶ به صورت فراگیر اجرا شد. تا قبل از این طرح اختلاف درآمد پزشک و پرستار کمتر از دو برابر بود.

وی ادامه داد:‌ بعد از اجرای طرح تفاوت پرداخت به ۵ تا ۱۰ برابر رسید و ایجاد نارضایتی شدیدی در تیم درمان موجب شد. اما در دهه ۸۰ قانونی تصویب شد که پرستاران هم از حق‌الزحمه به عنوان تعرفه بهره‌مند شوند.

آدابی گفت:‌ اکنون بیش از ۹ سال از تصویب قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری می‌گذرد و پرستاران از این حق مسلم برخوردار نشده‌اند.

وی ادامه داد: این در حالی است که همراه با اجرای طرح تحول سلامت اختلاف درآمد بین پزشک و پرستار به ۴۰ برابر و در برخی برابر به ۱۰۰ برابر رسیده است و این یک نگاه ارباب رعیتی است و به جای اینکه تیم درمان همگرایی داشته باشد واگرایی دارند و در نتیجه خدمات خوبی به مردم نخواهد رسید.

رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: فساد مالی متأسفانه اکنون در بدنه نظام سلامت از سقف تا زیر وجود دارد چرا که سکان‌دار این نظام فردی است که در کلینیک خودش تعرفه قانونی رعایت نمی‌شود و طبیعی است که در سازمان‌ها و دانشگاه‌های زیرمجموعه هم رعایت نشود.

آدابی گفت:‌ این فساد در بحث تجهیزات پزشکی سنگین و پر درآمد وجود دارد که توسط متخصصین مربوطه قبضه شده این افراد با همسران یکدیگر قرارداد می‌بندند تا زد و بند خود را بیشتر کنند، آیا این دزدی نیست و چطور سازمان بازرسی می‌تواند این تخلف را کشف کند.

وی افزود: فرار مالیاتی گسترده‌ای هم انجام می‌شود ما در نظام پرستاری با ۱۱۸ هیأت مدیره مدارک لازم را داریم که می‌تواند یک به یک این تخلفات را نشان دهد و راستی‌آزمایی را مشخص کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری گفت: در منابع طرح تحول سلامت ۱۰ درصد از هدفمندی یارانه‌ها و ۲ درصد از مالیات بر ارزش افزوده یک جا به جیب پزشک ریخته می‌شود و رقمی از این ریخت و پاش‌ها به سایر تیم سلامت و پرستار داده نمی‌شود که امیدواریم با پاکسازی در وزارت بهداشت پزشک‌نماها به دنبال کار خود بروند.

وی تأکید کرد:‌ شرط عدالت در جامعه این است که اختلاف درآمد به حداقل برسد تا کسی به حقوق فرد دیگری غبطه نخورد.

وی با اشاره به ضرب و شتم انجام شده علیه دو پرستار گفت: در یک پژوهش انجام شده بیش از ۹۰ درصد پرستاران در ۶ ماه فعالیت خود یک بار خشونت را از سوی همراهان بیمار تجربه کرده‌اند. اما از سوی پزشکان که ادعای فرهیختگی و نخبگی دارند اقدامی ناپسند و عجیب است.

آدابی گفت: آپارتاید نوین در نظام سلامت به راه افتاده است و این نظام به سمت آن می‌رود که پزشکان سکان‌دار نظام سلامت شوند و هر آنچه که می‌خواهند انجام دهند و کسی هم جلودارشان نباشد در حالی که باید این سیکل معیوب برداشته شود. 
 
 



منبع: فارس







زمانبندی انتشار: 20 تير 1395 - 20:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن