تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):گويا مؤمنان همان فقيهان (فرزانگان دين فهم) و اهل انديشيدن وپند گرفتن هستند. شنيد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820497805




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شکر سرخ بخورید


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذای و آشامیدنی گفت: شکر قهوه ای رنگ خام که به شکر سرخ معروف است سابقه ای ۳۰۰- ۴۰۰ ساله به‌عنوان درمانگر برخی بیماری‌ها دارد.

به گزارش تراز ،نسترن محمدی با اشاره به اینکه شکر سرخ از انواع دیگر طبیعی و مفید شکر است که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی پزی و به ویژه پخت انواع کیک بویژه در کشورهای توسعه یافته مصرف فراوانی دارد، اظهار داشت: ضوابط این ماده به شماره 12772 در سازمان غذا و دارو قابل استناد بوده و برحسب کیفیت، مزه و بوی آن در ترکیبات شیر، خامه شیرینی و مخلوطهای انواع کیک و بستنی بکار می‌رود.

این مقام مسئول گفت: استفاده از این شکر قهوه ای رنگ خام که به شکر سرخ معروف است سابقه ای 300- 400 ساله دارد و با آنکه تولید و مصرف شکر سفید رواج داشته است  به‌عنوان درمانگر برخی بیماری‌ها کاربرد داشته است.

محمدی عنوان کرد: با پیشرفت و توسعه صنعت قند و آشنایی مردم با پروسه تولید محصولات قندی از عصاره نیشکر و چغندرقند مشخص شد این ماده ناخالص که با طیفی از رنگ‌های تیره از زرد کهربایی تا قهوه ای نسبتاً تیره دیده می‌شود نه تنها اثر طبی ندارد بلکه با وجود برخی از میکروارگانیزم‌های مضر در آن، غیرقابل مصرف بوده و لزوماً نیازمند تصفیه است.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذای و آشامیدنی با منشاء گیاهی در ادامه به ایفدونا گفت: دانشمندان و قندسازان ماهر با ترکیبی از شکر تصفیه شده طبیعی و لایه نازک از ملاس طبیعی توانستند به تولید نوعی شکر قابل مصرف دست یابند که همان شکر قهوه ای یا شکر سرخ است.

وی گفت: با وجود  اینکه مقدار شیرینی مطبوع شکر مذکور نسبت به شکر سفید از ساکاروز و کالری کمتری برخوردار است ولی طعم و بوی آن در لذیذ شدن این فرآورده‌ها تاثیر بیشتری دارد.

محمدی در پایان تاکید کرد: توربینادو، باربادوس یا ماسکووادو و دمرا از انواع قابل مصرف شکرهای قهوه ای هستند که با خواص متفاوت تولید شده و در شیرینی و کیک پزی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراورده‌های غذای و آشامیدنی با منشاء گیاهی، خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو با بررسی‌های مستند و علمی از هرگونه نوآوری مواد اولیه، رنگ، طعم، بو و بسته بندی  فراورده‌های غذایی استقبال می‌کند، همچنین این سازمان با فراهم کردن شرایط گام‌های مهمی در جلب  نظر مخاطب داخلی و بیرونی نسبت به فراورده‌های تولید داخل بر می‌دارد.


منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 18 تير 1395 - 18:25





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن