تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836091756
انتظارات مدیران دولتی از کمیسیون فرهنگی
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
انتظارات مدیران دولتی از کمیسیون فرهنگی پس از مشخص شدن ترکیب جدید کمیسیون فرهنگی مجلس، تعدادی از مدیران دولتی عرصه هنر از مطالبات و خواستههای بخش دولتی در فرآیند قانونگذاری و سیاستهای راهبردی اهالی بهارستان سخن گفتند.
به گزارش فرهنگ نیوز، مساله مهمی چون پیگیری اجرایی مطالبات اهالی فرهنگ و هنر در چارچوب قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران گرچه باید از اولویتهای اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در همه ادوار باشد ولی در ایام برگزاری انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی اهالی فرهنگ و هنر دیدند که متاسفانه چه در ائتلاف منسوب به اصلاح طلبان و چه ائتلاف اصولگرایان استراتژی تدوین شده ای پیرامون این موضوع از سوی احزاب سیاسی ارائه نشد و آنچه در ماجراهای انتخاباتی دیده شد کمتوجهی و حتی بیتوجهی به مطالبات فرهنگی و هنری مردم و اهالی فرهنگ و هنر در شعارهای تبلیغاتی کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی بود.و اما این ماجرا وقتی رنگ جدیتر به خود گرفت که پس از پیروزی افراد در انتخابات و هنگام اعلام آمادگی برای حضور در کمیسیونهای مختلف، کمترین اقبال به کمیسیون فرهنگی مجلس شد و در ابتدا تنها چهار نماینده برای حضور در این کمیسیون ثبت نام کردند و اکثریت افراد حضور در کمیسیون های اقتصادی و امنیت ملی را بر کمیسیون مهمی چون کمیسیون فرهنگی مجلس ترجیح دادند.
با اینکه بسیاری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر این باورند که اولویت اول مردم و دولت مسائل اقتصادی است اما به نظر می آید میانگین مطالبات فرهنگی جامعه و دولت دست کمی از مسائل اقتصادی ندارد. کما اینکه این حضور موثر فرهنگ زیر سایه قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران و منویات ارزشمند مقام معظم رهبری است که می تواند در پیشبرد امور اقتصادی به ویژه اقتصاد مقاومتی نقش ارزنده ای ایفا کند. به هر حال کمیسیون فرهنگی مجلس دهم هم اینک نیز با چالش های بسیاری در عرصه فرهنگ و هنر با توجه به مطالبات دولتی و مردمی روبه روست که اگر همین حالا هم برای رتق و فتق آنها اقدام کند، فرصت کم می آورد.
کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یکی از کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی است که در تعریف آن آمده این کمیسیون برای انجام وظایف محوله در محدوده فرهنگ و هنر، ارشاد و تبلیغات، صدا و سیما و ارتباطات جمعی، تربیت بدنی، جوانان، زنان و خانواده تشکیل می شود که همین نگاه کلی می تواند اهمیت آن را جلوه گر کند. علی مطهری، احمد سالک، نصرالله پژمانفر، جمشید جعفرپور، محمد اسماعیل سعیدی، سید صادق طباطبایی نژاد، محمد علی وکیلی مهدی شیخ، سید فاطه ذوالقدر، سید احسان قاضی زاده هاشمی، احد آزادی خواه، غلامرضا کاتب، علیرضا ابراهیمی، پروانه سلحشور، طیبه سیاوش عنایتی، احمد مازنی، اصغر مسعودی اعضای این دوره کمیسیون فرهنگی مجلس هستند که با ریاست نصرالله پژمان فر مامور قانون گذاری و در بسیاری از موارد نظارت بر فعالیت های فرهنگی هنری کشور شده اند؛ ماموریتی که با توجه به سخنان و نگرانی های مقام معظم رهبری در حوزه فرهنگ و هنر ماموریتی بسیار دشوار و پرمسئولیت است. در این راه فارغ از مطالبات مردمی که به شدت و بیشتر از قبل باید مورد توجه قرار گیرد، مطالبات دولتی نیز می تواند از جایگاه ویژه ای برخوردار باشد. کما اینکه در زیر سایه این تعاملات فی مابین دولت و مجلس است که می توان به پیگیری مطالبات مردمی عرصه فرهنگ و هنر پاسخ لازم داد.
گروه هنر خبرگزاری مهر نظر به اهمیت موضوع و دغدغه های متعددی که هنرمندان و مدیران در حوزه قانونگذاری و نقش مجلس در بهبود اوضاع فرهنگی هنری کشور دارد با تعدادی از مدیران دولتی عرصه هنر درباره خواسته ها و اولویت هایی که کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی می تواند در اجرای آنها نقش موثری ایفا کند، گفتگوهایی را انجام داده که می خوانید.
لطفا تئاتر ببینید
مهدی شفیعی مدیرکل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره خواسته های بخش دولتی از کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نکته مهمی که قبل از هر مساله ای علاقه مندم به آن اشاره کنم حضور مستمر یکایک نمایندگان محترم به ویژه اعضای کمیسیون فرهنگی در تالارهای اجرای تئاتر چه در تهران و چه در حوزه های انتخابیه عزیزان است که این موضوع مهم ترین خواسته بنده از دوستان است زیرا قطعا با دیدن مستمر تئاتر چه در تهران و چه در حوزه های انتخابیه می توان ملموس تر با مشکلات و دغدغه اهالی شریف تئاتر ایران آشنا شد. من بر این باورم این حضور مستمر می تواند باعث ارتقای جایگاه و اهمیت تئاتر در میان مدیران به ویژه مسئولان استانی شود و کاری کند که این عزیزان با توجه بیشتر به هنر تئاتر در مجلس اقداماتی انجام دهند.
وی افزود: با توجه به افزایش روز افزون فارغ التحصیلان رشته های مرتبط با هنر نمایش به نظر می رسد کمیسیون فرهنگی مجلس می تواند در رفع موانع قانونی و مقرراتی برای حضور موثرتر بخش غیردولتی در ارتقای سخت افزار تئاتر و ایجاد سالن های نمایشی یاری گر باشد و اگر اعضای محترم کمیسیون فرهنگی در تدوین برنامه ششم این موضوع را جدی بگیرند و شرایط حضور بخش غیردولتی تسهیل پیدا کند می توانیم شاهد اتفاقات بسیار خوبی در عرصه تئاتر باشیم.
مدیرکل هنرهای نمایشی در پایان صحبتهایش تصریح کرد: اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی می توانند در این دوره فضایی را فراهم کنند که در زمان موافقتنامه های اعتباری ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استانها سهم تئاتر و هنرهای دیگر مشخص باشد. ترغیب مدیران ملی، استانی و شهرستانی برای واگذاری مدیریت اماکن فرهنگی به انجمن های هنری نیز می تواند در دستور کار کمیسیون محترم فرهنگی مجلس باشد.
نقش کمیسیون فرهنگی در راهبری حوزه موسیقی
فرزاد طالبی مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی ضمن تبریک به اعضای جدید کمیسیون فرهنگی مجلس دهم گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یکی از مهم ترین کمیسیون های مجلس است که حضور در این مجموعه مسئولیت خطیر و سنگینی است و امیدوارم اعضای محترم به موفقیت های چشمگیری در این عرصه دست یابند. اگر بخواهیم به نقش کمیسیون در راهبری حوزه موسیقی کشور اشاره ای داشته باشیم ابتدا باید به این نکته توجه کنیم که هنر موسیقی پرمخاطب ترین هنر نه در ایران بلکه در سراسر جهان شناخته می شود. همچنین قدرت موسیقی در معرفی فرهنگ یک کشور در چارچوب ملی و بین المللی است یعنی از ابزار موسیقی هم در عرصه تعاملات جهانی و هم در موضوع وحدت ملی می توان به بهترین شکل استفاده کرد.
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ ارشاد اسلامی تصریح کرد: از این منظر توجه و حمایت جدی اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از فعالیت های «مثمر» موسیقایی بسیار راهگشا خواهد بود.
موضوع پیوست فرهنگی را جدی بگیرید
مجید ملانوروزی مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز بر این باوراست: فرهنگ یکی از مهمترین حوزه های مبتلابه جامعه است و قطعا همه ارکان جامعه با فرهنگ و هنر درگیر است اما در این سالها متاسفانه کار جدی در این حوزه صورت نگرفته است. همین نشان می دهد که یک جای کار می لنگد. همه اینها در حالی است که هر سال بودجه فرهنگی بالایی در مجلس تصویب می شود و گردش مالی در این حوزه زیاد است اما این بودجه در میان نهادهای مختلف و گاه غیر کارشناس پراکنده است. برای همین آن پیوست فرهنگی که باید اتفاق بیفتد در تمام این سالها رخ نداده است مثلا در بحث معماری و شهرسازی و سامان اماکن عمومی ما می بینیم این امر محقق نشده است.
وی افزود: بحث جدی ما با مجلس شورای اسلامی کمک به رشد بودجه در بخش هنر و فرهنگ آن هم در نهاد تخصصی مثل وزارت ارشاد و زیر مجموعه های آن است. به طور خاص در حوزه تجسمی می توانم به قانون تخصیص بودجه نیم درصد یا یک دهم درصد از محل بودجه های عمرانی سازمان ها و نهادهای دولتی به خرید آثار تجسمی که دو سال به صورت تقریبا ناقص تصویب و اجرا شد اشاره کنم که در این زمینه خواسته ما این است که این قانون کارشناسی شده تر و لازم الاجرا تر در مجلس پیگیری شود. در این قانون باید نهادهای دولتی موظف شوند که این خرید هنری را از محل بودجه های عمرانی خود انجام دهند و در ادامه اگر این قانون اجرا نشد پاسخگو باشند. نکته دیگر در ارتباط با پیوست فرهنگی می تواند توجه مجلس به نمادهای شهرها و یادمان ها و یادبودها باشد. کمک به نهادهای خصوصی مانند تئاترهای خصوصی و گالری های خصوصی باید در کمیسیون فرهنگی مجلس جدی گرفته شود. ما با حجم انبوهی از هنرمند رو به رو هستیم که اماکن کمی برای فعالیت این تعداد هنرمند داریم. حمایت و نظارت کمیسیون فرهنگی مجلس می تواند در حل این مشکل راهگشا باشد.
مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش پایانی صحبتهای خود تصریح کرد: متاسفانه در این سالها همواره نگاه مجلس سیاسی بوده است. به این معنا که هم امور سیاسی در آن از اهمیت بالایی برخوردار بوده و هم نگاه به باقی مسائل حتی حوزه فرهنگ و هنر سیاسی بوده است. ما از کمیسیون فرهنگی مجلس انتظار داریم که فارغ از نگاه های سیاسی و جناحی به کلیت فرهنگ بیندیشد و قدمی در راه اعتلای آن بردارد. وقتی خارج از سمت و سوی سیاسی به هنر نگاه شود می توان انتظار داشت سودش به هنرمند برسد.
سخنان سه مدیر هنری دولت در حالی مطرح می شود که اگر در دوره های پیشین فعالیت کمیسیون فرهنگی مجلس توجه بیشتری به این مطالبات می شد و نمایندگان به برنامه ریزی های کلان حوزه فرهنگ توجه بیشتری می کردند، قطعا حوزه های مختلف هنر امروز در جایگاه رفیع تری قرار داشت. همچنین از تمامی اعضای مجلس انتظار میرود که پیوستهای فرهنگی را در همه امور از سیاسی گرفته تا اقتصادی و اجتماعی و ... در نظر بگیرند و بار دیگر به این نکته توجه کنند که رهبر معظم انقلاب در اکثر دیدارها و سخنرانیهای خود به اهمیت مسایل فرهنگی تاکید دارند و بعضا به صراحت از وضعیت فرهنگی کشور انتقاد میکنند که این تاکیدات بار مسئولیت را برای همه مسئولان کشوری سنگینتر میکند.
منبع: مهر
95/4/13 - 11:50 - 2016-7-3 11:50:14
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
انتظارات مدیران دولتی از کمیسیون فرهنگی/ لطفا سیاسی نباشید
در گفتگو با مهر مطرح شد انتظارات مدیران دولتی از کمیسیون فرهنگی لطفا سیاسی نباشید شناسهٔ خبر 3694971 - یکشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹ ۲۵ هنر > موسیقی و هنرهای تجسمی jwplayer display inline-block; پس از مشخص شدن ترکیب جدید کمیسیون فرهنگی مجلس تعدادی از مدیران دولتی عرصه هنر ازجمعآوری فیشهای حقوقی مدیران از تمامی دستگاههای دولتی
جمعآوری فیشهای حقوقی مدیران از تمامی دستگاههای دولتی معاون حقوقی رئیسجمهور از جمع آوری فیشهای حقوقی مدیران از تمامی دستگاههای دولتی خبر داد و گفت دولت یازدهم با فیشهای حقوقی نجومی برخورد میکند آفتابنیوز الهام امینزاده معاون حقوقی رئیس جمهور در راهپیمایی روز جهانی قدسبیاتیان در گفتوگو با فارس: تفاوت 100 برابری حقوق برخی مدیران دولتی با کارمندان پذیرفتنی نیست
بیاتیان در گفتوگو با فارس تفاوت 100 برابری حقوق برخی مدیران دولتی با کارمندان پذیرفتنی نیست نماینده مردم بیجار در مجلس با اشاره به اینکه نظام پرداخت هماهنگ در حد حرف باقی مانده است گفت نباید حقوق برخی مدیران دولتی 100 برابر حقوق برخی از کارمندان دولت باشد سیدمحمد بیاتیان نمای20 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مشخص شدند
20 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مشخص شدند 20 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس مشخص شدند به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان 20 عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز هیئت رئیسه مجلس مشخص شدند اسامی اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به شرح زیر است 1-علی لاریجانی 2-علیپژمانفر، رییس؛ سالک و جعفرپور، نواب کمیسیون فرهنگی شدند
با انتخاب اعضا پژمانفر رییس سالک و جعفرپور نواب کمیسیون فرهنگی شدند اعضای هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی در مجلس دهم شورای اسلامی مشخص شدند به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا در جلسه عصر امروز یکشنبه ۳۰ خرداد کمیسیون فرهنگی انتخابات هیئت رئیسه برگزار و اعضای آن مشخص شدند بر اتعیین اعضای كميسيون فرهنگی مجلس
تعیین اعضای كميسيون فرهنگی مجلس اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس بعدازظهر سهشنبه و بعد از جلسه روساي روسای شعب پانزدهگانه با رئیس مجلس شورای اسلامی مشخص شدند خبرگزاری ایسنا اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس بعدازظهر سهشنبه و بعد از جلسه روساي روسای شعب پانزدهگانه با رئیس مجلس شورای اسلامیلاریجانی به کمیسیون فرهنگی میرود
لاریجانی به کمیسیون فرهنگی میرود رییس مجلس شورای اسلامی به عضویت کمیسیون فرهنگی درخواهد آمد خبرگزاری ایسنا رییس مجلس شورای اسلامی به عضویت کمیسیون فرهنگی درخواهد آمد نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد با اعلام این خبر گفت اولویت اول و دوم آقای لاریجانی برای عضویت در کمیسیونآمار حقوق های نامتعارف اعلام شد/ پرونده 950 مدیر متخلف روی میز کمیسیون اصل 90/ توقف تغییر مدیران بانکی
آمار حقوق های نامتعارف اعلام شد پرونده 950 مدیر متخلف روی میز کمیسیون اصل 90 توقف تغییر مدیران بانکی معاون وزیر اقتصاد اعلام کرد تغییر در مدیران عامل بانکها متوقف می شود رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس هم گفت 950 مدیر حقوق نامتعارف می گرفته اند به گزارش نامه نیوز داوود محمدی رئیس کرئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس: فقط ۱۷ درصد واگذاریها به بخش خصوصی بوده است/ مدیران دولتی مانع خصو
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس فقط ۱۷ درصد واگذاریها به بخش خصوصی بوده است مدیران دولتی مانع خصوصیسازی رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی مجلس گفت فقط حدود ۱۷ درصد از واگذاریهای اصل ۴۴ به بخش خصوصی بوده است به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری صدا وسیما حمنتظر عزل مدیران دولتی متخلف در موضوع فیشهای حقوقی هستیم/ دسترسی به دانهدرشتها مشکل است
منتظر عزل مدیران دولتی متخلف در موضوع فیشهای حقوقی هستیم دسترسی به دانهدرشتها مشکل است دادستان کل کشور با اشاره به موضوع فیشهای حقوقی مطرح شده در رسانهها و همچنین صحبتهای رئیس جمهور گفت ما منتظر عزل مدیرانی هستیم که تخلف آنها اثبات میشود جوان آنلاين منتظری در حاشیه-
سیاسی
پربازدیدترینها