تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 9 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن مجتبی (ع):كسى كه در دلش هوايى جز خشنودى خدا خطور نكند، من ضمانت مى‏كنم كه خداوند دعايش را ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1824930773




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تعبیر جالب پیامبر(ص) درباره ساختمان سازی روی شن!


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مصادیق حرام خواری هم بسیار است از آن جمله اند: دسـترنج ديگران را به يغما بردن، خون دل ضعفا و درماندگان را به شيشه كردن، احتكار و گران فروشى، سرقت، بازار سياه...

پایگاه خبری تحلیلی تراز: در روایات آمده است که دعا سلاح مومن است. یعنی یک مومن تا به این سلاح مجهز نباشد نمی تواند فرد موفقی تلقی شود. اما چگونه دعا کردن هم بسیار مهم است. ما نمی دانیم در دعا چه چیز برای خودمان بخواهیم البته اهل بیت علیهم السلام در ادعیه مختلف این موضوع را به زیبایی آموزش داده اند. از جمله دعاهای متنوع و زیبا که در آن نسبت به همه امور توجه شده و همه چیز از خداوند خواسته شده دعاهای روزانه ماه مبارک رمضان است.
دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان:
اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً،
خدایا کوشش مرا در این ماه قدردانـی شده قرار بده.
و ذَنْبی فیهِ مَغْفوراً،
و گناه مرا در این ماه آمرزیده
و عَملی فیهِ مَقْبولاً
کردارم را در آن مورد قبول
و عَیبی فیهِ مَسْتوراً
و عیب مرا در آن پوشیده‌
یا أسْمَعِ السّامعین
ای شنواترین شنوایان
** خسران بزرگ چیست!؟
خیلی اوقات انسان کاری می کند که نتیجه لازم را نمی دهد. علتش هم کم کاری یا عیب و نقصی است که موجب می شود به هدف مورد نظرمان نرسیم. در ماه مبارک رمضان زحمت گرسنگی و تشنگی آن هم در روزهای گرم تابسانی را به خود می دهیم اما اگر این تلاش ها مقبول درگاه حق قرار نگیرد چه!؟ اگر همه زحماتمان بی نتیجه یا لااقل کم نتیجه شود چه کنیم؟ اگر چنین شود ما دچار خسران بزرگ خواهیم شد. در دعای روز بیست و ششم چهار دعا می کنیم که ثمره همه آنها به همین موضوع می پردازند که خدایا تلاش های ما را در انجام عبادات و ترک معاصی در این ایام تلاش های منتج به نتیجه و پر فایده و ثمربخش قرار بده.
کشاورزان در مرحله نخست باید محصول خوبی بکارند و بار بیاورند اما در مرحله دوم باید مراقب آفت های گوناگونی باشند که ممکن است تمام زحماتشان را به هدر بدهد. عمل انسان هم ممکن است آفت بزند لذا نیاز به مراقبت دارد.
** آفات فراوان برای عبادات
آفات عمل خیر نیز بسیار است و در روایات متعدد به آنها اشاره شده است. اجمالا به برخی از مهمترین آفات نگاهی گذرا می اندازیم.
- شرك در عبادت
به فرموده امام باقر و صادق  (ع): اگـر بنده اى عملى را براى نيل به رحمت الهى و (ثواب ) آخرت انجام دهد سپس خشنودى انسانى را در آن داخل كند، مشرك است .
آفـت شـرك آن قـدر خـطـرنـاك و زيـان آور اسـت كـه بـسـان صـاعـقـه ، خـرمـن عـمـل را بـكـلّى مـى سـوزانـد، بـطـورى كـه در روز جـزا اثـرى از آن بـاقـى نـيـسـت . رسول گرامى اسلام (ص ) فرمود:
روز بازپسين (از سوى خدا) ندا مى شود: كجايند آنهايى كه مردم را مى پرستيدند؟ برخيزيد و مزدتان را از معبودان خويش بگيريد. چون من عمل مخلوط با چيز دنيوى را نمى پذيرم.
سعدی شیرازی اين حقيقت را در ضمن تمثيلى چنين بيان مى كند: زاهدى مهمان پادشاهى بود، چون به طعام نشستند كمتر از آن خورد كه ارادت او بود و چون به نماز برخاستند، بيش از آن كرد كه عادت او، تا ظن صلاحيّت در حقّ او زيادت كنند!
ترسم نرسى به كعبه اى اعرابى
كين ره كه تو مى روى به تركستان است!
چون به مقام (منزل) خويش آمد، سفره خواست تا تناولى كند، پسرى صاحب فراست داشت ، گفت اى پـدر! بـارى بـه مجلس سلطان در، طعام نخوردى!؟ گفت: در نظر ايشان چيزى نخوردم كه به كار آيد. گفت نماز را هم قضا كن كه چيزى نكردى كه به كار آيد!
اى هـنــرها گرفـتــه بـر كــف دسـت
عـيــــبـهـا بـر گـرفـتـــــه زيـر بغــل
تـا چـه خـواهـى خـريـدن اى مـغـرور
روز درمـانـدگـى بـه سـيـم و دغل!
- آفت عُجب
مولای متقیان (ع) فرمود: هر كس از عمل خويش شگفت زده شود، اجر خويش را نابود كرده است.
- حرامخوارى
اگر كسى روى خاك نرم يا شن و ماسه ساختمان بسازد، چنين ساختمانى نه تنها به پايان نـخـواهـد رسـيـد بـلكـه بـودجـه و مـصـالح آن نـيـز بـه هدر مى رود. رسول اكرم (ص) عبادت شخص حرامخوار را به چنين عمارتى تشبيه كرده ، فرموده است :پرستش با حرام خوارى همچون ساختمان بر شن است!
مصادیق حرامخواری هم بسیار است از آن جمله اند: دسـترنج ديگران را به يغما بردن، خون دل ضعفا و درماندگان را به شيشه كردن، احتكار و گـرانـفـروشـى، سرقت، بازار سياه، حقوق گرفتن و كار نكردن و... بـه عـبـارت ديـگـر: مـال مـردم خـوردن و نماز خواندن ، دزدى كردن و حجّ رفتن ، شراب نوشى و تلاوت قرآن ، مردم آزارى و راز و نياز و ... چون نقشى روى يخ در زير آفتاب مرداد است!
سایر آفات که در آیات و روایات بسیاری به آنها اشاره شده عبارتند از: عدم ولايت اهل بیت؛ گناه و معصيت؛ منّت و اذيّت؛ غيبت؛ بدگمانى و سوء ظن به خدا و آفات فراوان دیگر.
يـكـى از راهـهـاى درمـان آفـتـهـاى عـبـادت نـاچـيـز شـمـردن عـمـل خـود و تـرس از قـبـول نـشـدن آن اسـت؛ كـم شـمـردن عـمـل عـبـادى انـسـان را بـه بـيـشـتـر انـجـام دادن آن سـوق مـى دهـد و تـرس از قـبـول نـشـدن نـيـز، اخـلاص را تـقـويـت مـى كـنـد، در عـيـن حال ، عابد بايد اميدوار به حضرت حق باشد، زيرا نااميدى هم به نوبه خود سبب ترك عبادت مى گردد.











زمانبندی انتشار: 12 تير 1395 - 03:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن