تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ايمان مؤمن كامل نمى شود، مگر آن كه 103 صفت در او باشد:... باطل را از دوستش نمى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813923874




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمریکا بزرگترین و سنگین ترین ماهواره جاسوسی دنیا را به فضا فرستاد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آمریکا بزرگترین و سنگین ترین ماهواره جاسوسی دنیا را به فضا فرستاد
شب گذشته نهاد United Launch Alliance یا ULA بزرگترین ماهواره تحقیقاتی اکتشافی با نام NROL 37 را که بسیاری عقیده دارند احتمالا کاربردهای نظامی و جاسوسی دارد با موشک غول پیکر Delta IV (دلتا چهار) از پایگاه هوایی Cap Canaveral به مقصد مدار زمین پرتاب کرد.
آفتاب : شب گذشته نهاد United Launch Alliance یا ULA بزرگترین ماهواره تحقیقاتی اکتشافی با نام NROL 37 را که بسیاری عقیده دارند احتمالا کاربردهای نظامی و جاسوسی دارد با موشک غول پیکر Delta IV (دلتا چهار) از پایگاه هوایی Cap Canaveral به مقصد مدار زمین پرتاب کرد. به گزارش «تابناک» اهمیت پرتاب این ماهواره از دو جهت است. اول آنکه این یکی از بزرگترین ماهواره های نحقیقاتی و اکتشافی است که تاکنون به فضا پرتاب شده است و بسیاری بر این باور هستند که ایالات متحده هدفهای جاسوسی و استراق سمع و احتمالا کاربردهای نظامی – برای سلاح های لیزری – را از پرتاب آن مد نظر دارد، و از سوی دیگر موضوع خود پرتاب این ماهواره و موشک غول پیکری است که آن را تا مدار زمین حمل کرده است.
نهاد ULA یا United Launch Alliance در سال 2006 از همکاری دو شرکت Lockheed Martin Space و Boeing Defense, Space & Security به وجود آمد که هدف این نهاد فراهم آوردن تسهیلات و خدمات پرتاب ماهواره به دولت آمریکا و مشتریان اصلی آن یعنی وزارت دفاع و ناسا است.

آمریکا بزرگترین و سنگین ترین ماهواره جاسوسی دنیا را به فضا فرستاد

پیرامون ویژگیهای موشک و ماهواره موشک دلتا چهار که یک موشک غول پیکر محسوب میشود در حدود 72 متر ارتفاع دارد و از سه بوستر که با یکدیگر ترکیب شده اند بهره میبرد تا قدرت پرتابی برابر با 2 میلیون پوند یا بیش از 900 هزار کیلوگرم را فراهم آورد. البته یک چنین پیشرانه قدرتمندی هم برای بزرگترین ماهواره تحقیقاتی که گفته میشود مسئولین آن استراق سمع و جاسوسی است و در حدود 15 هزار پوند یا 6 هزار و 800 کیلوگرم وزن دارد و قرار است در فاصله 22 هزا مایل بالای خط استوا مستفر شود، لازم به نظر میرسد. برخی از کارشناسان که پیش از این با ماموریت های ماهواره های NRO یا National Reconnaissance Office آشنایی دارند بر این باور هستند این ماهواره هفتمین نسل از Advanced Orion است. کلاسی از ماهواره های جاسوسی آمریکا که سیگنال های ارتباطی و اطالاعاتی را از فضا دریافت و ضبط میکند. «تد مولکزان» متخصص علوم فضایی در دانشگاه تورنتو در این باره گفته است که ماهواره های جاسوسی اطلاعاتی جزو درخشنده ترین ماهواره های ژئوسینکرونوس – ماهواره هایی که با همان سرعت چرخش زمین حرکت میکنند – در مدار زمین هستند. دلیل اصلی این موضوع از نظر وی در اختیار داشتن یک آنتن فوق العاده بزرگ است. وی بیان کرده که هنوز کسی نمیداند که این ماهواره قرار است چه کار کند اما شواهد نشان میدهد که یک ماهواره جاسوسی است. نکته جالب تر در این میان نمادی است که برای این ماهواره در نظر گرفته شده است. نمادی که نشان دهنده یک شوالیه است که در یک حالت دفاعی مقابل پرچم آمریکا ایستاده و بر روی زره وی نشان یک عقاب طراحی شده. NRO گفته که این عقاب نمادی از آزادی است. به جز این مورد NRO که خود را چشم و گوش ایالات متحده در فضا میداند در مورد ماموریت ماهواره NROL 37 هیچ اظهار نظری نکرده است.
آمریکا بزرگترین و سنگین ترین ماهواره جاسوسی دنیا را به فضا فرستاد

اما وب سایت این نهاد مستقیما اشاره کرده است که تکنولوژی های در اختیار آن این امکان را میدهد که از حساس ترین مناطق اطلاعات و داده های منحصر به فردی که از هیچ منبع دیگری در دسترس نیست را به دست آورد.




تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن