تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 13 مرداد 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید ابزار دقیق

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

خرید نهال سیب سبز

خرید اقساطی خودرو

امداد خودرو ارومیه

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1809224252




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چین و آمریکا؛ مذاکره بر سر همه چیز؛ نتیجه هیچ


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


چین و آمریکا؛ مذاکره بر سر همه چیز؛ نتیجه هیچ اقتصاد > جهان - آن گونه که رادیو فرانسه اعلام کرده است مذاکرات آمریکا و چین درباره روابط تجاری و اقتصادی امسال هم مانند سال های گذشته چندان نتیجه بخش نبود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آن گونه که رادیو فرانسه اعلام کرده است امسال هم مقامات آمریکایی و چینی به رسم هر ساله دو روز مذاکرات فشرده را در مورد روابط تجاری و اقتصادی دو کشور ازسر گذراندند. در پی دو روز گفتگو میان جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا و مقامات چینی در این کشور، گرچه آنها بیشتر بر اختلافاتی تکیه کردند که رسیدن به توافق بر سرشان آسان‌تر است، اما نتوانستند از موضاعات تنش‌ساز پرهیز کنند. طی این دیدارها که همه‌ساله انجام می گیرد، اختلافات استراتژیک و اقتصادی تا حدودی هموار شد، که منظور آب وهوا، برنامه اتمی کره شمالی، مبارزه با تروریسم یا تب "ابولا" ست. اما مسائلی چون تنش در دریای چین، حقوق بشر و وضعیت داد و ستدهای بازرگانی هیچ راه حلی نیافتند. این در حالی است که جان کری از اهمیت روابط کشورش با چین سخن گفت و همراه با "یانگ جی شی" مشاور دولت که از نزدیک بر سیاست خارجی چین نظارت می کند، از دوستانه بودن گفتگوها سخن گفتند.
تنش در دریای چین، به گفته جان کری، به شکل اساسی مورد گفتگو قرار گرفته و آمریکا به حمایت کامل خود از یک راه حل صلح‌جویانه با انجام مذاکرات ادامه می‌دهد. جان کری، اما از نگرانی کشورش از ابتکارات یک جانبه سخن گفت که منظور برقراری یک منطقه هوائی شناسائی توسط چین بر روی بخش عظیمی از دریای چین شرقی- میان کره جنوبی و تایوان- و نظامی ساختن جزایری از این دریاست که مورد اعتراض همسایگان چین واقع شده است. یانگ جی شی، به نوبه خود گفت: چین امیدوار است که آمریکا به قول خود وفا کرده در امور ارضی این منطقه دخالت نکند.
پیش تر، وزیر بازرگانی آمریکا "جاکوب لیو"، از پکن خواسته بود که موانع تبعیض‌آمیز گذاشته شده بر سر راه شرکت‌های آمریکائی و اروپائی برداشته شود. چون این شرکت‌ها بر این باورند که دیگر در چین جائی ندارند. این مقام همچنین از تولید بیش از حد پولاد توسط چین که به بازار جهانی صدمه می زند انتقاد به عمل آورده بود. جک لو، وزیر دارایی آمریکا گفته است که از حضور شرکت‌های آمریکایی در چین استقبال چندانی بعمل نمی‌آید.
 لو که در حاشیه نشست سالانه چین و آمریکا سخن می‌گفت از چین خواست تا قوانین خود را به طور یکسان در در مورد شرکت‌های چینی و خارجی اعمال کند. وزیر دارایی آمریکا گفته است که چین وعده داده که اطلاعات شفاف‌تر اقتصادی منتشر کند و از تولید فولاد خود بکاهد. گزارشی که توسط اتاق بازرگانی اروپا در چین منتشر شده، نشان می‌دهد که تقریبا کمتر از نیمی از شرکت‌های اروپایی قصد توسعه در چین را دارند که کاهش قابل توجهی را نسبت به سال پیش نشان می‌دهد.
شرکت‌های آمریکایی گفته‌اند که مقام‌های چینی، شرکت‌های داخلی را برای تجارت انتخاب می‌کنند و فعالیت شرکت‌های خارجی در چین بسیار دشوار است. آنها به قوانین دست‌وپا‌گیر برای شرکت‌های خارجی از جمله قوانین مرتبط با امنیت ملی به عنوان دلایل موانع فعالیت این شرکت‌ها در چین یاد می‌کنند.     22339

کلید واژه ها: چین - ایالات متحده آمریکا - کنگره آمریکا -




پنجشنبه 20 خرداد 1395 - 20:30:00





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن