واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد: فعال کردن 7 هزار و 500 واحد صنعتی مشکل دار در راستای اقتصاد مقاومتی معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی تعداد واحدهای صنعتی را 37 هزار و 148 واحد ذکر کرد و گفت: از این تعداد 14 هزار و 156 واحد غیرفعال است و در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی فعال کردن 7 هزار و 500 واحد صنعتی مشکل دار در دستور کار قرار دارد .
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۸ خرداد ساعت 08:39
به گزارش خبرگزاری پانا علی یزدانی دوشنبه شب در کار گروه تسهیل و رفع موانع تولید خراسان جنوبی در بیرجند افزود: از مجموع واحدهای صنعتی، 34 هزار و 557 مورد صنایع کوچک، یک هزار و 723 واحد متوسط و 868 مورد جزو صنایع بزرگ هستند.
وی بیان کرد: در حال حاضر 80 هزار و 34 واحد از صفر تا 20 درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است، همچنین طرح های صنعتی در حال ساخت در شهرک ها و نواحی صنعتی صفر تا 20 درصد 22 هزار و 131 واحد است.
وی تعداد طرح های در حال ساخت با 20 تا 40 درصد پیشرفت کار را شش هزار و 561 واحد ذکر کرد و گفت: واحدهای 40 تا 60 درصد پنج هزار و 734 واحد، 60 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی سه هزار و 766 واحد و 80 تا 100 درصد پیشرفت کار، چهار هزار و 857 واحد است.
وی با بیان اینکه هم اکنون 100 هزار و 952 طرح صنعتی در کشور در حال ساخت است ، یادآور شد: همچنین تعداد طرح های صنعتی در حال ساخت در شهرک های صنعتی و نواحی صنعتی 29 هزار و 997 واحد است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی اظهار کرد: 144 طرح توسط بانک ها تملک شده است که از این میزان 28 واحد فعال و 126 واحد غیرفعال هستند.
یزدانی در ادامه تعداد طرح های صنعتی در حال ساخت در خراسان جنوبی را 665 واحد ذکر کرد و گفت: همچنین 220 طرح صنعتی در شهرک های صنعتی و نواحی صنعتی استان در حال ساخت است.
وی توسعه صنایع کوچک و ایجاد توسعه و زیرساخت های صنعتی را از جمله ماموریت های اصلی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی برشمرد.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 948 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور وجود دارد که از این تعداد 561 شهرک صنعتی و 387 ناحیه صنعتی است که 778 شهرک و ناحیه صنعتی در سطح کشور در حال بهره برداری است.
معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت ، تعداد شهرک و ناحیه صنعتی تقاضا محور کشور را 150 مورد ذکر کرد و گفت: حدود 19 درصد شهرک ها و نواحی صنعتی در حال بهره برداری است.
یزدانی ادامه داد: همچنین 97 شهرک و نواحی صنعتی منابع محور هستند که 12.4 درصد شهرک ها و نواحی صنعتی در حال بهره برداری است.
وی اظهار کرد: از مجموع 378 شهرک و نواحی صنعتی فاقد تقاضا 198 مورد دارای قرارداد بهره برداری کمتر از 10 واحد، 112 مورد دارای قرارداد بدون بهره برداری و 68 مورد بدون قرارداد هستند.
وی به اقدامات سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اشاره کرد و گفت: متوسط افزایش قیمت در 9 شهرک و ناحیه صنعتی 11 درصد است و در هشت شهرک و ناحیه صنعتی هیچ افزایش قیمتی وجود نداشته است.
وی در خصوص نحوه واگذاری و اعطای تخفیف و مشوق در شهرک ها و نواحی صنعتی در سال 1395 یادآور شد: امکان اعطای 10 درصد تخفیف برای عرصه های بزرگ و ناهموار و امکان اعطای تخفیف به میزان 25 درصد در صورت پرداخت کل مبلغ قرارداد حق بهره برداری از جمله شرایط آن است.
وی ادامه داد: همچنین امکان اعطای تخفیف به متقاضیانی که زودتر از موعد مقرر واحد خود را به بهره برداری برسانند، امکان اعطای تخفیف به واحدهای صنعتی نیمه ساخته جهت بهره برداری هرچه سریعتر و افزایش اشتغال زایی از دیگر شرایط واگذاری و اعطای تخفیف و مشوق در شهرک ها و نواحی صنعتی است.
وی اعطای تخفیف به میزان 50 درصد در قیمت حق بهره برداری، امکان اعطای کاهش بخش نقدی قرارداد به میزان پنج درصد قرارداد، امکان اعطای شش ماه تنفس پرداخت اقساط و امکان افزایش اقساط به میزان 36 ماه را از جمله مشوق های شهرک ها و نواحی صنعتی بدون تقاضا برشمرد.
وی با بیان اینکه تعداد هفت پروژه اقتصاد مقاومتی برای وزارت صنعت، معدن و تجارت مصوب شده است، یادآور شد: این پروژه ها شامل رونق تولید و تعیین تکلیف هفت هزار و 500 واحد تولیدی مشکل دار با هدف فعال کردن آنها و ارتقا رقابت پذیری واحدهای تولیدی کوچک و متوسط با هدف افزایش صادرات است.
وی اضافه کرد: ایجاد توازن زنجیره مواد اولیه مورد نیاز و توسعه صنعت فولاد و مس کشور برای تولید پایدار، مدیریت هدفمند واردات در راستای حفظ تراز مثبت تجاری، افزایش صادرات کالا و خدمات غیرنفتی به میزان 10 میلیارد دلار در سال 95 نسبت به سال 94، تکمیل طرح های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای 60 درصد، تکمیل و راه اندازی 33 طرح مهم و ملی از دیگر مصوبات است.
پنجشنبه هفته قبل( 13خرداد) نیز کار گروه تسهیلات و رفع موانع تولید در خراسان جنوبی با حضور حسین ابویی مهریزی معاون طرح و برنامه ریزی وزارت صنعت و معدن و تجارت در بیرجند برگزار شد.
به گفته وی دولت در سال 95، جهت رفع موانع تولید و رفاه حال متقاضیان به سرمایه گذاری در واحد های جدید تولیدی نرخ مالیات را برای مدت 10سال صفر در نظر گرفت که این مورد را بانک مرکزی ابلاغ کرد.
وی اضافه کرد: این مدت زمان برای واحدهایی که در شهرک های صنعتی مستقرند ، 13سال در نظر گرفته شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]