تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درباره آيه «ياد خدا بزرگتر است» ـ : به ياد خدا بودن در هنگام روبه رو شدن با حلال و ح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804530380




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت تعریف صحیحی از اقتصاد مقاومتی ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس سابق شورای رقابت ادامه داد: اقتصاد دانانی که به دولت نزدیک می باشند کسانی هستند که در زمینه های کلان اقتصاد کار کرده اند در صورتیکه تمام راهکار های مفید در چارچوب مبانی خرد اقتصاد می باشد یعنی ساختار اقتصاد باید اصلاح شود. با این اوصاف بنده بعید می دانم که این افراد بتوانند تمرکز خود را به این سمت برگردانند و از عهده این سیاست گذاری ها بر بیایند.

به گزارش تراز ،دکتر جمشید پژویان، رئیس سابق شورای رقابت و استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبای در خصوص میزان جهت گیری سیاست های اقتصادی دولت با اقتصاد مقاومتی اظهار داشت :هنوز دولت و کارشناسانش به تعریفی از اقتصاد مقاومتی نرسیده اند و به عبارت دیگر با جهت گیری فعلی بعید می دانم که بتوانند یک مانیفست از تعریف اقتصاد مقاومتی و  ویژگی های آن به ما ارائه دهند.وی افزود: بنده از همان ابتدا عرض کرده بودم که اقتصاد مقاومتی یعنی یک اقتصاد کارآمد است و در ادبیات مرسوم اقتصادی واژگان اقتصاد مقاومتی را نداریم در نتیجه باید برای آن مشابهی پیدا کنیم. به این معنا که ما باید طبق نظرات رهبری برای آن تفسیر اقتصادی انجام دهیم و با واژگان اقتصادی آن را معرفی نماییم که کار دشواری نمی باشد.

استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که در مقابل دشمنی های اقتصادی و شوک ها مقاوم باشد و شرایط اقتصاد را تا جایی که ممکن است از بدتر شدن جلوگیری کند. ما به چنین اقتصادی ، اقتصاد کارآمد می نامیم . اقتصادی که به راحتی انعطاف پذیر است و می تواند تولیداتی با کارایی بالا داشته باشد و در شرایطی که ضرورت دارد بتواند خط تولیدش را تغییر دهد و در آنجا هم کارآمد و فعال باشد.

این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: این تعاریف نیازمند یکسری سیاست گذاری های اقتصادی است که دولت باید آنها را درپیش بگیرد تا به اهداف بالا منتهی شود. برای نمونه باید بهره وری ها بالا رود، فضای بازارها رقابتی تر شود، رانت ها از بین برود و نرخ بازده سرمایه گذاری در بخش های مختلف را به هم نزدیک شود . طی مدت این سه سال بنده هنوز ندیده ام که دولت چنین سیاست گذاری هایی را اجرا و یا حتی طراحی کرده باشد.

رئیس سابق شورای رقابت ادامه داد: اقتصاد دانانی که به دولت نزدیک می باشند کسانی هستند که در زمینه های کلان اقتصاد کار کرده اند در صورتیکه تمام راهکار های مفید در چارچوب مبانی خرد اقتصاد می باشد یعنی ساختار اقتصاد باید اصلاح شود. با این اوصاف بنده بعید می دانم که این افراد بتوانند تمرکز خود را به این سمت برگردانند و از عهده این سیاست گذاری ها بر بیایند.

پژویان در خصوص اوضاع اقتصادی در دوران پسابرجام اظهار داشت: به صرف توافق هسته ای کسی نمی تواند انتظار داشته باشد که رکود از بین برود و رونق اقتصادی و اشتغال به وجود آید انتظار این است که به دنبال توافق هسته ای هم سیاست های اقتصادی کمک حال اقتصاد ما شود و هم باز شدن درها به روی سرمایه های خارجی و تکنولوژی های روز باعث اقزایش سرمایه و بهره وری اقتصاد ما شود.

وی در ادامه در پایان خاطر نشان کرد: توافق هسته ای خواست ها را برآورده ننمود زیرا این توافق کامل نشده و طرف مقابل به دنبال مانع تراشی است و از طرفی دیگر باید این را در نظر گرفت که برای جذب سرمایه های خارجی باید در اقتصاد ایران جذابیت هایی وجود داشته باشد یعنی بهره وری عامل کار و سرمایه بالا رود و بتواند سرمایه های خارجی را جذب کند و بازارها رقابتی تر شوند به این معنی که دست دولت از اقتصاد کوتاه شود تا خارجی ها از ورود به اقتصاد ایران نترسند.


منبع: 598







زمانبندی انتشار: 16 خرداد 1395 - 15:03





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن