محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831220682
گروه فولاد مبارکه، بزرگترین تولیدکننده جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گروه فولاد مبارکه، بزرگترین تولیدکننده جهان
فولاد مبارکه با سهم بيش از 50 درصدي در کشور و 22 درصدي در خاورميانه و شمال آفريقا توانسته بخش عمده اي از نياز بازار داخل و خارج را تأمين نمايد.
کد خبر: ۵۹۳۹۴۵
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۱ - 31 May 2016
نخستين گردهمايي مديران ايميدرو در سال 95 با محوريت «برنامه ها و چشم انداز معدن و صنايع معدني در اقتصادمقاومتي» به ميزباني فولاد مبارکه برگزار گرديد.
به گزارش خبرنگار فولاد، در اين گردهمايي رييس هيأت عامل ايميدرو به تشريح برنامه ها و چشم انداز معدن و صنايع معدني در اقتصاد مقاومتي پرداخت و مديران عامل شرکت ها و مجريان طرح هاي ايميدرو نيز به ارائه اهدف و برنامههاي مجموعههاي خود در سال 95 پرداختند.
در اين گردهمايي دکتر بهرام سبحاني مديرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان ضمن خوشامدگويي به حضار با اشاره به شرايط فولادمبارکه گفت: شرکت فولادمبارکه بزرگترين توليدکننده ورق هاي فولادي تخت در خاورميانه و شمال آفريقا است که با سهم بيش از 50 درصدي در کشور و 22 درصدي در خاورميانه و شمال آفريقا توانسته بخش عمده اي از نياز بازار داخل و خارج را تأمين نمايد.
سبحاني فولادمبارکه را بزرگترين توليدکننده آهن اسفنجي در جهان با ظرفيت بيش از 11ميليون تن در سال خواند و افزود: ارزش فعلي گروه فولادمبارکه معادل 200 هزار ميليارد ريال است که به عنوان بزرگ ترين شرکت بورسي نيز شناخته شده است و توانسته سهم يک درصدي توليد ناخالص داخلي و سهم 5 درصدي در توليد ناخالص ملي در بخش صنعت را از آن خود نمايد.
مديرعامل فولادمبارکه، اين شرکت را تنها شرکت فولادي خواند که به صورت زنجيره اي از سنگ معدن تا محصول نهايي در حال فعاليت است و افزود: فعاليتهاي متعدد و مهمي تاکنون در اين بنگاه صنعتي صورت گرفته اما برخي از مهمترين فعاليتهايي که در مدت اخير با همکاري و همدلي کارکنان فولادمبارکه به آن دست يافتيم را ميتوان چنين برشمرد: توسعه سبد محصولات در راستاي پاسخگويي به نياز خودروسازان و صنايع نفت و گاز در محيطهاي ترش و شيرين و همچنين اجراي طرحهاي توسعه با ساخت و بهره برداري واحدهاي فولادسازي مانند هرمزگان ، فولادسپيد دشت و .... البته در همين راستا توسعه ظرفيت هاي گروه فولادمبارکه با امضاي سه قرارداد در سفر رييس محترم جمهور به رم شامل توسعه فولادهرمزگان، فولادسپيد دشت و خط دوم نورد گرم از ديگر فعاليتهاي مهمي است که در فولادمبارکه محقق گرديده است.
دکترسبحاني توليد و فروش حدود 10 ميليون تن فولادهاي ويژه در طي 10 سال گذشته را يکي ديگر از فعاليتهاي مهم فولادمبارکه ذکر کرد و ادامه داد: با امضاء سند همکاري با شرکت فولاداکسين و توليد ورق هاي خاص توانستيم قطع وابستگي به ورق هاي مورد نياز صنعت نفت و گاز در کشور را شاهد باشيم، علاوه بر اين با توليد ورقهاي آج دار و رنگ چروک به سوي توليد محصولات با ارزش افزوده بالاتر نيز رفته ايم.
سبحاني درآمد فولادمبارکه از محل فروش محصولات خود را از سال 82 تاکنون قابل توجه خواند و گفت: در سال 93 با 10 هزار ميليارد تومان بيش از همه سالهاي گذشته درآمد کسب کرديم و در سال 94 به دليل رکود بازار داخل و افت قيمتهاي جهاني فولاد با کاهش 19درصدي فروش مواجه شديم تا جاييکه بازار جهاني با افت 60 درصدي قيمت ورق از 550 دلار به 260 دلار رسيد که در داخل هم مجبور شديم با توجه به انجام واردات کاهش قيمت و کاهش درآمد داشته باشيم در حالي که هزينهها افزايش داشته است.
وي درباره فروش محصولات فولاد مبارکه افزود: در طي سالهاي پس از بهره برداري، ميزان فروش محصولات 70 ميليون تن در بازار داخل و 16 ميليون تن در بازار خارج بوده که ارزش اين فروش بالغ بر 35 ميليارد دلار ميباشد که با صادرات حدود 16 ميليون تن محصولات فولادي از ابتدا تاکنون باعث ارزآوري بيش از 6.5 ميليارد دلار براي کشور شده ايم و برند فولادمبارکه توانسته در بازارهاي جهاني تثبيت شود.
سبحاني ادامه داد: يکي از مواردي که به ناروا به فولادمبارکه تهمت زده ميشود خشک شدن زايندهرود است ولي سهمي که فولادمبارکه از برداشت آب زاينده رود داشته 29 ميليون مترمکعب بوده که حدود يک درصد سهم آبريز زايندهرود است. در واقع مصرف آب فولادمبارکه 3 صدم درصد از آب قابل استحصال کل کشور و 16 درصد آب مصرفي فولادسازان داخلي است در صورتيکه حدود 50 درصد فولاد توليدي در کشور تنها در فولادمبارکه توليد ميشود.
دکتر سبحاني با اشاره به کاهش مصرف آب در فولادمبارکه گفت: با اقداماتي که در شرکت فولادمبارکه انجام شده توانستيم براي توليد هر تن فولاد، ميزان مصرف آب را 68 درصد نسبت به طراحي اوليه کاهش دهيم يعني از 16.6 مترمکعب بر تن به رقم 5.33 مترمکعب بر تن برسانيم که همين رقم در يک شرکت توليدکننده فولادي مطرح در جهان مانند تاتااستيل 6 مترمکعب بر تن فولاد است و اين رقم کاهش مصرف آب در حالي عملي شده که طي 25 سال گذشته شاهد رشد توليد بودهايم و تمامي آب مصرفي در فرآيند توليد، دوباره مورد استفاده قرار ميگيرد.
مديرعامل شرکت فولاد مبارکه همچنين در راستاي توجه به اقتصاد مقاومتي، درباره تأمين قطعات فولاد از داخل کشور اظهار داشت: کارخانه فولامبارکه توسط شرکتهاي اروپايي طراحي و راهاندازي شد که به منظور تأمين قطعات يدکي و مصرفي از داخل،گروهي با عنوان بومي سازي و مهندسي معکوس در فولادمبارکه شکل گرفت که مسئوليت اين را داشت که تمام اطلاعات و نقشههاي قطعات يدکي و مواد مصرفي را بررسي کنند تا در اختيار سازندگان داخلي قراردهيم و نتيجه اين اقدامات اين شده که با سعي و تلاش مجدانه کارکنان فولادمبارکه از سال 1390 موضوع بوميسازي و استفاده از توان سازندگان داخلي در فولادمبارکه قوت گرفت تا جاييکه توانستيم در سال 94 بيش از 82 درصد از قطعات مورد نياز فولادمبارکه را از توليدکنندگان داخلي تأمين کنيم که اين امر با تکيه بر تجارب مديران داخلي کشور و همت توليدکنندگان عملي شده است و صرفه جويي حاصل از بومي سازي قطعات يدکي و تجهيزات به صورت تجمعي در فاصله 81 تا 94 به بيش از 2000 ميليارد تومان بالغ گردد.
مديرعامل فولادمبارکه چالش هاي پيش روي اين بنگاه صنعتي در مسير توسعه را قابل تأمل خواند و تصريح کرد: با اينکه فولادمبارکه همواره بر بهرهوري و استفاده بهينه از منابع تأکيد دارد اما همچنان اين واحد صنعتي با چالشهايي روبرو است که دست يابي به اهداف از پيش تعيين شده را با سختي همراه ميسازد. تأمين حاملهاي انرژي مانند آب، گاز و برق، تأمين سنگ آهن و گندله مورد نياز داخلي، تأمين منابع مالي ارزان قيمت مورد نياز جهت اجراي طرح هاي توسعه و محدوديت در زيرساخت هاي حمل و نقل ريلي، جاده اي و دريايي و اسکله ها از جمله مواردي است که در کنار هزينه هاي مالي سنگين فولادسازان کشور در حدود 3 هزار ميليارد تومان در سال باعث شده تا پيمودن مسير توسعه را با سختي همراه سازد.
سبحاني روند بهبود بهره وري منابع انساني جهت رسيدن به رقباي جهاني که به عنوان الگو از آنها ياد ميکنيم را مهم دانست و افزود: استاندارد اين بهره وري در دنيا 1050 تن فولاد به ازاي هر نفر است در صورتي که اين رقم در فولادمبارکه 385 تن به ازاي هر نفر است که اميدواريم با راهاندازي طرح هاي توسعه و افزايش ظرفيت توليد، چالش تورم نيروي انساني را برطرف کنيم تا به استانداردهاي جهاني نزديک شويم.
بنا بر اين گزارش دکترمهدي کرباسيان، معاون وزيرصنعت، معدن و تجارت و رئيس هيأت عامل سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران در گردهمايي مديران ايميدرو با اشاره به اينکه توليدات صادرات محور، راهبرد معدن و صنايع معدني در اقتصاد مقاومتي است گفت: صادراتي شدن توليدات معدني و صنايع معدني از راهبرد هاي اساسي اين بخش در اقتصاد مقاومتي محسوب مي شود.
کرباسيان با تأکيد بر مطلب فوق تصريح کرد: در سال گذشته چنانچه شاهد صدور 4.2 ميليون تن فولاد نبوديم، اين صنعت در کشور به شدت دچار بحران مي شد و اين در حالي است که قيمت جهاني توليدات اين بخش با افت بيش از 50 درصدي همراه شده بود. سال گذشته بحران عميق بخش معدن و صنايع معدني وجود داشت که همچنان گريبانگير صنعت فولاد هست. مشکلات جهاني سبب شده بسياري از کارخانه ها با نيمي از ظرفيت توليد فعاليت کنند اما ايران توانست با رويکرد صادراتي در صنعت فولاد که زنجيره بالايي از محصولات را در برمي گيرد بخش زيادي از چالش ها را پشت سربگذارد.
وي افزود: بخش معدن و صنايع معدني نقش پررنگي در اقتصاد مقاومتي دارد و بايد بتواند به وظايف خود براي اعتلاي اين حوزه از اقتصاد ملي عمل کند. سال گذشته با هزار ميليارد تومان کسري بودجه مواجه بوديم اما کميته نقدينگي اين سازمان با پايش هاي هفتگي که انجام ميداد توانست علاوه بر عبور از بحران، به تزريق اعتبار و نقدينگي به طرح ها ادامه دهد به طوري که هيچ طرحي دچار رکود و توقف نشد. پروژهها حرکت کرد و سرعت گرفت وهيچ پروژه اي به دليل مشکلات مالي متوقف نشد تا جاييکه با همه کاستيها ايميدرو توانست موفق باشد. درواقع ايميدرو نسبت به سال 92 پيشرفت قابل توجهي داشت و شرکتهاي وابسته هم توانستند خود را بازسازي کنند .
کرباسيان يادآور شد: سال گذشته با توجه به وجود تحريم ها، نه تنها براي صنعت، بلکه براي کشور سال سختي بود.
رييس هيأت عامل ايميدرو، تحرک در طرح ها و گشايش هاي مالي را از نتايج برجام توصيف کرد و اظهار داشت: در حالي که تا پيش از برجام، شرکت هاي صاحب نام خارجي حاضر به پاسخ دادن به تقاضاي طرف هاي ايراني نبودند اما پس از آن رويداد، طرف هاي خارجي دست همکاري به سوي ايران دراز کردند که نتيجه آن نيز امضاي تفاهمنامههاي سرمايه گذاري و همکاري با شرکتهاي بزرگ جهاني بود.
مديرعامل ايميدرو، اين امر را از حمايت هاي مردم و رهبري معظم انقلاب و زحمات دولت دانست و گفت: اخيراً در سومين نشست اقتصادي ايران و اروپا که در زوريخ سوييس انجام شد، بانکهاي اروپايي آمادگي خود را براي تأمين اعتبار پروژههاي ايران اعلام کردند هر چند در آينده شاهد گسترده شدن اين روابط خواهيم شد.
کرباسيان درباره عملکرد ايميدرو در سال 94 گفت: توسعه فعاليت هاي اکتشافي، از اقداماتي است که کمک فراواني به افزايش فعاليت هاي معدني در راستاي اقتصاد مقاومتي مي کند. به گفته وي، همکاري بخش معدن با سازمان انرژي اتمي که در بيش از 4 دهه اخير بي سابقه بوده در سال گذشته عملي شد و يکي از ثمرات آن، کشف 6 عنصر نادر خاکي در محدوده ايران مرکزي است.
وي ادامه داد: 11برابرشدن سرمايه بيمه سرمايهگذاري فعاليت هاي معدني و رسيدن به سرمايه 110ميليارد توماني اين نهاد پشتيبان معدن، از ديگر اقدامات سال قبل است.
کرباسيان در اين باره گفت: حمايت از شرکت هاي کوچک و متوسط معدني از جمله نقش هايي است که اين صندوق در مسير اقتصاد مقاومتي بر عهده دارد.
رييس هيأت عامل ايميدرو افزود: در سال 95 نيز علاوه بر توسعه فعاليت هاي اکتشافي، طرحهاي استاني فولاد به مرور وارد مدار توليد مي شوند. همچنين فعال شدن طرح توليد کنسانتره و سرباره تيتانيوم که از دهه هاي گذشته بر جاي مانده نيز از برنامههاي امسال است.
کرباسيان تصريح کرد: در سال جاري، ارزش طرحهايي که راه اندازي خواهد شد به 680 ميليون دلار مي رسد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]
صفحات پیشنهادی
درخواست تولیدکنندگان فولاد جهان از سران جی 7 برای مقابله با دامپینگ چین
درخواست تولیدکنندگان فولاد جهان از سران جی 7 برای مقابله با دامپینگ چین در آستانه نشست سران هفت کشور صنعتی جهان در شهر ایسه شیمای ژاپن 12 تولیدکننده فولاد جهان در نامه ای به سران حاضر در این نشست خواستار مقابله با فولاد ارزان قیمت چین و اقدام های ضددامپینگ برای نجات این صنعترشد تولید فولاد خام ایران در شرایط افت تولید جهانی/ حق انتخاب لوکس سوارها متنوع تر شد
رشد تولید فولاد خام ایران در شرایط افت تولید جهانی حق انتخاب لوکس سوارها متنوع تر شد از مهمترین عناوین حوزه صنعت معدن و تجارت هفته گذشته می توان به مرتفع شدن مشکل ثبت سفارش خودروهای وارداتی و دوران جدید برای همکاریهای اقتصادی با هند اشاره کرد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنرشد تولید فولاد خام ایران در شرایط افت تولید جهانی
رشد تولید فولاد خام ایران در شرایط افت تولید جهانی گزارش انجمن جهانی فولاد خبر از روند رو به رشد تولید فولاد خام ایران در چهار ماه ابتدای سال 2016 می دهد به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان میزان تولید فولاد خام ایران از ابتدای ژانویه تا پایان فوریه سال جاری میلادنوسان قیمت انواع مصالح ساختمانی/ کاهش بهای گروه لوله و پروفیل های فولادی در سازه
در گزارش ایلنا بررسی شد نوسان قیمت انواع مصالح ساختمانی کاهش بهای گروه لوله و پروفیل های فولادی در سازه بر اساس نتایج آمارگیری از قیمت مصالح ساختمانی در نیمه دوم سال 1394 در سه گروه خاک مصالح سنگی بتن و بنایی و سنگ های ریشه دار شاهد نوسان متوسط قیمت ها گاه به صورت افزایشی و گابزرگترین شرکتهای جهان در ۲۰۱۶
بزرگترین شرکتهای جهان در ۲۰۱۶تاریخ انتشار چهارشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۱ ۴۳ وبسایت فوربز نام بزرگترین شرکتهای جهان در سال ۲۰۱۶ را منتشر کرد به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فوربز بانکهای چینی علیرغم کاهش رشد اقتصادی این کشور در رتبهبندی &lبزرگترین ذخایر طلای جهان در دست چه کشورهایی است؟
جمعه ۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۰ ۲۲ بانکهای مرکزی در سراسر جهان از سال 2010 از فروشندگان بزرگ طلا به خریداران بزرگ این فلز تبدیل شدند و سال گذشته مجموعا 483 تن طلا خریدند که دومین خرید بزرگ سالانه از زمان پایان استاندارد طلا بود به گزارش ایسنا روسیه و چین بزرگترین خریداران در میان بانکعلت تضعیف قیمت سنگآهن و فولاد جهانی
علت تضعیف قیمت سنگآهن و فولاد جهانیتاریخ انتشار پنجشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ۴۱ با سقوط ۲ درصدی سنگآهن و رسیدن قیمت فولاد به پایینترین سطوح ۱۲ هفته اخیر چشم انداز این دو کالای اساسی همچنان ناامیدکننده باقی ماند به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز پس از اینکه قانتیم ملی فوتسال ایران در گروه مرگ جام جهانی چه کار می کند؟(+بررسی حالت های صعود)
تیم ملی فوتسال ایران در گروه مرگ جام جهانی چه کار می کند بررسی حالت های صعود به نظر می رسد مسیری برای تکرار حضورایران در میان چهارتیم برتردنیا ایجاد شده مسیری که از صعود ایران به مرحله حذفی به عنوان تیم دوم گروه f می گذرد شاگردان ناظم الشریعه حالا این فرصت را دارند که رتبه گبزرگترین تلسکوپ فضایی جهان ساخته میشود
در راستای رقابت با جیمز وب بزرگترین تلسکوپ فضایی جهان ساخته میشود شناسهٔ خبر 3669525 - شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹ ۱۰ دانش و فناوری > فناوری های نوین رصدخانه قسمت جنوبی اروپا قصد دارد از بزرگ ترین تلسکوپ فضایی جهان رونمایی کند به گزارش خبرگزاری مهر بعد از مطرح شدن تلسکوپ فضاییکشف بزرگترین ماهی جهان
کشف بزرگترین ماهی جهان جدیدترین اخبار گوناگون را در تابناک با تو از دست ندهید در این صفحه شما هر روز گزیدهای از آخرین اخبار پیرامون موضوعات خانواده سلامت و بهداشت ادبیات سرگرمی و دانستنیها آشپزی فیلم و عکسهایی از سراسر جهان دکوراسیون و را دنبال خواهید کرد همچنین-
اقتصادی
پربازدیدترینها