تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكاتِ رفاه، نيكى با همسايگان و صله رحم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853270793




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاهی به بزرگ ترین ادغام های جهانی درصنایع دارویی توصیه هایی به ایران


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: یادداشت/ نگاهی به بزرگ ترین ادغام های جهانی درصنایع دارویی توصیه هایی به ایران معاملات کلان ادغام و تملک دربخش دارو، پررنگ ترین تیتر جراید جهانی، در چند سال اخیر را به خود اختصاص داده است. تولید کنندگان دارو و ترکیبات دارویی، ایالات متحده، اروپا و آسیا را برای انجام معاملات کلان خود درنوردیده اند. مهم ترین تحول اقتصادی در دهه گذشته افزایش شگرف گردش سرمایه در جهان بوده است. شاید اگر گردشگری را سودآورترین صنعت اقتصاد جهانی ذکر کرد، باید گفت، صنعت دارو با دستیابی به بازارهای جهانی در دهه اخیر، خصوصا از 2007 بدین سوی ، بزرگترین ادغام ها و پیوند های شرکتی سودآور را تجربه کرده است و در رده اول تحولات سیاسی- اقتصادی جهان برای گردش سرمایه قرار گرفته است.
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ خرداد ساعت 09:32

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا ادغام‌ها و تملک ها در جهان، طی دوره 2015-2007 نسبت به سایر تحولات اقتصادی از شتاب بیشتری برخوردار بوده اند، زیرا یكی از عوامل موثر بر ادغام‌ها در جهان، وقوع بحران های بین المللی اقتصادی در یک دهه گذشته بوده است. درسال 2011، بیش از 548 مورد ادغام در صنایع داروسازی روی داده است كه ارزشی برابر با 515 میلیارد دلار داشته است. سال 2007 نقطه عطف ادغام در صنایع بزرگ داروئی جهان و نفوذ در بازارهای نوظهور بود. حدود 50 درصد ادغام‌ها در دوره یاد شده 2007 تا 2015، مربوط به صنایع داروسازی بوده است و نیز در بین مناطق 29 درصد مربوط به امریكای شمالی، ژاپن، اروپا و استرالیا بوده‌است. در سال 2007 آمریکا در بخش دارو، تعداد 114 ادغام به ارزش 6/25 میلیارد دلار صورت گرفت. اما این ادغام و گردش سرمایه در بخش صنعت دارویی تا به امروز ادامه داشته تا به جایی که می توان گفت، ادغام ها و تملک ها در بخش داروسازی، به مثابه یک« مسابقه تسلیحاتی» است که عامل محرک آن، نیاز روزافزون شرکت های داروسازی به یافتن مقیاس، بازارهای جدید، کارایی و تحقیق و توسعه و تولید داروهای جدید است.
ارزش ادغام ها و تملک های صورت گرفته در بخش تولید و آماده سازی داروها از 58 میلیارد دلار در 2007 به 239 میلیارد دلار در 2015 رسید. این امر، نشان دهنده افزایش شدید بیش از 400 درصدی و شاهدی است بر وقوع روند تکاملی در این بخش است. در سال 2015 هیچ بخش دیگری نتوانسته است مثل داروسازی تیترهای اخبار مربوط به معاملات کلان را از آن خود نماید.
با این حال، بانکداران خاطر نشان می کنند که گرچه افزایشی چشمگیر در معاملات کلان با ارزش بسیار بالا وجود داشته است اما حجم معاملات داروسازی همچنان نسبتاً ثابت بوده است. بین سال های 2007 و 2015، حجم معاملات داروسازی از 860 به 919 مورد افزایش یافته است ( کمتر از 7 درصد رشد ).
نیروی پیش برنده بسیاری از این معاملات کلان، مقررات مالیاتی، در ایالات متحده بوده است که اجازه پس اندازهای مالیاتی چشمگیر را می دهد و توضیح می دهد چرا فایزر(Pfizer )، - غول داروسازی آمریکایی دست به یک معامله 160 میلیارد دلاری برای ادغام با Allergan زده است.
اگر ادغام فایزر و Allergan محقق شود، نه تنها به بزرگترین معامله در تاریخ صنعت داروسازی خواهد بود بلکه دومین معامله بزرگ تاریخ در بخش ادغام ها و تملک ها خواهد بود. این معامله، نمایانگر یک « تحول شگرف در صنعت داروسازی جهان » خواهد بود و مقیاس معاملات، به تنهایی، موجب معاملات بیشتری در سال 2016 خواهد شد.
در حال حاضر ایران دارای هولدینگ ها و شرکت های تخصصی متعددی می باشد که حجم قابل ملاحظه‌ای از شرکت‌های دارویی را تحت مالکیت خود دارند: الف): سازمان تامین اجتماعی به همراه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) و شرکت های وابسته به آن. ب): بنیاد پانزدهم خرداد، دومین شرکت هولدینگی در زمینه دارو، ج): بانک ملی یكی دیگر از مالكان هولدینگ های دارویی و شرکت های وابسته به خود، د): سایر شرکت‌های دارویی كه تحت مالکیت بخش خصوصی بوده و یا زیر نظر بنیادهای خیریه و سازمان‌های اقتصادی و نهادهای دولتی فعال هستند .
در ایران هولدینگ‌های دارویی تقریباً سیاست‌گذار اصلی صنعت دارو هستند. از مهم‌ترین سیاست‌هایی که اخیراً مورد توجه مسئولان این هولدینگ‌ها قرار گرفته، اعتبار تحت لیسانس بودن فعالیت ها و یا مشارکت با سرمایه‌گذاران خارجی است.
در سال 1390 در حدود 89 شركت كوچك و بزرگ داروسازی در كشور فعال بودند. قدیمی‌ترین واحد داروسازی كشور، انسیتو پاستور بوده كه در سال 1299 تاسیس گردید و بعد از آن بخش دارویی دانشكده داروسازی دانشگاه تهران در 1317 و داروسازی دكتر عبیدی در 1320 تاسیس شدند. در حال حاضر 24 شركت داروسازی در وضعیت سهامی عام هستند که سهام آن‌ها در بازار بورس ارائه شده است. انسیتو پاستور و موسسه رازی نیز كاملا دولتی هستند كه اولی متعلق به وزارت بهداشت و دومی متعلق به وزارت جهاد كشاورزی است. هم‌چنین حدود 93 شركت در واردات رسمی دارو فعالیت می‌كنند و 30 شركت نیز تحت عنوان مراكز فوریت‌های دارویی در كشور فعالیت دارند. هم‌چنین 33 شركت نیز جز شركت‌های سهامی خاص دارویی در كشور فعال هستند.
امروزه تامین نیازهای دارویی کشور به مرز 96 درصد رسیده است و این در حالی است كه صنایع داروسازی كشور، به دلیل ضعف سیستم‌های بازاریابی نتوانسته بازارهای مناسبی را در خارج از کشور بدست آورند، علیرغم آن‌كه دارو می‌تواند یکی از اقلام بالقوه صادراتی کشور نیز محسوب گردد.
اما باید گفت در ایران از معدود بخش هایی که در چند سال گذشته به ادغام توجهی شده است ، صنعت داروسازی بوده است . وجود چند هولدینگ بزرگ دولتی، فرصت مناسبی برای ادغام واحدها یا خطوط تولید مشابه در هر هولدینگ را توجیه مناسبی برای ادغام و دستیابی به صرفه ناشی از مقیاس دانست. اما متاسفانه علیرغم تلاشهای صورت گرفته در این خصوص، وجود مشکلات حقوقی، مدیریتی، منابع انسانی، فرهنگی و تعارضات منافع سهامداران، مانع جدی برای ادغام ها در این بخش بوده است. اگر دولت در نظر دارد در این زمینه از رقابت های جهانی عقب نماند، لازم است در اسرع وقت راهکارهای مناسب در جهت رفع موانع فوق را در دستور کار خود قراردهد. بهروز دینی،کارشناس اقتصادی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن