تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 30 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831298009




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برنامه موساد براي تخريب كشاورزي و روستاهای ایران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: برنامه موساد براي تخريب كشاورزي و روستاهای ایران
محمد خوش‌چهره اقتصاددان برجسته كشور معتقد است موساد در يك برنامه‌ريزي دقيق، كشاورزي ايران را هدف گرفته و قصد دارد با نابودي كامل روستاها علاوه بر تضعيف كشاورزي ايران، تضعيف عقايد مردم را عملي كند.


به گزارش «جـوان»، مــاجراي حضور صهيونيست‌ها در ايران براي كشاورزان پير ايراني پرخاطره است؛ افرادي كه به نام شيوه‌هاي جديد كشاورزي قصد داشتند تغييرات بزرگ و خطرناكي ايجاد كنند. خوش چهره در گفت‌و‌گو با تسنيم با بيان اينكه به اسم صنعتي شدن كلاه بزرگي سر كشور گذاشته‌اند، گفت: آنها در وهله نخست مونتاژ را آوردند. مونتاژ يعني صددرصد قطعات را سر هم مي‌كردند، مثلاً به‌جاي اينكه يك دوچرخه يا اتومبيل را وارد كند، آن را به‌صورت قطعات منفصل در‌مي‌آورد، حتي در بعضي موارد اين كالا سر هم بوده و براي برآورده كردن نياز از هم بازش مي‌كردند و در كشور عرضه مي‌شد. اينجا فقط لفظ توليد داخل مي‌گذاشتند و واژه‌هايي مثل «made in iran» را به‌كار مي‌بردند. به ياد دارم آن موقع كه ما دانش‌آموز بوديم، به يكباره پيكان آمد، ما كه درشكه‌مان مشكل داشت، خودرويي آمد كه مي‌گفتند ساخت ايران است. يخچال با برندهاي مختلف به اسم توليد داخل آمد، فقط فريم آن را اينجا پرس مي‌كردند. قطعات آن هم همه اين‌طور بود.

وي ادامه داد:‌صنعتي‌شدن و الگوهاي توسعه كشورهايي مثل ما را اين‌طوري منحرف كردند. ضمن اينكه در مونتاژ بيشتر از واردات، منتفع بودند، چون قطعات منفصله به اسم قطعات توليد مي‌آمد و ديگر مالياتي كه قبلاً از خودروي خارجي وارداتي اخذ مي‌شد موضوعيت نداشت. براي توليدكننده خارجي، ارزان هم در نمي‌آمد، يعني اين قطعات مونتاژي قيمتش معادل همان واردات مي‌شد، ولي براي توليدكننده صرفه داشت، چون ديگر عوارض نمي‌داد، از طرف ديگر بازار مصرف خودرو يا لوازم خانگي را به دست مي‌گرفتند، قطعات و تعميرات و سرويس‌هاي ديگر را پشت سر هم وارد مي‌كردند. ديگر اينكه دستگاه‌هاي مونتاژ مانند پرس و خط توليد و غيره به ما مي‌فروختند، يعني از چند جهت بهره‌مند شدند.
خوش چهره با بيان اينكه با اين توجيه دارايي‌هاي سنتي خودمان را نيز از دست داديم، تصريح كرد: مثلاً اصلاحات ارضي كه به اسم رونق كشاورزي انجام شد، كشاورز را از آن ريشه و ساختارش جدا كرد، خيلي‌ها نتوانستند ادامه بدهند، اصلاحات موقعي مي‌توانست واجد ارزش باشد كه با حفظ منابع و صيانت از زمين‌ها، آب و غيره صورت مي‌گرفت، مثلاً تا آن زمان نهاده‌هاي كشاورزي كاملاً داخلي بود از جمله كود، كود حيواني بود، گرچه اين عرض من در سطح كشور مطلق نيست ولي ضربه زيادي به كشاورزي وارد شد. در كنار اين اصلاحات ارضي، سياست‌هاي تعمدي وجود داشت كه كشاورزي را به اسم مدرن كردن، نابود كرد.
  
اصلاحات ارضي
وي با اشاره به اينكه اصلاحات ارضي در ايران به اسم نگراني از كمونيستي شدن انجام گرفت، افزود: اين تقسيم زمين‌ها در ايران به اسم انقلاب سفيد نامگذاري شد اما شما در آخر ديديد كه اين زمين كه توزيع شد به رونق توليد كشاورزي و حفظ ارزش‌هاي موجود كمك كه نكرد بلكه بر ضدش هم عمل كرد. روابط توليدي قبل از آن در نظام ارباب - رعيتي نظم و نسق داشت، البته ما اين نظام را تأييد نمي‌كنيم، اما اين شرايط هم درست نبود. بسياري از موارد در نظام قبلي حل شده بود، ارباب مسائل توليد را حل مي‌كرد، مسئله آب را حل مي‌كرد، سرمايه اوليه براي بذر و... را خود ارباب تأمين مي‌كرد، بعد هم خودش محصول را مي‌فروخت، اگرچه مبلغ ناچيزي به كشاورز مي‌داد، ولي بالاخره يك سيستم ماركتينگ داشت، اين نظام را در اصلاحات ارضي نفي كردند، يك تكه زمين به كشاورز دادند، زميني كه مثلاً آبش حل نشده بود و مشكلات بي‌شمار ديگر داشت. بسياري از كشاورزها دچار بحران شدند، طوري‌كه بايد بين «ذلت شهرنشيني» و «مرگ تدريجي در روستا» يكي را انتخاب مي‌كردند.
وي تأكيد كرد: اسنادي به‌دست آورديم كه موساد هم در اين بخش فعال بوده است. اسرائيلي‌ها در اين بخش وارد شدند، با اين تكنيك كه ما نمونه‌هاي متمركز كشاورزي داشته باشيم و با مقياس‌هاي بزرگ توليد كنيم،‌ اين حرف كه در مقياس بزرگ، صرفه‌جويي وجود دارد مشكلي ايجاد نمي‌كند، اما الگوهايي كه به‌كار بردند، به كشاورزي لطمه زد. در خيلي از نقاط چاه‌هاي عميق آب، سطح آب منطقه را به‌شدت دچار اختلال كردند، خيلي از روستاها مشكل كاشت پيدا كردند، بعد مي‌گفتند فلان نقطه برجسته شده است، اسمش را طراحي كشت و صنعت پهلوي - آريايي گذاشته بودند.
 
كودهاي شيميايي
وي با اشاره به روزهاي پيش از انقلاب اضافه كرد: كشاورزان برنجكار ما پيش از يك شيطنت اسرائيلي‌ها اصلاً از سم استفاده نمي‌كردند، يعني توليد اين محصول كاملاً ارگانيك و سالم بوده است اما كشاورزها را به مصرف كودها و سمومي مجبور كردند كه از اسرائيل وارد شد، در اين كودها انگل‌هايي به نام «كرم ساقه‌خوار» وجود داشت، اين آفت در مزارع ما گسترش پيدا كرد و اين شد كه نيم قرن است كشاورزهاي ما براي مقابله با اين آفت ناچار به سمپاشي هستند و مردم هم اين سموم را مصرف مي‌كنند. طوري شد كه بعدها سازمان ملل، بعد از اينكه اين سموم يكي دو دهه به خورد كشورها داده شده بود، به مسئله ورود كرد. كودهاي شيميايي ضررهاي زيادي داشتند، مرغوبيت خاك را از بين مي‌برد، در يك مقطع توليد را كمك مي‌كرد ولي تأثيرات عميقي روي اكوسيستم مي‌گذاشت.
وي در ادامه به موضوع دامداري نيز پرداخت و گفت: تحت عنوان اينكه مراتع حفظ مي‌شود، چراگاه‌ها را از عشاير و دامدارها گرفتند. اگر دامدارها به سمت مرتع ملي شده مي‌رفتند، ژاندارم‌ها تيراندازي مي‌كردند، اين سبب شد به‌تدريج حوزه‌ها و مراتع دامدارها كوچك‌تر شد، متعاقب آن واردات گوشت فراوان به ايران شروع شد، كسي فكر نكرد چرا تا قبل از اين واردات نبود، ولي الان هست. گوشت‌هاي يخ‌زده از كشورهاي زلاندنو، استراليا و جاهاي ديگر وارد كردند، گوشت‌هايي كه حتي ذبح شرعي هم نبود، ذائقه مردم هم نبود، شروع اين اتفاقات دهه 1340 است كه در دهه 1350 هم ادامه پيدا كرد.
 
تضعيف روستاها
نماينده اسبق مجلس اظهار داشت: در تحقيقاتي از موساد متوجه شديم معتقد بودند اسلام در ايران بايد كمرنگ و بي‌رنگ شود. روش‌هاي مقابله با اسلام مختلف بود، اصالت دين را در نقاط جغرافيايي مختلف، از جمله شهرهاي اصيل و بعضي از مناطق مشخص و مهم‌تر از همه روستاها مورد هدف قرار دادند، تحقير روستايي به اوج خودش رسيد، شهري‌ها با جوك‌هاي زننده روستايي‌ها را تحقير مي‌كردند، فشارهاي ديگر هم وجود داشت كه سرجمع باعث مي‌شد روستايي‌ها مهاجرت كنند و به شهرها بيايند. اتفاقاً بسيار مهم است كه وقتي ما كشاورزي را بررسي مي‌كنيم، بايد شرايط روستايي را كه صاحب كشاورزي است بررسي كنيم و ببينيم چه اتفاقاتي برايش افتاده است.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن