تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837968744




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقش دانشگاه ها در تقویت بنیه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی مالزی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نقش دانشگاه ها در تقویت بنیه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی مالزی
مالزی یکی از کشورهای جهان است که طی چند دهه با برنامه ریزی منسجم اقتصادی و با مقاومت اقتصادی به بسیاری از اهداف چشم انداز خود دست یافت و دانشگاه ها نقش مهمی در تقویت بنیه اقتصادی این کشور ایفا کردند.
کد خبر: ۵۹۳۵۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰ - 30 May 2016


 مالزی یکی از کشورهای جهان است که طی چند دهه با برنامه ریزی منسجم اقتصادی و با مقاومت اقتصادی به بسیاری از اهداف چشم انداز خود دست یافت و دانشگاه ها نقش مهمی در تقویت بنیه اقتصادی این کشور ایفا کردند.



به گزارش ایرنا، مالزی در دهه های 80 و 90 میلادی با مدیریت "ماهاتیر محمد" نخست وزیر این کشور جنوب شرق آسیا به پیشرفت های خوبی با توجه به برنامه ریزی بلندمدت، فرهنگ سازی، ورود دانشگاه ها به این عرصه و توسعه آنها به توسعه دست یافت و برای برخی کشورها الگو شد.
مالزی در برنامه ریزی بلندمدت خود توانست برخی بخش های این کشور را به رشد چند برابری رسانده و از آن برای توسعه استفاده کند و محور اقتصاد قرار دهد.


در این مدت مالزی نه تنها از دانشگاه ها برای توسعه بهره گرفت، بلکه از سال 2000 برای جهانی کردن آموزش عالی خود اقدام کرد و جوانان جهان از جمله ایران با ورود به مراکز آموزش عالی این کشور جنوب شرق آسیا به میزان زیادی به اقتصاد و جایگاه علمی دانشگاه‌ های مالزی کمک کردند.


براساس آمار رسمی، تاکنون حدود 20 هزار دانشجوی ایرانی در مالزی اقدام به تحصیل کرده اند و دانشجویان متاهل و مجرد کشورمان به طور میانگین با توجه به آمار وزارت دارایی مالزی حدود شش میلیارد رینگیت (حدود یک میلیارد و 500 هزار دلار) به اقتصاد مالزی کمک کرده‌ اند.


همسو با این جریان، دانشگاه های مالزی به توسعه اقتصادی این کشور نیز کمک کردند و دولت مالزی با اختصاص بودجه کافی و همچنین اجرای سیاست های مالی تشویقی به دانشگاه ها، درصدد برآمد با تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت با تجاری سازی فناوری ها به اقتصادی پایدار دست یابد.


"سامسیلان روسلان" مدیر پارک علم دانشگاه پوترا مالزی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا تصریح کرد تلاش های زیادی برای پایداری و استقلال اقتصادی مالزی انجام شده است. بخشی از این استراتژی، تولید داخلی فناوری های مختلف است تا وابستگی به خارج را کاهش دهد که دانشگاهها در تحقق این هدف نقش مهمی بر عهده دارند. 


وی گفت: برای تولید فناوری های ملی نیازمند متخصصان داخلی هستیم. باید برای تربیت آنها هزینه شود، امکانات و منابع مالی در اختیار آنها قرار گیرد تا مسیر تبدیل این قبیل فناوری ها به محصولات ساخت داخل فراهم شود.


مدیر پارک علم دانشگاه پوترا مالزی تصریح کرد که دولت این کشور در این مسیر اقدامات گسترده ای انجام داده و در تلاش است بتواند به اهداف خود در این زمینه دست یابد.


وی گفت: به عنوان مثال، قبل از سال 1993 مالزی واکسن های مختلفی وارد می کرد و هزینه زیادی صرف این قبیل محصولات می شد، ولی با تمرکز بر تولید داخلی و تخصیص منابع مختلف در نهایت موفق به تولید داخلی این قبیل محصولات شد که امروزه علاوه بر رفع نیاز داخلی به 22 کشور دیگر صادر می شود. 


این مقام دانشگاهی مالزی در ادامه گفت: این نمونه در یکی از پنج دانشگاه تحقیقی مالزی محقق شده است و سایر دانشگاه ها نیز به موفقیت های قابل توجهی دست یافته و توانسته اند ضمن رفع نیازهای داخلی، فرصت های تجاری و شغلی بیشتری در مالزی فراهم سازند.
 
وی اعلام کرد در سطوح مختلف آموزشی مالزی از مدارس تا دانشگاه ها درس های مختلفی در مورد کارآفرینی ارئه می شود تا دانشجویان پس از تکمیل تحصیلات خود بتوانند خود اشتغالی داشته و حتی فرصت های شغلی برای دیگران ایجاد کنند.


به گفته "سامسیلان روسلان"، دانشگاه ها براساس سیاست خود بخش زیادی از درآمد ناشی از تجاری سازی اختراعات را به مخترعین ارائه می کنند. در بیشتر کشورها این رقم حدود یک سوم است، اما برای مالزی بین 80 تا 90 درصد درنظر گرفته شده است که این امر خود باعث تشویق بیشتر نوآوری می شود. 


وی که ریاست انجمن مدیران فناوری و نوآوری مالزی را نیز بر عهده دارد، در ادامه با اشاره به ورود همه دانشگاهها تحقیقاتی به عرصه اختراع و تحقیق، گفت: برخی از این تحقیقات منجر به نوآوری می شود و ما در تلاشیم این نوآوری را به فناوری تبدیل کنیم و آن را روانه بازارهای داخلی و بین المللی کنیم. 


وی افزود: ما نیازمند افراد متخصص و قوانین مناسب هستیم تا بتوانیم در این مسیر وارد شده و با برقراری ارتباط با صنایع مربوطه ماندگاری خود را تضمین کنیم.


"سامسیلان روسلان" گفت: یکی از تصورات نادرست این است که دانشگاه ها، تولیدکننده یک محصول خاص هستند، در حالی که دانشگاه ها تنها تولید کننده فناوری هستند و از طریق این فناوری ها می توان به تولیدات متعددی دست یافت، یا اینکه با چند فناوری به یک کالا برسند.


مدیر پارک علم دانشگاه پوترا مالزی در پایان با اشاره به اینکه تاکنون موفق به تجاری سازی 109 فناوری شده اند، گفت این رقم در مقایسه با سایر دانشگاههای مالزی موفقیت خوبی محسوب می شود.

























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن