تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 21 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840208565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فروش لوازم آرایشی در کافی‌شاپ‌ها!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: فروش لوازم آرایشی در کافی‌شاپ‌ها!
عرضه چنین محصولاتی در مراکزی مانند کافی‌شاپ تخلف است و این مراکز اصلا مجاز به عرضه چنین محصولات آرایشی نیستند. حتی بازرسان امور اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در صورت مواجهه با این موضوع باید با آن برخورد کنند.
ایران همواره به عنوان یکی از رکورد‌داران مصرف محصولات آرایشی در دنیا شناخته شده و از طرفی بازار آرایشی و بهداشتی کشور از حوزه‌هایی است که بنابر اعلام مسوولان، قاچاق و تقلب نیز در آن به وفور دیده می‌شود....

به گزارش ایسنا، با وجود آنکه 350 میلیون دلار از بازار آرایشی و بهداشتی در کشور ما تولید داخل بوده و 350 میلیون دلار نیز واردات رسمی به کشور انجام می‌شود، باز هم شاهدیم که نزدیک به یک میلیارد قاچاق در این بازار وجود دارد.
 
دکتر رسول دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو بارها اعلام کرده است که "بسیاری از محصولات خارجی به ظاهر با برندی معتبر، ولی در واقع محصولات تقلبی شبه برند هستند که به صورت قاچاق وارد می‌شوند و برخی از خریداران به صرف خارجی بودن و از روی ناآگاهی به خریدشان مبادرت می‌کنند. این درحالیست که چنین طرز فکری خطرناک است؛ چرا که بر اساس آمارهای موجود میزان بالایی از محصولات قاچاق در همه حوزه‌های کشور وارد می‌شود که بخشی از این گردش مالی نیز مربوط به فرآورده‌های سلامت است که در این بین محصولات آرایشی و بهداشتی در صدر قرار دارند."
 
دکتر بهروز جنت، مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، درباره میزان قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی کشور، می‌گوید: بدترین اتفاق کشور ما در زمینه قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی رخ می‌دهد؛ چرا که ما جمعیت جوانی داریم و نیاز به چنین محصولاتی در کشور وجود دارد، اما به درستی نمی‌توانیم آنها را پاسخ دهیم و این موضوع زمینه جعل، تقلب و قاچاق را فراهم کرده‌ است.
 
90 درصد موارد قاچاق آرایشی و بهداشتی، تقلبی هستند

وی می‌افزاید: البته آمار جعل، تقلب و قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی متفاوت است، به طوریکه میزان آن را از 45 تا 70 درصد اعلام می‌کنند. از طرفی ما باور داریم که 90 درصد موارد قاچاق، تقلبی و جعلی نیز هستند. از طرفی یک باور غلط فرهنگی هم در این زمینه وجود دارد که برخی فکر می‌کنند، جنس قاچاق، اصل است.
 
دو اقدام سازمان غذا و دارو برای کنترل قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی

جنت به برخی اقدامات سازمان غذا و دارو در زمینه کنترل قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی اشاره و اظهار می‌کند: در این زمینه ما واردکننده رسمی را که نمایندگی رسمی یک محصول را دارند، ملزم می‌کنیم که روی محصول وارداتی اطلاعات را به زبان فارسی درج کنند. حال مردم فکر می‌کنند محصولی که روی آن به فارسی نوشته شده، اصل نبوده و محصولی که انگلیسی نوشته شده، اصل است. بنابراین در این زمینه باید از نظر فرهنگی کار کنیم. البته برای کاهش قاچاق در حوزه آرایشی و بهداشتی اقدام دیگری که انجام می‌دهیم، ثبت منبع است.
 
مدیر کل نظارت بر فراورده‌های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در تشریح نحوه ثبت منبع، می‌گوید: در این زمینه ابتدا کمپانی صادرکننده به ایران مشخص شده و بررسی می‌کنیم که آیا این کمپانی وجود خارجی دارد یا خیر. همچنین بررسی می‌کنیم که فرد واردکننده حتما از همان کمپانی واردات را انجام دهد.
 
جنت ادامه می‌دهد: بنابراین یکی از عللی که ثبت منبع می‌کنیم این است که اولا از وجود کمپانی اطمینان یافته و دوما مطمئن باشیم که محصولات از همان کمپانی گفته شده، وارد می‌شوند. از طرفی بعد از صدور مجوز واردات، مسوولین فنی سازمان، بر اساس محصولی که وارد کشور می‌شود، نظارت‌هایشان را انجام می‌دهند؛ به طوریکه هر وارد کننده باید گواهی بهداشت از کشور مبداء، مجوز حمل و نقل و... داشته باشد و همه اینها کمک می‌کنند که محصول از یک جای درست وارد کشور ما شود.
 
1 میلیارد قاچاق در آرایشی و بهداشتی
وی با بیان اینکه این اقدامات درصد قاچاق و تقلب را کاهش می‌دهد، می‌گوید: طبق گزارش‌هایی که وجود دارد، 350 میلیون دلار از بازار آرایشی بهداشتی در کشور ما تولید داخل بوده، 350 میلیون دلار هم واردات رسمی است و بقیه آن تا حدود یک میلیارد از طریق قاچاق وارد می‌شود. البته میزان قاچاق در محصولات مختلف هم متفاوت است. برای مثال از آنجایی که تولیدمان در حوزه شوینده‌ها قوی است، قاچاق آن بسیار کم است، اما در این حوزه، قسمت‌هایی هستند که نتوانستیم به میزان کافی به آنها پاسخ دهیم. به همین دلیل در محصولاتی مانند رژ، عطر و ادکلن ممکن است میزان قاچاق نسبت به محصولاتی چون شوینده‌ها قوی‌تر باشد.
 
حکایت فروش محصولات آرایشی در کافی‌شاپ‌ها

جنت در ادامه در پاسخ به سوالی درباره عرضه و فروش برخی محصولات آرایشی مانند رژ یا لاک در کافی‌شاپ‌ها که بعضا دیده می‌شود، تصریح می‌کند: در سطح عرضه حوزه معاونت بهداشت وزارت بهداشت، از طریق اداره کل سلامت محیط و کار بر این موضوع، یعنی چنین محصولاتی در کافی‌شاپ‌ها و فروشگا‌ها نظارت می‌کنند.
 
وی تاکید می‌کند که طبیعتا عرضه چنین محصولاتی در مراکزی مانند کافی‌شاپ تخلف است و این مراکز اصلا مجاز به عرضه چنین محصولات آرایشی نیستند. حتی بازرسان امور اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در صورت مواجهه با این موضوع باید با آن برخورد کنند.




تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - 28 May 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 9]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن