تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834950292




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوشه‌های «خشم و هیاهو» برای هیچ


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: خوشه‌های «خشم و هیاهو» برای هیچ
‎دغدغه هومن سیدی در «خشم و هیاهو» قلب‌های مجروح،‌ غرورهای خدشه‌دار شده و زندگی‌های ‌متلاشی است که نمونه آن‌ها را بارها دیده‌ایم.


حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فیلم «خشم و هیاهو» ماجرای تاثیرات شهرت و بی‌اخلاقی یک هنرمند خیالی عرصه موسیقی بر زندگی شخصی و خانوادگی‌اش است. 


قصه یک خواننده محبوب و پرمخاطب که به‌دلیل معروف بودن و مقبولیت هنری خیلی از ارزش‌ها را فدای خودش و شهرتش می‌کند و برای حفظ آبروی پوشالی و سطحی خود پا بر روی اخلاق و انسانیت می‌گذارد.


ماجراهای فیلم از زبان دو شخصیت اصلی فیلم تعریف می‌شود. مخاطب از زبان راویان فیلم، دروغ و راست را در هم آمیخته شده می‌بیند.  


نوید محمدزاده در نقش «خسرو»، مثل نقش‌های دیگرش باورپذیر و طبیعی بازی کرده است. عصبانیت زودهنگام و تکبر و خودبزرگ‌بینی او در موقعیت‌های مختلف فیلم، نمایانگر حالات و رفتارهای یک فرد مشهور بی‌ظرفیت، تحت فشار و به ظاهر آبرومندی است که در حقیقت بی‌تعصب به زندگی و خانواده است؛ شخصی که هر کجا احساس کند منفعت و آبرویش به خطر افتاده، تبدیل به جانوری می‌شود که برای بقا با بی‌رحمی تمام راضی به نابودی دیگران می‌شود. نمونه‌های این رفتارها، تکبر و خودبرتربینی، پایمال کردن دیگران برای منافع و موقعیت خود و ... در رفتارهای «خسرو»ی داستان خشم و هیاهو دیده می‌شود.


حرکات، حالات صورت و گفتار طناز طباطبایی در سکانس‌های مربوط به دستگیری و جلسات دادگاه، خاطره نقش او را در«هیس... دخترها فریاد نمی‌زنند!» در ذهن مخاطبی که آن فیلم را تماشا کرده تداعی می‌کند. همان حالات غم و سکوت بی‌پایان، فریادهای ناکامی و بی‌نتیجه بودن دفاع از خود و ...


این فیلم که در بطن ماجرا، قصه‌ای شبیه به ماجرای قتل لاله سحرخیزان، همسر ناصر محمدخانی فوتبالیست مشهور دهه 60 دارد، معما گونه و رازآلود داستانی را تعریف می‌کند که راویان آن هر دو در جایگاه متهم و شاکی قرار می‎‌گیرند.  


ماجرای «خشم و هیاهو» برای هومن سیدی که کمتر به قصه‌گویی در فیلم‌هایش می‌پردازد یک داستان قابل قبول و البته جذاب است. قصه‌ به‌دلیل متناقض‌گویی شخصیت‌های اصلی و پنهان کردن زوایایی که به سودشان نیست، کنجکاوی مخاطب را بر می‌انگیزد و او را تا پایان قصه می‌کشاند که بالاخره کدام درست است و کدام نادرست؟ کدام دروغ می‌گویند و کدام راست؟ شاید این حقیقت کشف نشد چون گره گشایی از حقیقت و دروغ این ماجرا، زوایای تاریک و پنهان پرونده شهلا جاهد و ناصر محمدخانی را هم  برای مخاطب روشن‌تر و آشکارتر  می‌کرد. 


می‌توان گفت کسانی که در زندگی خود خیانت را تجربه کرده‌اند - چه فرد مشهور و چه عادی- بی‌توجهی یا مادی بودن همسر و خانواده را دلیل اصلی این گناه عنوان می‌کنند. این دلیل نشان‌دهنده تاثیرات روی‌گردانی از همسر و خانواده و تبعات تخریبی و زیان‌آور آن برای جامعه است. خانواده‌ای که به دلیل بی‌توجهی و بی‌اهمیت دانستن طرف مقابل یا حتی هوسران بودن زن یا شوهر، درگیر خیانت می‌شود، آینده سیاه و بی سرانجام فرزند خانواده را نمی‌بیند. «خسرو» در خلوتش با «حنا» از طلاق عاطفی که بین او و همسرش رخ‌ داده می‌گوید. از جدایی، فاصله و سردی روابطشان می‌گوید و خود را در این میان بی تقصیر و بی‌گناه جلوه می‌دهد. درحالیکه این ادعا می‌تواند غیرواقعی باشد.


با مرور کنش و واکنش‌های «خسرو» در پشت پرده برگزاری کنسرت‌هایش، حواشی زندگی‌ و آشنایی و ارتباط با «حنا»، غرق شدن در این ارتباط و دروغگویی دوجانبه، رفتارهای عصبی، استقبال از حواشی و نشان دادن اشتیاق به هواداران به‌جای همسر و فرزند و چندین نشانه دیگر ‌می‌توان گفت که افراد مشهور در تمام دنیا ضمن چشیدن طعم لذت‌بخش محبوبیت و مقبولیت با حواشی تلخ و آزاردهنده‌ای دست به گریبان هستند. همان‌طور که در واکنش‌ها و رفتارهای «خسرو» می‌بینیم برخی از افرادی که بدون زیر ساخت و آمادگی ذهنی و روانی، دارای شهرت و اعتبار اجتماعی می‌شوند ممکن است ظرفیت محدودی برای هضم آن و واکنش دیگران داشته باشند. «خسرو» در سکانس بیرون آمدن خودرو از کارواش، به صورت علنی از ارتباطات خارج از عرف خود دفاع می‌کند و آن‌ها را در شرایط شهرت خود طبیعی می‌داند. در نهایت می‌بینیم صحبت‌هایی که «خسرو» با وقاحت و بی‌پرده برای همسرش افشا می‌کند اتفاق خاص بعدی فیلم را رقم می‌زند.


رخدادهای عالم شهرت، اقبال هواداران به فرد مشهور، امکان نزدیک شدن و صمیمیت هواداران جنس مخالف به دلیل موقعیت خاص فرد مشهور به او و ... در تمام دنیا اتفاق می‌افتد. در صورتی که فرد آمادگی روحی و فکری این ارتباطات را نداشته باشد، آسیب‌های جدی به زندگی شخصی و حرفه‌ای این افراد وارد می‌کند و موجب رسوایی‌هایی اخلاقی می‌شود که نمونه‌های بارز آن را در کشور خودمان و غرب بارها در صفحات و سایت‎‌های هنری، ورزشی و حتی حوادث نشریات و خبرگزاری‌ها خوانده‎‌ایم. 


هومن سیدی با اشاره به موضوع مهم اجتماعی، دغدغه‌ای را به تصویر می‌کشد که نمونه آن را همه ما بارها در اطرافمان دیده‌ایم. قلب‌های مجروح و در پی انتقام از بی‌گناهان جامعه،‌ غرورهای خدشه‌دار شده، زندگی‌های  ‌متلاشی و ... که در نهایت دود آن به چشم جامعه می‌رود.




یادداشت از: شیما شفیعی





۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن