تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دانش پيشواى عمل و عمل پيرو آن است. به خوشبختان دانش الهام مى‏شود و بدبختان از آ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836100328




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

داروهای آسم را چگونه مصرف کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: داروهای آسم را چگونه مصرف کنیم؟
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ضروری است این دسته از بیماران به منظور کنترل آسم از یک برنامه دارویی روزانه منظم پیروی کنند، حتی اگر هیچ علامتی از آسم فعال در روز مصرف وجود نداشته باشد.
آفتاب : مجید سعیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره داروهای کنترل و درمان آسم، اظهارکرد: مصرف منظم و روزانه داروها در یک رژیم درمانی موفق، منجر به جلوگیری از بروز حملات و یا کاهش شدت علائم در بیماران مبتلا به آسم مقاوم می‌شود.


وی تصریح کرد: ضروری است این دسته از بیماران به منظور کنترل آسم از یک برنامه دارویی روزانه منظم پیروی کنند، حتی اگر هیچ علامتی از آسم فعال در روز مصرف وجود نداشته باشد.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه برخی از داروهای کنترل‌کننده به صورت استنشاقی و برخی دیگر به صورت خوراکی مصرف می‌شوند، افزود: دوز و نوع داروهای کنترل‌کننده تجویز شده، به شدت آسم و کیفیت کنترل علائم بستگی دارد و برای آسم‌های شدیدتر، ممکن است بیش از یک داروی کنترل‌کننده نیاز باشد.


سعیدی اظهار کرد: یکی از درمان‌های موثر در کنترل حملات، استروئیدهای استنشاقی، گلوکوکورتیکوئیدها یا کورتیکواستروئیدها است که به منظور کاهش التهاب و تورم راه‌های هوایی به کار می‌روند.


وی خاطرنشان کرد: درمان منظم با استروئید استنشاقی تعداد بروز علائم و نیاز به استفاده از برونکودیلاتور استنشاقی برای رفع علائم را کاهش می‌دهد و منجر به بهبود کیفیت زندگی و کاهش خطر بروز حملات جدی می‌شود.


سعیدی گفت: تعداد فراوانی از داروهای استروئیدی استنشاقی در دسترس است که همه آنها یک یا دو بار در روز استفاده می‌شوند و در کنار آن در صورت نیاز از برونکودیلاتور استنشاقی نیز به منظور برطرف کردن علائم و پیشگیری از بروز حملات در زمان مواجه شدن با عوامل محرک می‌توان استفاده کرد.


وی اظهار کرد: برخلاف استروئیدهایی که به صورت قرص یا اشکال دارویی مایع از طریق دهان وارد بدن می‌کنیم، مقدار بسیار کمی از استروئیدهای استنشاقی جذب و وارد جریان خون می‌شود و عوارض جانبی کمی وجود دارد.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: زمانی که دوز استروئید استنشاقی افزایش می‌یابد، مقدار بیشتری از این داروهای استنشاقی جذب جریان خون می‌شوند و خطر ابتلا به عوارض جانبی بلندمدت افزایش می‌یابد.


وی افزود: رایج‌ترین اثرات جانبی استروئید استنشاقی با دوز پایین، عفونت کاندیدایی دهان(برفک) است که می‌توان با شستشوی دهان و یا مسواک زدن دندان‌ها و زبان، بلافاصله پس از استنشاق و یا با استفاده از دم‌یار (برای اسپری‌های metered dose) از بروز این مشکل جلوگیری کرد.


سعیدی گفت: خشن شدن صدا و گلو درد بدون برفک عوارض جانبی غیرشایعی هستند که معمولاً با تغییر نوع استروئید استنشاقی و یا تغییر سیستم دارورسانی برطرف می‌شوند.


وی افزود: علاوه بر عفونت کاندیدایی دهان، عوارض جانبی نادر ناشی از درمان طولانی مدت و با دوز بالای استروئید استنشاقی شامل آب مروارید، افزایش فشار چشم (گلوکوم)، و افزایش بروز پوکی استخوان (استئوپروز) است.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: خطر بروز این عوارض با گلوکوکورتیکوئیدهای استنشاقی به مراتب کمتر از گلوکوکورتیکوئیدهای خوراکی مانند پردنیزولون است، با این وجود، تلاش برای استفاده کمترین دوز ممکن که آسم را کنترل کرده و احتمال بروز حملات آن را کاهش دهد، ضروری است.


وی گفت: بسیاری از افراد در درمان بزرگسالان مبتلا به آسم مقاوم، به کارگیری یک برونکودیلاتور طولانی اثر نیز در ترکیب با استروئیدهای استنشاقی توصیه می‌شود، برونکودیلاتورهای طولانی به دلیل تداوم بیشتر اثر درمانی به مدت 12 ساعت یا بیشتر در مقایسه با برونکودیلاتورهای کوتاه اثر بهتر هستند.


سعیدی اظهار کرد: استفاده از انواعی از اشکال دارویی که شامل یک استروئید استنشاقی و یک برونکودیلاتور طولانی اثر نظیر Seretide®، Seroflo®، Symbicort® وغیره بهتر است و در کنار آن همچنان در هنگام نیاز از یک برونکودیلاتور استنشاقی کوتاه اثر مثل سالبوتامول، برای برطرف کردن سریع علائم آسم استفاده می‌شود.


وی افزود: امروزه در بسیاری از موارد تعدیل‌ کننده‌های لوکوترین، مانند مونته لوکاست و زفیرلوکاست به عنوان جایگزینی برای گلوکوکورتیکوئیدهای استنشاقی به کار می‌روند.


سعیدی گفت: تعدیل‌کننده‌های لوکوترین با بازکردن راه‌های هوایی تنگ شده، کاهش التهاب و کاهش تولید موکوس اثر درمانی خود را اعمال می‌کنند و این داروها از طریق خوراکی به صورت یک یا دو قرص در روز استفاده می‌شوند و عوارض جانبی بسیار کمی دارند.


وی ادامه داد: به منظور پیشگیری از بروز علائم ناشی از عوامل محرک، می‌توان از تعدیل‌کننده‌های لوکوترین استفاده کرد اما ضروری است این داروها حداقل 3 ساعت قبل از مواجهه با عامل محرک مصرف شوند.








تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن