تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 25 مرداد 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):درهاى آسمان در اولين شب ماه رمضان گشوده مى‏شود و تا آخرين شب آن بسته نخواهد شد. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

ایمپلنت دندان سعادت آباد

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

الکترود استیل

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1811214990




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد عربستان در مرز خروج از گروه ۲۰ قرار گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: صندوق بین المللی پول: اقتصاد عربستان در مرز خروج از گروه ۲۰ قرار گرفت بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول، پس از سال ها رشد سریع اقتصادی به لطف درآمدهای عظیم نفتی، اقتصاد عربستان برای اولین بار از سال ۲۰۱۱، احتمالا حدنصاب مقدار تولید ناخالص داخلی مورد نیاز برای عضویت در گروه ۲۰ را از دست خواهد داد.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۰ ارديبهشت ساعت 09:40

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از بلومبرگ، سرمایه گذارانی که هفته گذشته در یکی از بزرگترین نشست های سرمایه گذاری در عربستان شرکت کرده بودند، طرح های بلندپروازانه ای را درباره آینده این کشور شنیدند، اما جزئیات چندانی درباره اینکه درد و رنج ناشی از گذار به دوران پسانفتی چگونه مدیریت خواهد شد، نشنیدند. در میان تغییراتی که مقامات سعودی در کنفرانس سالانه یورومانی مورد بحث قرار دادند، طرحی برای کاهش محدودیت ها در زمینه سرمایه گذاری خارجی در بورس این کشور، یک قانون جدید برای شرکت ها برای تسهیل کسب و کار و یک قانون جدید ورشکستگی که در مسیر تصویب قرار دارد، به چشم می خورد. هرچند این اقدامات با هدف تزریق انرژی به کسب و کارهای خصوصی برای جبران کاهش هزینه های مصرفی دولت صورت می گیرد، اما بعید است چنین اقداماتی بتواند جلوی کند شدن رشد اقتصادی این کشور را بگیرد. افول اقتصادی ای که عزم حکام سعودی در انجام اصلاحات حیاتی را مورد سنجش قرار خواهد داد و می تواند منجر به بروز نارضایتی های عمومی شود. عبدالقدیر حسین، عضو موسسه سرمایه گذاری مشرق کپیتال در دوبی می گوید: «مقصد (این طرح) جذاب به نظر می رسد اما بعید است راهی هموار و بدون ناهمواری در پیش باشد.» بر اساس برآورد صندوق بین المللی پول، پس از سال ها رشد سریع اقتصادی به لطف درآمدهای عظیم نفتی، اقتصاد عربستان برای اولین بار از سال 2011، احتمالا حدنصاب مقدار تولید ناخالص داخلی مورد نیاز برای عضویت در گروه 20 را از دست خواهد داد. 4 روز پس از برگزاری این کنفرانس، که در هتلی 5 ستاره در یکی از آسمان خراش های شهر ریاض برگزار شد، تنها یکی از 3 وزیری که در این همایش برای سرمایه گذاران سخنرانی کردند در منصب خود باقی مانده است. روز شنبه پادشاه با صدور 50 حکم سلطنتی بخش عمده ای از دولت را دستخوش تغییر کرد. این خانه تکانی، که وزیر نفت و رئیس بانک مرکزی را نیز در بر گرفته، جدیدترین اقدام در راستای طرح سعودی ویژن 2030 است که مقامات سعودی برای کاهش وابستگی به نفت طراحی کرده اند. مقامات سعودی، از جمله محمد بن سلمان، جانشین ولیعهد به وجود مشکلات کوتاه مدت اذعان کرده اند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن