تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عالم باشى یا جاهل ، خاموشى را برگزین تا بردبار به شمار آیى . زیرا خاموشى نزد دانا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819635488




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اسپوتنیک: ایران و روسیه تاج و تخت نفتی عربستان در آسیا را به لرزه در آورده‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: اسپوتنیک: ایران و روسیه تاج و تخت نفتی عربستان در آسیا را به لرزه در آورده‌اند
یک خبرگزاری روسی نوشت: عملکرد بهتر ایران و روسیه در تولید نفت خام موجب کاهش صادرات نفتی عربستان سعودی به مشتریان آسیا‌یی‌اش شده است.
به گزارش نامه نیوز، خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» در گزارشی پیرامون رقابت کشورهای تولیدکننده نفت عضو و غیر عضو اوپک چون ایران و روسیه با عربستان سعودی در به دست گرفتن بازار فروش نفت در آسیا نوشت: در بحبوحه برکناری «علی نعیمی» وزیر نفت عربستان سعودی، این کشور در حال از دست دادن تاج و تخت خود در عرصه تامین نفت خام به آسیا است و عمده دلیل آن نیز عملکرد بهتر ایران و روسیه است.

تحلیلگر روزنامه وال استریت ژورنال در این زمینه می‌گوید: «رقابت شدید از جانب کشورهایی چون ایران و روسیه تهدیدی علیه سلطه نفتی طولانی‌مدت عربستان سعودی در بازار کشورهایی چون چین، ژاپن و هند است.»

در این میان چین به عنوان بزرگترین وارد کننده نفت خام در آسیا، واردات نفت از روسیه را افزایش داده به طوریکه در سال 2016 واردات نفت این کشور از روسیه در سه ماهه اول سال جاری به 13 درصد رسیده است. این در حالی است که واردات نفت چین از عربستان سعودی از 15.9 درصد در سال گذشته میلادی اینک به 15 درصد رسیده است.

بر اساس این گزارش، عربستان در ژاپن نیز در حال از دست دادن بازار نفتی است به طوریکه واردات نفت خام ژاپن از عربستان سعودی نیز کاهش یافته و در حالیکه میزان واردات این ماده در مارس سال گذشته 37.6 درصد بود اینک به 33.7 در صد رسیده است. در مقابل بر اساس داده‌های آماری دولتی سهم روسیه با افزایش یک درصدی به میزان 7.6 درصد رسیده است.

دیگر بازار بالقوه خطرناک برای عربستان سعودی، هند است. شرکت بزرگ نفتی دولتی «او. ای. او راس نفت» روسیه قصد دارد به‌طور مرتب نفت خام تولید خود را به شرکت «اسار» دومین پالایشگاه بزرگ هند ارسال نماید. پالایشگاه هندی اسار 2000 ایستگاه گازی را نیز در اختیار دارد و قرار است خرید نفت از روسیه سال جاری صورت گیرد.

به نوشته اسپوتنیک، دیگر رقیب عربستان سعودی در ‌آسیا ایران است به طوریکه  «ژائو جیان» تحلیلگر نفتی چین در این زمینه گفت: «ایران به یقین تهدیدی علیه عربستان به ویژه در بازار  آسیا است.» سخنانی که بر اساس داده‌های دولتی نیز تایید شدند.

اینک واردات نفت کره جنوبی در سال 2016 از ایران از ابتدای سال جاری تا این تاریخ با افزایش دو برابری در مقایسه با سال 2015، به میزان 8.6 درصد رسیده است. در حالیکه سهم عربستان سعودی کاهش داشته است. ایران همچنین سهم نفتی خود در بازار هند را نیز افزایش داده است.


منبع: فارس


۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن