تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):کم گویی ، حکمت بزرگی است ، بر شما باد به خموشی که آسایش نیکو و سبکباری و سبب تخفی...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798484722




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در گفت‌وگوی فارس با قاری نوجوان قرآن‌ عنوان شد از عشق به یادگیری فنون تلاوت تا آرزوی تبلیغ دین اسلام


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در گفت‌وگوی فارس با قاری نوجوان قرآن‌ عنوان شداز عشق به یادگیری فنون تلاوت تا آرزوی تبلیغ دین اسلام
خبرگزاری فارس: از عشق به یادگیری فنون تلاوت تا آرزوی تبلیغ دین اسلام
ابوالفضل زاهدمقدم قاری نوجوان کشورمان، کسب رضای خدا و تبلیغ دین اسلام را یکی از اهداف خود برای پیشرفت در عرصه تلاوت برشمرد و گفت: آرزویم تبلیغ دین اسلام با تلاوت زیبای کلام وحی در سراسر دنیا است.

خبرگزاری فارس- گروه فعالیت‌های قرآنی: «ابوالفضل زاهدمقدم» یکی از قاریان نوجوان از مشهد مقدس است که با تشویق‌های خانواده به سوی فعالیت در عرصه تلاوت گام برمی‌دارد. وی که 12 سال دارد، از دوران کودکی به واسطه فعالیت‌های قرآنی پدرش به شنیدن کلام وحی علاقه بسیاری داشته است تا جایی که بیشتر اوقات با برادر بزرگترش که در عرصه قرائت فعالیت می‌کرده، به نوای آسمانی قرآن کریم گوش می‌داد. زاهدمقدم تلاوت‌های استاد عبدالباسط را یکی از شاهکارهای تلاوت می‌داند و می‌گوید: نخستین بار صدای تلاوت استاد عبدالباسط مرا مبهوت کرد و از آن پس به مرور زمان به حرکت در مسیر تلاوت قرآن اشتیاق پیدا کردم و به لطف خداوند و حمایت‌های خانواده و همچنین تشویق برادرم به سمت تلاوت پیش رفتم.  

  این قاری نوجوان کشورمان که در طرح ملی تلاوت توانسته استعدادهای خود را شکوفا کند، قرارگرفتن در مسیر قرآن کریم را موهبت الهی عنوان می‌کند و می‌افزاید: امیدوارم همواره در این مسیر پیشرفت کنم و بتوانم با تلاوت زیبای کلام وحی افراد بسیاری را به قرارگیری در این مسیر و همچنین دین اسلام علاقه‌مند سازم. وی که به مرحله نهایی مسابقات شوق تلاوت راه یافته بود، در حرم حضرت عباس(ع) به تلاوت آیاتی از قرآن کریم پرداخت. تلاوت این قاری نوجوان آنقدر زیبا و آهنگین اجرا شد که بسیاری از زائران و مجاوران را به وجد آورد تا جایی که حتی بسیاری از حاضران از وی خواستند که تلاوتش را ادامه دهد و برخی قطعات را مجدد بخواند.  

تلاوت ابوالفضل زاهدمقدم در حرم حضرت عباس(ع)   در ادامه مشروح گفت‌وگوی فارس با «ابوالفضل زاهدمقدم» قاری نوجوان مشهدی و یکی از برترین قاریان طرح ملی تلاوت تقدیم مخاطبان خبرگزاری فارس می‌شود.  

  آقای زاهدمقدم شما فعالیت‌های قرآنی را از چه زمانی آغاز کردید؟   من از کودکی به واسطه اینکه خانواده‌ام در مسیر فعالیت‌های قرآنی بودند، به این سمت گرایش داشتم؛ به طوری نوای آسمانی قرآن کریم همواره در خانه ما طنین‌انداز بود. وقتی 6 سال داشتم حس کردم علاقه زیادی به یادگیری فنون تلاوت دارم و می‌خواهم مثل اساتید، کلام الهی را تلاوت کنم. در آن زمان برادر بزرگ‌ترم هم در کلاس‌های قرآنی شرکت می‌کرد و در منزل هم آیاتی از قرآن را زمزمه می‌کرد. وقتی درباره علاقه‌ام به یادگیری فنون تلاوت با پدرم صحبت کردم ایشان مرا به مؤسسه صراط برد و در کلاس‌های قرآن ثبت‌نام کرد.  

  چه شد که با طرح ملی تلاوت همراه شدید؟ 9 ساله بودم که طرح ملی تلاوت آغاز به کار کرد. این طرح سال 1391 در مؤسسه صراط نیز اجرایی شد که با تشویق پدرم وارد این طرح شدم و توانستم استعدادهایم را کشف کرده و با کمک اساتید آن‌ها را پرورش دهم که به لطف خداوند در این زمینه به موفقیت‌هایی نیز دست یافته‌ام. ‌چرا به مؤسسه صراط رفتید؟ پدرم در مؤسسه صراط فعالیت داشت به همین دلیل من و برادرم را نیز برای پیشرفت در عرصه تلاوت در آنجا ثبت‌نام کرد. بعد از آن هم وقتی که طرح ملی تلاوت در مؤسسه اجرایی شد ما با این طرح همراه شدیم. زمانی که برای ورود به این طرح از من آزمون گرفتند توصیه اساتید این بود که از سبک استاد «مصطفی اسماعیل» تقلید کنم بر همین اساس من نیز از این استاد برجسته قرائت تقلید کردم تا بتوانم تلاوت‌هایی فاخر ارائه دهم.  

  با چه شیوه‌ای تلاوت تخصصی قرآن را آموختید؟ من از 6 سالگی با کمک خانواده زبان فارسی را آموختم برای همین هم زمانی که می‌خواستم قرآن بخوانم با مشکلی مواجه نشدم. برای تلاوت تخصصی قرآن کریم اوایل 2 خط، بعد 5 خط و در ادامه بیشتر می‌‌خواندم تا اینکه برای تسلط بیشتر روزانه یک صفحه، 2 صفحه، 4 صفحه و اواخر نیز نیم جزء قرآن می خواندم. قبل از اینکه بتوانید از روی مصحف شریف بخوانید، از تلاوت کدام اساتید استفاده می‌کردید؟ بیشتر نوارهای استاد عبدالباسط به ویژه سوره «ضحی» را گوش می‌دادم و بعد به مرور زمان علاقه‌مند شدم که پدرم مرا به مؤسسه هدایت کرد تا در این مسیر قرار بگیرم و پیشرفت کنم. البته به صوت تلاوت های سایر اساتید هم علاقه داشتم اما بیش از هر چیزی تلاوت عبدالباسط مرا مجذوب می‌کرد.  

  هدف شما از ورد به عرصه‌های قرآنی چه بود؟ اوایل که کوچک‌تر بودم فقط دوست داشتم مثل اساتید قرآن تلاوت کنم اما بعد که وارد این عرصه شدم حس کردم باید هدفی والاتر یعنی انس دائمی با قرآن و عمل به دستورات الهی را در پیش بگیرم بنابراین می‌توانم بگویم هم‌اکنون مهم‌ترین هدفم کسب رضای خداوند متعال است. البته در کنار کسب رضای خداوند می‌خواهم دین اسلام را با صوت ملکوتی قرآن کریم تبلیغ کنم تا افرادی که در این جرگه وارد نشدند را با مفاهیم و مضامین قرآنی مأنوس سازم که امیدوارم با عنایت خداوند و تلاش روزافزون به این مقصود دست یابم.  

  شما در حرم حضرت عباس(ع) تلاوتی ارائه دادید که بسیاری از زائران را دور حلقه قرآنی کاروان شوق تلاوت گرد هم آورد. وقتی در آن مکان مقدس قرآن می‌خواندید چه حسی داشتید؟ واقعا برایم لذت‌بخش بود برای همین هم تمام تلاش خود را به کار گرفتم تا بتوانم تلاوتی خوب و مورد پسند ارائه دهم. البته در این تلاوت سعی داشتم نوآوری‌هایی نیز به کار بگیرم تا از تقلیدی بودن به سمت تلفیقی شدن تلاوت پیش روم. باید بگویم این تلاوت برایم یکی از بهترین خاطرات بود و از خداوند می‌خواهم که توفیق زیارت مجدد و سفر به کربلا را نصیبم کند.  

  چقدر به کسب رتبه در مسابقات فکر می‌کنید؟ حضور من در مسابقات شوق تلاوت برای کسب تجربه است نه رتبه. به نظر من مسابقات باید طوری باشد که توانمندی‌های افراد را توسعه دهد نه اینکه کبر و غرور برای برترین ها به ارمغان بیاورد. به نوآوری در تلاوت اشاره کردید؛ چگونه و با چه شیوه‌ای در تلاوت خود تنوع ایجاد می‌‌کنید؟ تلاوت مصطفی اسماعیل را وقتی تقلید می‌کردم حس کردم باید برای ایجاد تنوع به فکر ابتکار باشم برای همین هم سعی کردم تلاوت‌هایم به جای تقلیدی صرف، تاحدودی تلفیقی هم باشد. برای تحقق این امر نیز تلاوت‌های تمامی اساتید مطرح قرائت را گوش می‌دهم و از هر کدام آهنگ و موسیقی خاصی را می گیرم و در قسمت‌های مختلف از آن‌ها استفاده می‌کنم. البته دوست دارم بتوانم روزی سبک و شیوه‌ای جدید در قرائت داشته باشم. چه پیشنهادی برای دوستان و همسالان خود دارید؟ یکی از علما به ما گفت که این راه را ادامه دهیم چرا که بهتر از راه قرآن جایی نیست و اگر مستدام در این مسیر قرار داشته باشید مسیر الهی را دنبال خواهید کرد و به موفقیت دست می‌یابید. برای همین هم از همسالان خود می‌خواهم در کنار بازی‌های کودکی و فعالیت‌های مختلفی که دارند در زمینه‌های قرآنی نیز قدم بردارند.  

  مهم‌ترین دلیل موفقیت خود در زمینه‌های تلاوت را چه می‌دانید؟ تلاوت برخی از سوره‌ها همچون سوره‌های مبارکه «تحریم و الحاقه» برایم بسیار سخت بود چرا که تلاوت این سوره‌ها نفس زیادی می‌خواهد و گام‌های صوتی پیچیده‌ای دارد اما من همواره با تمرین و تکرار سعی کردم سخت‌ترین تلاوت ها را نیز دنبال کنم تا مانعی برای پیشرفتم وجود نداشته باشد. به نظر من علاوه بر تمرین و تکرار، حضور در جلسات اساتید قرآن نیز برای موفقیت از اهمیت بسیاری برخوردار است. من به همراه پدر و برادرم شب‌های یک‌شنبه در جلسه قرآن استاد پناهی حضور می‌یابیم چرا که به نظر من ایشان یکی از اساتید مسلط قرآن کریم هستند که با توصیه‌های خود ما را در ارائه تلاوت های زیبا و معنامحور کمک می‌کنند. در پایان اگر صحبتی دارد، بفرمایید. قرآن را بیشتر در زندگی خود رواج دهید چون برکت زیادی دارد و انسان را به تعالی سوق می‌دهد. علاوه بر این بهتر است افراد تفسیر و ترجمه قرآن  را بخوانند و آیات کاربردی قرآن که استخراج شده را مطالعه کرده و در زندگی خود به کارگیرند. انتهای پیام/
لینک را کپی کنید


95/01/23 :: 00:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن