تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مؤمن كم حرف و پر كار است و منافق پر حرف و كم كار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829608206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکاتی در مورد زندگی


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: معمولا چند نشانه وجود دارد که باعث می شود کسی تصمیم بگیرد باید تغییرات جدی در زندگی اش ایجاد نماید. اما متاسفانه زندگی کردن با این علائم حتی برای مدت طولانی راحت است و به سادگی ممکن است این نشانه ها مورد بی توجهی قرار گیرند.
کلید درک این که چه چیزی در زندگی مان در حال روی دادن است، تشخیص احساس مان است. اگر احساس اضطراب داشته باشیم، یا ناراضی و ناراحت باشیم، یعنی بدن مان سعی دارد به ما بگوید زمان تجربه ای جدید فرا رسیده است.۱- بیشتر روزها تمایلی برای رفتن به سرکارتان نداریدبیشتر روزها و هفته های ما در محل کارمان سپری می شود، این که بیشتر صبح ها اشتیاقی برای بیدار شدن و رفتن به محل کارتان ندارید یا از پایان یافتن تعطیلات آخر هفته غمگین می شوید، یعنی مشکلی وجود دارد. کمی وقت بگذارید و ببینید چه چیزی در روزها و کارتان وجود دارد که شما را بی میل کرده و برای تغییر این وضعیت برنامه ای در نظر بگیرید.۲- در گذشته سیر می کنید یا رویای آینده را در سر داریدسیر کردن در اوقات خوش چه در گذشته و چه در آینده، می تواند نشان دهنده این باشد که سعی دارید از زمان حال فرار کنید. رویاپردازی برای زندگی بهتر در آینده و تخیل آن غیرعادی نیست و می تواند خوب هم باشد اما اگر برای فراموش کردن حال و فرار از مشکلات کنونی باشد علامت خوبی نیست.۳- دوروبری های تان مدام به شما می گویند که آرام باشیداگر دوستان و آشنایان تان مرتبا از شما می خواهند که آرام باشید، علامت این است که باید بررسی کنید پشت این پیام چیست. ” تو نیاز به استراحت داری”، در دنیای امروز، عبارت عامیانه ای برای ” ولش کن” و ” اینقدر گلایه نکن” است. بنابراین وقتی مکررا این را می شنوید، یعنی داریم به چیزی حساسیت بیش از حد نشان می دهیم و خودمان را درگیرش کرده ایم که باید رهایش کنیم.
۴- به موفقیت های دیگران حسادت می کنیدحسادت، علامت نارضایتی از زندگی خودمان است و ربطی به اعمال و رفتار دیگران ندارد. وقتی احساس کنید در زندگی تان پیشرفتی ندارید و کاری نمی توانید بکنید، به سختی می توانید از موفقیت دیگران احساس شادی کنید. یعنی زمان آن است که از خودتان بپرسید این حسادت چه می خواهد به ما بگوید.۵- با احساس خستگی از خواب بیدار می شویدبیدار شدن با احساس خستگی نشان دهنده ناخشنودی است و لزوما به کار و حرفه مربوط نمی شود بلکه به طور کلی به زندگی بر می گردد. اگر نگران و مضطرب و غمگین باشیم به سختی می توانیم به آرامش برسیم و استراحت کنیم. وقتی پیوسته احساس خستگی و بی انرژی بودن داریم، می تواند بیانگر جدال و کشمکش در زندگی باشد. همچنین یعنی خسته از جنگ و جدالیم و حاضریم شکست را بپذیریم. به جای تسلیم شدن، ببینید چه کار می توانید بکنید تا به روال عادی زندگی تان برگردید. هدف از زندگی شاد بودن است و کسی که شاد است خسته نیست.۶- دستپاچه و بی تحمل هستیداحساس این که حتما باید کاری انجام بدهید یا جایی بروید، علامت روشنی از این است که خلاقیت تان سرکوب نشده است، و چیزی نباید تغییر کند. عدم توانایی برای راضی بودن و رکود می تواند نشان دهنده این باشد که شما باید کار دیگری بکنید و توانایی تان در چیزی دیگر است. اگر دستپاچه هستید، خودتان باید تشخیص دهید که بدن تان چه دارد به شما می گوید.۷- شایعه پراکنی می کنیدشایعه سازی، راهی برای انحراف از کاری است که ما باید در زندگی مان برای کس دیگری انجام دهیم. وقتی خودتان را در حال خبرچینی یا شایعه پراکنی دیدید، مهم است که از خودتان بپرسید از چه چیزی در زندگی اجتناب می کنید و سپس درک کنید که روبرو شدن با آن بهترین کاری است که می توانید انجام دهید.
۸- انگار همه سعی دارند آزارتان دهندزندگی کردن با این شعار که “خودت را برای چیزهای کوچک و بی اهمیت ناراحت نکن”، می تواند بیانگر غم و اندوه زیاد و منفی گرایی باشد. ایراد گرفتن و بهانه جویی و مدام مشغول پیدا کردن عیب و ایرادها بودن در رفتارهای دیگران نشان می دهد که مشکل پنهانی وجود دارد. این حالت یعنی در زندگی کنونی تان راضی و شاد نیستید.۹- مدام نفوس بد می زنیدانتظار روی دادن حادثه بد را کشیدن در نهایت هم باعث روی دادن چیز بدی خواهد شد. دست از نگرانی بردارید و خرافات را کنار بگذارید، شروع کنید به تمرکز روی کاری که الان دارید انجامش می دهید.۱۰- همیشه فکر می کنید« بیشتر از این ها هم می تواند باشد»تصور این که باید جلوتر بروید یا چیزهای بیشتر و بزرگ تری هم وجود دارند، یعنی فرصت های جدیدی در شرف وقوع اند. نسبت به چیزهایی که شور و هیجان و خلاقیت تان را برانگیخته می کنند، دید باز داشته باشید و دنبال شان کنید. هدف و مقصد، چیزی خواهد بود که به آن نیاز دارید.تصمیم گرفتن برای ایجاد تغییرات می تواند فوری باشد اما خود تغییر همیشه هم سریع رخ نمی دهد. اجازه ندهید این فاصله، متوقف تان نماید و جلوی حرکت تان به جلو را بگیرد. حتی کوچک ترین قدم ها می توانند در کاستن از احساسات منفی و حفظ انگیزه برای تغییر مفید باشند.مهم این است که همین حالا کاری بکنید، زیرا تنها گزینه های شما، پذیرفتن تغییر یا پذیرفتن همین وضعیتی است که دارید.به هر صورت، باید به احساس مان توجه کنیم و بیشتر کاری را انجام دهیم و جوری حرکت کنیم که به ما احساس خوب و خوشایند بدهد.میهن فالمطالب مرتبط :سهم شما از زندگی چیست؟راه های ساده برای زندگی شادتر!موثرترین راههای خوب زندگی کردناضطراب شدید خود را چگونه درمان کنیم?


شنبه 11 اردیبهشت 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سبک زندگی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن