تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 25 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1853084855




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش‌هایی برای حفظ کسب و کار


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: هر استارتاپ یا شرکت‌های تازه‌بنیان، بسیار شکننده هستند. آن‌ها مستعد نوسان‌های غیرمنتظره‌ای در علایق مصرف کننده، گردش‌کار بدون ثبت مدارک، ظهور رقبا و هزاران پیچیدگی مالی هستند، پس تعجبی ندارد که بیشتر شرکت‌های تازه‌بنیان، شکست می‌خورند، حتی اگر با ایده‌های امیدبخشی شروع کرده باشند.

به گزارش تراز ،انگار در هر گوشه‌ای فاجعه‌ها به کمین نشسته‌اند و هرقدر برای آمادگی در مقابل‌شان تلاش کرده باشید، ظاهراً همیشه چیزی هست که شرکتتان را از دور خارج کند.

 برخی مردم به کارآفرینان به چشم متفکران، مدیران یا رهبران کاریزماتیک نگاه می‌کنند. با این‌که آنها قطعاً تمام این ویژگی‌ها را دارند، ولی من بیشتر آنها را به عنوان خبرگان آمادگی در برابر فاجعه‌ها می‌شناسم. کارآفرینانی که آماده تر باشند و به فاجعه‌ها واکنش بهتری نشان دهند، در رشد کسب و کارشان به سوی موفقیت گام برمی‌دارند صرف نظر از سایر وظایفی که ایفا می‌کنند.
اگر می‌خواهید تا حد ممکن از کسب و کارتان محافظت کنید، این ۵ راهبرد آمادگی را به کار ببندید:

۱.اخبار را بخوانید.
خواندن اخبار می‌تواند به آمادگی در مقابل فاجعه‌ها بالقوه کمک کند. می‌توانید بفهمید یک رکود اقتصادی بر صاحبان کسب و کارهای متوسط چه فشاری می‌آورد تا مخارج بازاریابی‌شان را کم کنند، در نتیجه امکانش را دارید که راهبرد خود را تعدیل کنید. ممکن است متوجه ورود یک رقیب تازه‌نفس شوید، شانس واکنش با رویکردی جدید را دارید. حتی ممکن است یک فناوری جدید را بشناسید که می‌تواند عملیات کنونی‌تان را از هم بپاشد و در این صورت شانس آماده شدن برای تغییر فناوری را خواهید داشت.
بسته به اولویت‌های‌تان، می‌توانید خواننده‌ی بلاگی باشید که تمام اخبار صنعت‌تان را دارد یا از فهرست رسانه‌های اجتماعی استفاده کنید. هر کدام را که انجام می‌دهید مطمئن شوید هر روز، زمان کمی را به گرفتن آخرین اخبار اختصاص می‌دهید.

۲.همیشه طرح یا نقشه‌ی دومی برای هر کاری داشته باشید.
زمانی که یک طرح شکست می‌خورد، به طرح دومی نیاز دارید که آن را پشتیبانی کند. اگر فقط به طرح اول بچسبید، به فاجعه‌ها فرصت می‌دهید به شما ضربه بزنند.

مهم نیست کارهایتان چقدر بزرگ یا کوچک‌اند، یک طرح دوم برای هر چیزی که ایجاد یا مدیریت می‌کنید داشته باشید. به عنوان مثال در طرح کسب و کارتان، اگر اقدامات اصلی ورود به بازار نتوانست انتظارات فروشتان را برآورده کند، می‌توانید از طرح دیگری برای افزایش فروش استفاده کنید. می‌توانید برای کارزار یا کمپین بازاریابی‌تان، فهرستی از راه‌های جایگزین تهیه کنید.

این طرز فکر را به اعضای تیم و کارکنان نیز القا کنید. آنها را مجبور کنید عادت کنند برای هر چیزی که تصور یا اندیشه درباره‌اش دارند، طرح دومی بسازند.

۳.محتاطانه پیش‌بینی کنید.
با یک حساب سرانگشتی، برآوردهای شما نباید همانی باشد که انتظار دارید. آنها را پایین تر از انتظارات‌تان در نظر بگیرید.
اگر انتظار دارید در سال اول کارتان فروش خالص ۴۰۰ هزار دلاری داشته باشید، آن را ۳۵۰ هزار دلار بنویسید. اگر انتظار دارید محصولاتتان طی مدت ۱۰ هفته برای ورود به بازار آماده شود، سرمایه‌گذاران خود را برای تاریخ ۱۲ هفته‌ی بعد آماده کنید. اگر فکر می‌کنید یک ساعت طول می‌کشد کاری را انجام دهید، برنامه‌تان را برای یک ساعت و نیم تنظیم کنید.
این رویکرد محتاطانه برای برآورد کارها، زمان زیادی برایتان می‌خرد و از دردسرهایی بعدی نجاتتان می‌دهد.

۴.فرآیندهای‌تان را افزون بر احتیاج برقرار کنید.
یکی از سخت‌ترین فرآیندهای شرکت‌های تازه‌بنیان، مستندسازی رسمی تمام آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها است، اما اگر می‌خواهید کارهایتان به آرامی پیش برود، مستندات بی‌شک حائز اهمیت است.

برای مثال، احتمالاً فقط یک نفر را دارید که در دپارتمان کسب و کار کوچکتان کار می‌کند. اگر این یک نفر یک هفته مریض شود یا ناگهان تصمیم به کناره‌گیری از کار بگیرد، چه می‌شود؟ چه کسی کار را به عهده می‌گیرد و چگونه آن را انجام می‌دهد؟ اگر یکی از مهم‌ترین قطعات تجهیزات‌تان به علت مسائل فنی خراب شود، چه برنامه‌ای دارید؟
شما باید در تمام رویه‌های رسمی، رئوس مطالب محتمل و مازاد بر احتیاج را لحاظ کنید.

۵.حواستان باشد که از پشت خنجر نخورید.
یکی از بهترین راهبردهای آمادگی در برابر فاجعه‌ها، این است که نه کاری انجام داد و نه چیزی تولید کرد، تنها به مسیری روشن و مشخص فکر کرد. خود را برای این حقیقت آماده کنید که شاید روزی یا روزهایی، فاجعه‌ای از پشت به شما خنجر بزند که فکرش را هم نمی‌کردید.

گاهی بینش‌ها، برآوردها، پیش‌بینی‌ها و افزونه گذاری‌های شما اصلاً نتیجه نخواهد داد و چیزی وحشتناک به شما ضربه خواهد زد که کسب و کارتان را به خطر می‌اندازد. این امری طبیعی است. پذیرفتن طبیعی بودن این امر و اتفاق افتادنش به شما کمک خواهد کرد که مشکل را به آرامی، با اعتماد به نفس و عاقلانه حل کنید.

به کارگیری مناسب این راهبردها، می‌تواند از بیشتر فاجعه‌ها تهدیدکننده‌ی کسب و کارتان جلوگیری کند یا از شدت آنها بکاهد. این روش‌ها تضمینی برای بقای کسب و کارتان نیست اما شانستان را افزایش خواهد داد، خصوصاً در مقایسه با شخصی که آمادگی یا طرح پشتیبانی را ندارد. تیمتان را در این راهبردها مشارکت دهید و امیدوار باشید کسب و کارتان تسلیم فاجعه‌ها نخواهد شد  دستِ کم بدون مبارزه تسلیم نخواهد شد.


منبع: جام نیوز











زمانبندی انتشار: 11 ارديبهشت 1395 - 09:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن