محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829847343
فروش سینمای ایران به 30 میلیارد تومان رسید
واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: فروش سینمای ایران به 30 میلیارد تومان رسید
بنابر ادعای افخمی، میرکریمی بابت پخش این آیتم از افخمی خواسته تا از جشنواره فیلم فجر عذرخواهی کند و البته افخمی در نهایت گفت نه تنها چنین کاری نمیکند بلکه عوامل ساخت این آیتم را نیز تشویق کرده است... فراستی در ادامه ادعای عجیبی مطرح کرد و گفت: لغت های مبتذل، مزخرف و سخیف همه واژه های نقد هستند و اصلا بد نیستند!
برنامه «هفت» با اشاره بهروز افخمی به فروش 30 میلیارد تومانی آغاز شد و در واقع سینمای ایران در سال 95 در طول هر هفته 5 میلیارد تومان فروش داشته که تقریباً چهار برابر سال گذشته فروش و تماشاچی داشته و افخمی همچنان بر برآوردش مبنی بر فروش 150 میلیاردی سینمای ایران در طول سال 95 تاکید کرد.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از تابناک ؛ بهروز افخمی سپس به آیتم پخش شده در برنامه «هفت» هفته پیشین اشاره کرد که باعث شد به دستور دبیر جشنواره بینالمللی فیلم فجر، کارتهای ورود عوامل این برنامه به جشنواره توقیف شود.
بنابر ادعای افخمی، میرکریمی بابت پخش این آیتم از افخمی خواسته تا از جشنواره فیلم فجر عذرخواهی کند و البته افخمی در نهایت گفت نه تنها چنین کاری نمیکند بلکه عوامل ساخت این آیتم را نیز تشویق کرده است!
بهروز افخمی در ادامه صحبت های خود گفت: در برنامه ای که من می سازم تا زمانی که من هستم کسانی که آیتم های برنامه را می سازند آزادند. مسعود فراستی و رسول صدرعاملی کار خود را می کنند و من اگر نقدی داشته باشم سر آنتن خواهم گفت.
وی ادامه داد: سیدرضا میرکریمی با این رفتار خود نشان داد اساسا اهل نقد و شوخی نیست. توقیف کارت های ما و ممنوع کردن ما از ورود به جشنواره فیلم فجر چیزی نیست که ما نقد و شوخی خود را کنار بگذاریم. ما ترجیح می دهیم این لحن خود درباره سینما حفظ کنیم و در ازای آن حضور در جشنواره را از دست بدهیم.
در همین راستا سوال پیامکی برنامه هفت نیز در راستای نقد جشنواره بینالمللی فیلم فجر بود و چنین مطرح شده بود: «به نظر شما رایگان بودن بلیط جشنواره جهانی فیلم فجر تاثیری در استقبال مردم برای تماشای فیلم ها داشته است؟ 1. بله 2. خیر»
سپس فیلم من سالوادور نیستم با حضور منوچهر هادی و مسعود فراستی نقد و بررسی شد. منوچهر هادی در ابتدای این نقد خبر داد که ابتدا قرار بوده محمدحسین لطیفی و مسعود اطیابی این فیلم را بسازند و حتی به برزیل هم سفر کردند، اما به دلیل نبود سرمایه این پروژه منتفی شد. زمانی که برای اولین بار این فیلمنامه را خواندم متوجه شده که باید رضا عطاران در این فیلم بازی کند.
فراستی نیز این گونه حرفهایش را شروع کرد: اولا مطلبی را درباره منوچهر هادی خواندم و وحشت کردم از این همه بی ظرفیتی تو! منتقدی از فیلم انتقاد کرده بود و او گفته بود فیلم توهین به شعور مخاطب است. جوابی که تو داده بودی این بود که آن منتقد خود بی شعور است. منتقد فارغ از درست یا غلط بودنش حرفش، درباره فیلم تو حرف میزند اما تو درباره شخصیت او صحبت کردی این فاجعه انگیز است!
منوچهر هادی نیز این گونه پاسخ داد: خطاب جمله من منتقدان نبودند بلکه تماشاچی هایی بودند که در سایت های سینمایی کامنت گذاشته بودند که این فیلم سخیف است و توهین به شعور مخاطب است. من هیچ ادعایی درباره این فیلم ندارم. یک فیلم کمدی ساختیم که مخاطب آن مخاطب عام است.
فراستی اینگونه ادامه داد: ما اخیرا داریم فیلمسازها را نازنازی بار می آوریم. و بهروز افخمی نیز به این اتفاق دامن می زند. ممکن است یک فیلم چندین میلیارد بفروشد اما فیلم بدی باشد. مثل تایتانیک که خیلی فیلم بدی است. توهین به شعور مخاطب یعنی اینکه اگر قرار است یک فیلم کمدی باشد، کمدی نباشد. نباید از وضعیت مخاطب سواستفاده کرد. وضعیت مخاطب این است که او امروز به شدت به خنده نیاز دارد. مخاطب تمرین اجتماعی و باهم بودن ندارد. یک فوتبال دارد و احیانا یک مراسم وفات مثل تشییع مرتضی پاشایی. حال یکی از این محافل سینماست. پس اگر به سینما می آید از یک شوخی ای که ده برابرش را بیرون از این میزانسن نمی خندد اما آنجا می خندد، کمدی نیست.
این منتقد سینما افزود: اصلا فروش متر نیست. اینکه یک فیلم نفروشد موافقم که فیلم خوبی نیست. اما اینکه یک فیلم بفروشد اصلا بدین معنا نیست که فیلم خوب است. فروش این فیلم های به اصطلاح کمدی دلایلی دارد. یک عامل عید بوده، تبلیغات ثانیه ای یکی از شبکه های ماهواره ای به شدت مبتذل بوده، یکی شادمانی عمومی مردمی بوده که امید به حل مشکلات اقتصادی خود بعد از برجام دارند، ضعف برنامه های تلویزیونی و ... بوده که سبب شده فیلم ها فروش خوبی کنند.
فراستی در ادامه ادعای عجیبی مطرح کرد و گفت: لغت های مبتذل، مزخرف و سخیف همه واژه های نقد هستند و اصلا بد نیستند! نقد دعواست و بر فیلم وارد است؛ نه فیمساز. در دعوا خرما پخش نمی کنند اما حد دارد. باید حد را نگه داشت.
او همچنین تاکید کرد: کمدی ساختن کار ساده ای نیست. به برخی از کارگردان ها از جمله بهروز افخمی و منوچهر هادی کمدی نمی آید و هادی از جمله کسانی است که اصلا طناز نیست! فیلم آخر افخمی «روباه» هم اصلا کمدی نیست. فیلم «عروس فرنگی» که قبل از انقلاب ساخته شد از فیلمنامه «من سالوادور نیستم» سرتر است. عطاران در این فیلم بعد از «گینس» بدترین بازی خود را می کند. برای این که اصلا شخصیت را نمی شناسد و کاری نمی تواند کند.
فراستی ادعا کرد: فروش فیلم مستهجن مانی حقیقی و فیلم «من سالوادور نیستم» و «در مدت معلوم» اصلا با انتخاب و آگاهی نبود. اینکه تماشاچی از قبل تصمیم گرفته تا برود و کمدی ببینند و بخندند، اصلا اینطور نیست. یک رسانه داریم که دهان به دهان می چرخد. کافی ست بگویند بروید عطاران را ببینید جالب است. به اضافه اینکه مردم به شدت به خنده نیاز دارند.
در انتهای این کشمکش بی حاصل فراستی به هادی چنین پیشنهادی را داد: از ساختن فیلم کمدی خجالت نکش، اما از ساختن فیلم به ظاهر کمدی خجالت بکش! هر وقت مجدد خواستی بروی فیلم کمدی بسازی، چند کار از هابز و بیلی وایلدر ببین!
پس از این بخش، میزگردی با عوامل فیلم «چهارشنبه» ساخته سروش محمدزاده برگزار شد. شهاب حسینی در این بخش عنوان کرد: برخلاف تلقی، مخاطب در راس هرم اهمیت در سینما است. سینمای ما بعضا این هرم را برعکس تلقی می کند. فیلمسازها گاهی اینگونه تلقی می کنند که اگر فیلمی بسازند که منتقدان برای او کف و سوت بزنند اما مردم توجهی نکنند، افتخار است. در صورتی که به نظرم این آب در هاون کوبیدن است. در حالی که این الگویی است که در سینمای دنیا از جمله آمریکا و هند به شدت پیگیری می شود.
وی افزود: امروز می بینیم جوانی مثل سعید روستایی می آید و با فیلمی که می سازد تمام سیمرغ ها را درو می کند. به نظر من همه فیلمسازهای جوان به گونه ای دست به هنر و تجربه می زنند. این معنای هنر و تجربه است. لذا این تعارف متعارف اصلا غلط است. اینها همه تعاریفی است که ما تحمیل کرده ایم. مثل مجوز ویدئویی و سینمایی. هر فیلمی که خوب است و شایسته اکران است باید برود و اکران شود. سیاست گذاران اکران عادی وقتی تمام تلاششان بر این است که این فیلم بفروش است یا خیر، دیگر حرفی نمی تواند زد. دوست عزیز من! «هنر و تجربه» برای سینمای ملی حکم تیم امید را برای تیم ملی دارد. اگر به دنبال آینده سینما هستیم باید به نگاه تازه و جوان توجه کنیم.
سپس ایرج تقی پور مدیر بین الملل موسسه رسانههای تصویری درباره برنامه سازمان سینمایی درباره تولیدات مشترک ایران و سایر کشورها سخن به میان آورد. تقی پور در این بخش گفت: اتفاق دو سال اخیر در سینما واقعا وابسته به برجام نیست. این اتفاقات خوب محصول تغییرات اجتماعی دیگری است. خود برجام نیز محصول این تغییرات است. برجام یکی از تبعات این اتفاق است که می گوید ما باید در تعامل با دنیا مشکلات خود را حل کنیم و تبعات دیگری نیز در آینده خواهد داشت که اجتناب ناپذیر است.
وی ادامه داد: اگر ما می خواهیم در تعامل با جامعه جهانی صحبت کنیم باید چند مسئله را در نظر بگیریم. باید بتوانیم در تولید و نمایش آثار ایرانی در جهان توفیق خوبی حاصل کنیم. لحن فیلم هایمان را درست کنیم. و در نهایت کادر مناسبی برای آن تربیت کنیم. بخش دولتی باید وظیفه زیرساخت را انجام دهد. در تولید فیلمنامه و توسعه نمایش خارجی فیلم های ایرانی و ... .
شنبه, 04 ارديبهشت 1395 ساعت 08:00
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]
صفحات پیشنهادی
معاون وزير ارشاد: فروش سينماي ايران پارسال از740 ميليارد ريال گذشت
معاون وزير ارشاد فروش سينماي ايران پارسال از740 ميليارد ريال گذشت بوشهر- ايرنا- معاون سينمايي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت فروش سينماي ايران در سال 94با جهشي قابل توجه از740 ميليارد ريال گذشت به گزارش ايرنا حجت الله ايوبي روزچهارشنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود اين درحاپیش بینی فروش 150 میلیاردی سینمای ایران در سال 95
پیش بینی فروش 150 میلیاردی سینمای ایران در سال 95 چیزی که در سینما مهم است این است که کسی نمی داند چرا این اتفاق افتاده است نبض به سینما برگشته و مردم تصمیم گرفته اند دوباره به سینما بروند در حالی که فیلم ها تفاوت آنچنانی با سال گذشته نکرده اند آنها فی مدت المعلوم تصمیم گرفته افروش خیریه وسایل شخصی «آقای بازیگر» سینمای ایران
فروش خیریه وسایل شخصی آقای بازیگر سینمای ایران مراسم اهدای وسایل شخصی عزتالله انتظامی به بیمارستان کودکان علیاصغر ع برگزار شد به گزارش خبرنگار حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان در مراسمی وسایل شخصی عزتالله انتظامی که اولین بار است این نمونه رویدبه قلم مونا کریمی کتاب «نقد و گفتوگو با فیلمسازان سینمای ایران» به چاپ رسید
به قلم مونا کریمیکتاب نقد و گفتوگو با فیلمسازان سینمای ایران به چاپ رسید کتاب نقد و گفتوگو با فیلمسازان سینمای ایران به کوشش مونا کریمی در انتشارات فرهنگ و سینما به چاپ رسید این کتاب تلاشی است جهت استفاده علاقهمندانی که میخواهند با چگونگی کار فیلمسازانپرفروشهای سینمای ایران در سال ۹۴ +تصاویر
پرفروشهای سینمای ایران در سال ۹۴ تصاویرتاریخ انتشار شنبه ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۳۶ فیلمهای سینمایی که بالای ۲میلیارد از گیشه کسب کردند به عدد ۹رسیدند که علاوه بر فیلمهای کمدی فیلمهای اجتماعی هم در این جدول سهیم هستند به گزارش فارس سینمای ایران طی سالنوروز میلیاردی سینمای ایران
نوروز میلیاردی سینمای ایران ایام نوروز فرصت خوبی برا خانواده های ایرانی است که ساعتی را در سالن های تاریک سینما به تماشای فیلم هایی بنشینند که در قالب اکران نوروزی رنگ پرده نقره ای را به خود دیده اند جدیدترین آمار فروش فیلمهای اکران نوروزی که از طرف توزیع کنندگان این فیلم ها بسال پررونقی درعرصه فرهنگ و هنر داشتیم/فروش۲۰میلیاردی سینمای ایران
رئیس سازمان توسعه سینمایی سوره سال پررونقی درعرصه فرهنگ و هنر داشتیم فروش۲۰میلیاردی سینمای ایران شناسهٔ خبر 3598296 - پنجشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۰۹ ۲۸ استانها > اصفهان اصفهان - رئیس سازمان توسعه سینمایی سوره با بیان اینکه امسال در فرهنگ و هنر سال پر رونقی را شاهد بودیم گفترئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان خبر داد فروش صنایعدستی اصفهان در ایام نوروز به 18 میلیارد تومان رسید / ارائه ت
رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان خبر دادفروش صنایعدستی اصفهان در ایام نوروز به 18 میلیارد تومان رسید ارائه تسهیلات برای رونق صنایعدستی در محلههای فقیرنشین رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان گفت ارائه تسهیلات برای رونق تولید صنایع دستی در محلههای فقیرنشین و روستاهای اطراف شهر اصفپسرانی که راه پدران سینمای ایران را ادامه دادند
پسرانی که راه پدران سینمای ایران را ادامه دادند از قدیمالایام رسم بر این بود هر فرزند خلفی راه و کسب پدر را پیشه خود می کرد و کمر همت را برای رونق بیشتر و رزق حلال خانواده می بست به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان از قدیم الاسینمای ایران ژانرگریز است
پنجشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶ ۳۹ کارگردان فیلم سینمایی شبهای روشن تاکید کرد که سینمای ایران ژانرگریز است به گزارش ایسنا دوم اردیبهشت ماه فرزاد موتمن در کنار هنرجویان دارالفنون تجربههایش در سینما را مطرح کرد او گفت از آنجایی که من فیلمسازی هستم که بر پایه فیلمنامههای دیگر-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها