تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشانه توبه كننده چهار است: عمل خالصانه براى خدا، رها كردن باطل، پايبندى به حق ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833385002




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش محسوس تخلفات در دولت روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
کاهش محسوس تخلفات در دولت روحانی




رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: با کنترل نحوه هزینه‌کرد دستگاه‌های اجرایی که در سایه تعامل دیوان محاسبات و دولت یازدهم رقم خورده است، تعداد تخلفات دستگاه های اجرایی کاهش محسوسی داشته است.





خبرگزاری ایسنا: رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: با کنترل نحوه هزینه‌کرد دستگاه‌های اجرایی که در سایه تعامل دیوان محاسبات و دولت یازدهم رقم خورده است، تعداد تخلفات دستگاه های اجرایی کاهش محسوسی داشته است.

امین‌حسین رحیمی در حاشیه بازدید رئیس دیوان محاسبات اتریش از سامانه الکترونیکی دیوان محاسبات (سنا)، گفت: اگر بیت‌المال در جای خودش هزینه می‌شد در کشور اینقدر با مشکل روبرو نبودیم.

وی افزود: اقدامات دیوان محاسبات و تعامل دستگاه‌های دولتی با دیوان مانع از بروز تخلف در دستگاه‌های اجرایی شده است. دیوان محاسبات در مدت مسئولیت بنده تعامل خوبی با دولت جهت پیشگیری از تخلفات داشته است. در دیوان کمیته‌هایی تحت عنوان کمیته‌های پیشگیری از وقوع تخلفات و تقویت کارآمدی دستگاه‌های اجرایی وظیفه آموزش و کنترل‌های داخلی دستگاه‌ها را بر عهده دارند. علاوه بر آن سامانه نظامات الکترونیک (سنا) از طریق این کمیته‌ها بر دستگاه‌های اجرایی نظارت می‌کنند. مجموعه‌ این اقدامات تأثیر بسزایی بر کاهش تعداد تخلفات داشته است که با ادامه یافتن این روند روزی را شاهد خواهیم بود که جز عده‌ای اندک که عمداً تخلف می‌کنند دیگر تخلفی در دستگاه‌ها اتفاق نخواهد افتاد.

وی ادامه داد: البته دیوان محاسبات افراد متخلف را همراه با پرونده‌هایشان به دستگاه‌های قضایی معرفی می‌کند.

رئیس دیوان محاسبات کشورمان با تشریح همکاری‌های ایران و سازمان اینتوسای، گفت: زمان آن گذشته است که اجازه دهیم خرج انجام شود و بعد نظارت کنیم که آیا این خرج درست انجام گرفته است یا خیر و اگر تخلف شده با آن برخورد کنیم. حسابرسی باید حین خرج انجام شود، ناظر باید حین خرج نظارت کند و اجازه ندهد بیت‌المال اسراف شود. دیدگاه دیوان محاسبات کشور و سازمان اینتوسای از این جنبه نزدیک به هم است. از این‌رو اقدامات پیشگیرانه که اجازه تضییع بیت‌المال را نمی‌دهد هم در دستور کار اینتوسای است و هم در دستور کار دیوان محاسبات کشورمان.

رحیمی از به روز کردن سیستم‌های حسابرسی دولتی از سال 94 سخن گفت و افزود: سال 94 مجوزی را از مجلس گرفتیم که حسابرسی‌های دولتی به روز شود. به همین دلیل برنامه‌های سال 95 دیوان محاسبات معطوف به آن است تا دستگاه‌های اجرایی هر سه ماه یکبار اطلاعات و داده‌هایشان را به دیوان ارسال کنند و اگر اطلاعاتشان درست بود گواهی قبولی دریافت کنند و اگر اقداماتشان ایراد داشت گواهی مشروط دریافت خواهند کرد و ایراداتشان را به آنان گوشزد خواهیم کرد.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مربوطه باید طی مهلت‌شان ایرادات را رفع کنند. اگر در پایان سال آن ایرادات را رفع کرده باشند گواهی قبولی دریافت می‌کنند اما اگر اصلاح نکرده باشند گواهی مردودی دریافت می‌کنند. گواهی مردودی در حقیقت تخلفی است که از طریق نظام قضایی دیوان محاسبات مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. در تعامل بین سازمان اینتوسای و دیوان محاسبات کشور تبادل چنین تجربیاتی انجام خواهد گرفت. دیوان محاسبات باید برای حراست از بیت‌المال تلاش کند. صرفا برخورد با تخلف، ضمانت اجرایی قوی به شمار نمی‌رود بلکه تنها به عنوان یک ابزار آن هم برای آخرین مرحله به کار می‌آید. ایجاد کنترل‌های داخلی درون دستگاه‌ها کار بسیار مهمی است. این کنترل‌ها به مدیر دستگاه هشدار می‌دهد تا جلوی تخلف در حین هزینه بودجه را بگیرد.

رحیمی ادامه داد: البته بسیاری از تخلفات دستگاه‌ها عمدی نیست بلکه از سوی ناآگاهی مدیران انجام می‌شود. به همین منظور آموزش مدیران دستگاه‌ها در دستور کار دیوان محاسبات قرار دارد. رسیدگی سنتی و استفاده از عامل انسانی در نظارت‌ها و کنترل‌ها کافی نیست. به همین دلیل پروژه سامانه نظارت الکترونیکی دیوان محاسبات (سنا) را فعال کردیم و 3600 دستگاه در سراسر کشور باید به این سامانه متصل شوند تا پس از اتصال به این سامانه اطلاعات دستگاه‌ها به صورت الکترونیکی در اختیار دیوان محاسبات قرار بگیرد.

رئیس دیوان محاسبات کشورمان از برنامه این دیوان برای اتصال کلیه دستگاه‌های اجرایی به پروژه سنا تا پایان سال خبر داد و یادآور شد: صدور گواهی‌های قبولی مشروط و مردود منوط به اتصال کامل همه دستگاه‌های کشور به سامانه نظارت الکترونیکی دیوان محاسبات است.

وی ادامه داد: نتیجه حضور دیوان محاسبات طبق تعریف سازمان اینتوسای باید توسعه و بهبود وضعیت کشور باشد. این هدف با اقدامات پیشگیرانه و ضمانت‌های اجرایی که از طریق توصیه‌های حسابرسی دیوان به دستگاه‌های اجرایی اتفاق می‌افتد.

رئیس دیوان محاسبات کشورمان با اشاره به ضمانت اجرایی قانون در اتریش،‌ گفت: در کشور اتریش نظام قضایی برای برخورد با متخلفان دولتی وجود ندارد. مسئولان این کشور ضمانت اجرای قانون و حفظ بیت‌المالشان را از طریق انتشار عمومی گزارشات حسابرسی دیوان محاسبات این کشور انجام می‌دهند. نظارت مردمی کمک می‌کند تا دولت‌ها خودشان را موظف به درست کار کردن بدانند.

وی ادامه داد: در ایران نیز گزارش تفریغ بودجه سالانه در پایان هر سال بر روی خروجی سایت دیوان محاسبات قرار می‌گیرد. البته دیوان محاسبات باید حتماً به این سمت حرکت کند که گزارش‌های متقن و نهایی شده را منتشر کند تا از یک طرف مردم مردم از وضعیت اجرای قانون در دستگاه‌های اجرایی مطلع شوند و از طرف دیگر مسئولان نیز متوجه باشند که مردم در نهایت متوجه اقدامات و رفتارهایشان خواهند شد.

رئیس دیوان محاسبات کشورمان تعداد دستگاه‌های اجرایی متصل به پروژه سنا را تا این لحظه زیاد ندانست و افزود: به دلیل اینکه به تازگی پروژه سخت‌افزاری نظارت الکترونیکی سنا به اتمام رسیده است و در حال حاضر نیز آنلاین نیست، گزارش‌ها و صورت‌های مالی گذشته دستگاه‌ها به صورت آفلاین به دیوان محاسبات گزارش می‌شود. اما دستگاه‌ها باید به سمت ارائه به روز اطلاعات و داده‌هایشان به دیوان محاسبات حرکت کنند.







تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن