تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):برترین اعمال دوست داشتن در راه خدا و دشمنی در راه اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828732080




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معنای منفک شدن در بیماری افسردگی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
Depression-Symptoms-and-Cure
افراد افسرده تا حدودی به علت تلاش برای مهار کردن چیزهایی که توان تسلط بر آن ها را ندارند دچار درماندگی می شوند. در واقع برخی از پژوهشگران عقیده دارند که نگرانی بیش از اندازه مشخصه افسردگی است. افسردگان مشکلات خود را نشخوار می کنند و بدون وقفه با امور تکراری دست و پنجه نرم می کنند. آنان برای هر راه حلی دلایل مخالفت می تراشند و در نتیجه هیچ اقدامی را آغاز نمی کنند. این نوع نشخوار فکری از ویژگی های افسردگی است. برخی بر این باورند که خانم ها بیشتر استعداد نشخوار کردن فکری دارند و مردان بیشتر اهل عمل هستند. از این رو خانم ها در برابر افسردگی آسیب پذیرترند.
منفک شدن به منزله برج دیده بانی است که ما عاجزانه به آن نیاز داریم تا بتوانیم بالاتر از موانع ذهنی خود قرار بگیریم و تصویر روشن تری از اوضاع را مشاهده کنیم. منفک شدن به ما توصیه می کند که از هیجانات رو به گسترش خود کمی فاصله بگیریم. یعنی درگیر سراسیمگی و خشم دیگران نشویم بلکه درباره مفهوم هیجانی وقایع خودمان تصمیم بگیریم، قبول کنیم که اوضاع بحرانی بالاخره برطرف و حتی احساسات حاوی سراسیمگی هم کم رنگ خواهد شد و همچنین این واقعیت را بپذیریم که توان ما برای برخورد با شرایط موجود و احساسات سایرین محدود است.
منفک شدن نیاز به نظمی مرتاض گونه دارد که ویژه درمان در شرق جهان است و با ارزش های جهان غرب بسیار تفاوت دارد در فرهنگ غربی جامعه بر اساس مادیات استوار است و برنده در آن کسی است که هنگام مرگ اسباب بازی بیشتری داشته باشد. حال اگر قبول کنیم که تکیه بر مادیات به معنی ناخشنودی بیشتر است شاید بهتر باشد که ارزش های خود را تغییر دهیم. منفک شدن گاهی به مفهوم تسلیم شدن است. مفهومی که هر چند برای بسیاری از مردم آمریکا توهین آمیز است بایستی مورد توجه بیشتر قرار گیرد چون عقب نشینی روشمند از انجام دادن کاری غیر ممکن مسلما عاقلانه تر است و نباید از بابت آن شرمسار باشیم. عقلانیت شخصی که در حال مردان است به لحاظ عقب نشینی از کشمکش های زندگی روزانه و گذراندن اکثر اوقات با خانواده به سادگی قابل تشخیص است. نکته اینجاست که همه ما در حال مردن هستیم بعضی دیرتر بعضی زودتر بنابراین باید واقعیت ها را بپذیریم و با آنچه برایمان فراهم شده است بسازیم.
به نظر می رسد که افسردگان تحت وضعیتی افراطی قرار دارند که به آن ها اجازه نمی دهد منفک شوند. ما غالبا و به گونه ای مستمر از بابت چیزهایی نگران هستیم که تسلطی روی آن نداریم یا به خودمان القا می کنیم که ببرای خوشبخت شدن حتما باید اتفاقی خارج از اختیار ما روی دهد. خانمی را می شناسم که دو فرزند همجنس باز دارد. این خانم مسئله همجنس بازی آنان را پذیرفته است ولی از سوی دیگر به لحاظ اینکه آنان هیچ گاه فرزندی از خود نخواهند داشت بیش از حد ناخشنود است. او از معاشرت با افراد همسن و سال خود هم اکرا دارد چون آنان خیلی درباره نوه هایشان پز می دهند. این وضعیت غمناک است ولی غمناک تر از آن این است که این خانم برای مشکلش نمی تواند چاره ای بیابد و به همین خاطر فکر می کند که بقیه زندگی اش را باید در شوربختی به سر برد.
برای منفک شدن واقعی پاسخ به دو سوال می تواند یاری کننده باشد. یکی اینکه آیا این وضعیت در آینده هم اهمیت خواهد داشت؟ و دوم اینکه چه اقدام واقعی ای می توان برای مقابله با آن انجام داد؟ اگر در وضعیتی قرار داریم که از نظر هیجانی ما را بسیار تحریک می کند ولی نتیجه اش برایمان بسیار حیاتی نیست شاید لازم نباشد که صرفا برای رها شدن از هیجانات خود اقدامی تکانه ای به عمل بیاوریم و چنانچه در وضعیتی مشکل ولی پر اهمیت قرار داریم که چاره جویی از آن بسیار دشوار است. آرزو کردن برای رسیدن به یک نتیجه غیر ممکن ما را درمانده تر می کند.
فرا گرفتن راه مقابله با تنش ها به معنی مهار کردن خشم و اضطرابی است که هنگام برخورد با موقعیت های تنش آفرین  احساس می کنیم. فقط هنگامی که این گونه عوارض تنش زا مهار شوند می توان انتظار داشت که با آن موقعیت ها برخورد مثبت داشته باشیم.
وقتی در وضعیت پر تنشی قرار می گیریم فقط سه راه داریم: اوضاع را تغییر دهیم از آن پرهیز کنیم یا آن را بپذیریم. هر یک از این سه راه ممکن است برای آن موقعیت بخصوص بهترین گزینه باشد و هیچ کدام را نمی توان ذاتا برتر از گزینه های دیگر دانست. فرهنگ غربی قدم برداشتن و عملکرد را ارج می نهد و کسانی که به منظور تغییر اوضاع ناگوار خود گام بر می دارند مورد ستایش قرار می گیرند. بنابراین یک شهروند دنیای غرب می تواند فرض کند که تغییر دادن اوضاع همواره بهترین گزینه است. پرهیز کردن به نظر شرم آور می رسد و پذیرفتن آن وضعیت هم شکل انفعالی دارد. لیکن در زندگی چیزهای بسیاری وجود دارد که برای ما تغییر ناپذیرند یا به دردسرشان نمی ارزند. در اینجا  می تواند تعیین کننده این واقعیت باشد که چه چیزی ارزش جنگیدن را دارد. این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
23 فروردین 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن