تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805473974




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هیس شبکه فروش فریاد نمی زند!!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: هیس شبکه فروش فریاد نمی زند!!
کد خبر: ۵۷۶۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۰:۰۰ - 26 March 2016


مستند به سالنامه آماری بیمه مرکزی ایران در سال 93، 78.3% کل حق بیمه تولیدی صنعت بیمه در ایران توسط نمایندگان فروش و کارگزاران صورت گرفته است. کل حق بیمه غیر مستقیم سال 93، در حدود 148581 میلیارد ریال (تقریبا 15 هزار میلیار تومان ) برآورده شده است که با ضرب آن در 8.3% (متوسط کارمزد)، مبلغ کل کارمزد پرداختی به نمایندگان فروش برابر با 12332 میلیارد ریال (1233 میلیارد تومان) خواهد شد؛ با تقسیم کل کارمزد پرداختی به 38047 نماینده فروش، بطور میا نگین هر نماینده در سال حدود سی و دو میلیون تومان (ماهیانه دومیلیون و هفتصد هزار تومان)کارمزد دریافت می نماید. از این مبلغ، به استناد ضریب مالیاتی درآمد مشمول مالیات نمایندگان بیمه، حدود 70% درصد کارمزد دریافتی نمایندگان بیمه، توسط سازمان امورمالیاتی به عنوان هزینه های قابل قبول پذیرفته می شود. به عبارت دیگر سازمان مالیاتی پذیرفته است که حدود 70 درصد کارمزد هر نماینده، صرف هزینه های نماینده (اجاره دفتر، حقوق کارمند و ..) می شود؛ در نتیجه می توان گفت به طور میانگین هر نماینده در صنعت بیمه ایران حدود، 810 هزار تومان درآمد دارد که پس از کسر مالیات، 600 هزار تومان میانگین درآمد نمایندگان صنعت بیمه در ایران به دست می آید. این در حالی است که هزینه های پنهان یک نمایندگی از قبیل واریز نقدی بیمه نامه های ثالث و ..، و وصول تدریجی آن از بیمه گذار، و همچنین چک های لاوصول یا دیروصول بیمه گذار، در این محاسبه لحاظ نشده است. 
با توجه به نقش پررنگ نمایندگان در تولید پرتفوی صنعت (78.3%) و ارائه خدمات در تمام فرآیند ارائه ارزش به مشتری از بازاریابی صدور و پیگری دریافت خسارت بیمه گذار، انتظار می رود که در نهادها و فرآیند تصمیم سازی های کلان صنعت ، نقش پر رنگ تری به نمایندگان فروش صنعت داده شود. یکی از نهادهایی که جای خالی نمایندگان فروش به شدت احساس می شود، سندیکای بیمه گران است که به مثابه واتیکان صنعت بیمه، تصمیماتی را پشت درهای بسته اتخاذ می نماید که بعضا با واقعیت ها و پویایی های بازار بیمه و چالش های صنعت بیمه منطبق نیست و بیش از همه دود تصمیمات بلند شده از دودكش آن ، در چشم شبکه فروش به عنوان سربازان بی دفاع صنعت می رود. در صورتی که با حضور نمایندگانی از شبکه فروش صنعت، مسلما سیاست گزاری های کلان صنعت اثربخش تر خواهد بود و هم شبکه فروش تعهد بیشتری در حصول و اجرایی شدن آن خواهد داشت؛ و منطقی است که افراد متاثر از یک تصمیم در فرآیند تصمیم سازی در سطوح مختلف (از مشاوره تا مشارکت) دخالت داده شوند.


میانگین درآمد ماهیانه پایین، فشار برای افزایش پرتفوی از طرف شرکت های بیمه ذیربط، انتظارات مشتری و دشواری جلب رضایت و ماندگاری بیمه گذار از یک طرف و تصمیمات اتخاذ شده از طرف نهادهای تصمیم سازی، با فقدان کمترین میزان دخالت و مشارکت نمایندگان فروش صنعت، همه باعث شده است که بتوان تعبیر، سربازان بی سپر صنعت بیمه را به این قشر با دانش، حرفه ای و تلاشگر اطلاق کرد. هرچند فروشنده حرفه ای در سخت ترین شرایط، خود را ملزم به چارچوب ها و استاندارد های حرفه ای می داند با این حال این فشارها ناگزیر، مشکلاتی را برای نمایندگان فروش به شکل رقابت های ناسالم، نرخ شکنی و رفتار فروش تحمیلی (Pressure Selling)و چالش های تعاملی و ارتباطی با شرکت های بیمه مربوطه به وجود می آورد. راهکار رفع این مشکلات، مشارکت بیشتر ایشان در تصمیم سازی های کلان صنعت ، توجه جدی به فرآیند جذب، نگهداری، بهسازی و ارزیابی و از همه مهمتر سیاست های جبران خدمت (کارمزد فروش) و بهره گیری از دانش و ظرفیت شبکه فروش در فرآیند بازاریابی شرکت های بیمه از طراحی پوشش ها و خدمات بیمه ای گرفته تا قیمت گذاری و ....است. در صورت تقدس زدایی از نهادهای تصمیم گیری صنعت و مشارکت دادن همه ذی نفعان تصمیم (به خصوص شبکه فروش) و تضارب آراء، رشد و تعالی شبکه واجد فرصت های بی بدیلی در کارآفرینی، گسترش فرهنگ و ضریب نفوذ بیمه و اشتغال زایی خواهد شد.


دکتر نیما نور الهی























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن