تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كم بخورد، سالم مى‏ماند و هر كس زياد بخورد تنش بيمار مى‏شود و قساوت قلب پي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818913552




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علت افزایش ساخت و ساز در شهرستان‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: علت افزایش ساخت و ساز در شهرستان‌ها
یک کارشناس مسکن با اشاره به رکود سه ساله مسکن در تهران گفت: هر زمان که ساختمان‌سازی در پایتخت به رکود برمی‌خورد، فعالیت‌های ساخت و ساز به شهرستان‌ها منتقل می‌شود.
کد خبر: ۵۷۶۲۸۰
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰ - 23 March 2016


یک کارشناس مسکن با اشاره به رکود سه ساله مسکن در تهران گفت: هر زمان که ساختمان‌سازی در پایتخت به رکود برمی‌خورد، فعالیت‌های ساخت و ساز به شهرستان‌ها منتقل می‌شود.


کیوان شادمان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: رونق مسکن در شهرستان‌ها را اوایل دهه 80 که مسکن تهران به رکود برخورد کرد شاهد بودیم که در دو سال گذشته نیز این اتفاق رخ داد.


وی به کاهش 26.4 درصدی صدور پروانه‌های ساختمان پایتخت در شش ماهه ابتدایی سال 1394 نسبت به مدت مشابه سال قبل اشاره کرد و افزود: در حالی که سال 1394 تهران با کاهش 26.4 درصدی ساخت و ساز مواجه بود در کل کشور شاهد افزایش 8.1 درصدی فعالیت‌های ساختمانی بودیم.


این کارشناس مسکن، یکی از دلایل کسادی فعالیت‌های ساختمانی را سودهای بالای بانکی دانست و گفت: وقتی بهره‌های بانکی افزایش می‌یابد مردم بخصوص افرادی که در فعالیت‌های اقتصادی حضور پررنگی ندارند به سمت بانک‌ها می‌روند و اقدام به سپرده‌گذاری‌های بابهره می‌کنند که به همین نسبت فعالیت‌های بخش مسکن دچار رکود می‌شود.


شادمان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از دلایل رکود مسکن طی سه سال اخیر تحریم‌های بین‌المللی و نگرانی‌ها نسبت به بازدهی سرمایه در کشور بود که بحمدالله با برداشته شدن تحریم‌ها و امضای برجام، آرامش به کشور بازگشته و بخش مسکن مقداری رونق گرفته است. سیر ملایم صعودی معاملات مسکن کل کشور از مهرماه تا بهمن ماه سال 1394 این مساله را تایید می‌کند.


وی تاکید کرد: در عین حال می‌بینیم که سود ساخت ساز کمتر از سود بانکی است. در نتیجه بازار ظرفیت افزایش قیمت دارد. البته این بدان معنا نیست که قیمت مسکن با تورم پیش برود بلکه باید از سود بانکی بیشتر شود.


این کارشناس مسکن به اقدام دولت در افزایش چهار مرحله‌ای تسهیلات مسکن طی سال 1394 اشاره و خاطرنشان کرد: دولت درخصوص تسهیلات تا کنون خوب کار کرده است؛ چرا که سیاست دولت این بوده که حین کنترل قیمت‌ها تسهیلاتی در جهت خروج از رکود مسکن پرداخت کند.


شادمان تصریح کرد: با این حال پیشنهاد من این است که رقم تسهیلات نسبت به ارزش ملک پرداخت شود. در حال حاضر وام 160 میلیون تومانی در مواقعی بیش از قیمت املاک در جنوب شهر است اما برای مرکز و شمال شهر پاسخگو نیست. به همین دلیل دولت می‌تواند از سیستم پلکانی در ارایه تسهیلات استفاده کند.























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن