واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: با هنرمندی و استادی محمد سعید نقاشیان برگزار شد؛ ورکشاپ نقاشیخط بیش از سه هزار دانش آموز تهرانی در «نگار مکتب خانه» دو ماه پایانی سال 94 نمایشگاه دائمی آثار هنری نگارمکتب خانه میزبان چهره¬های مشهور سیاسی، فرهنگی، طلاب و بیش از سه هزار دانش آموز تهرانی بود.
۱۳۹۴ سه شنبه ۲۵ اسفند ساعت 11:31
به گزارش سرویس فرهنگی پانا، از ابتدای بهمن تا به امروز علاوه بر بازدید بیش از سه هزار دانش آموز تهرانی، چهره¬های مشهوری چون حجت الاسلام علی اکبر ناطق نوری، حجت الاسلام محمدی نیک¬ری شهری، رضا کیانیان، بازیگر برجسته سینما، سید علی موسوی گرمارودی، شاعر پیشکسوت، صدها قاری، طلاب حوزه علمیه و هزاران خانواده تاکسیران از نگار مکتب¬خانه بازدید کرده¬اند.
از ابتدای افتتاح نمایشگاه نگار مکتب خانه، بیش از سه هزار دانش آموز تهرانی با پیوستن به کمپین گالری گردی کتابشهر ایران، در ورکشاپ نقاشیخط به هنرمندی محمد سعید نقاشیان نیز شرکت کردند.
نقاشیان در حاشیه این ورکشاپ با اشاره به مشارکت دانش¬آموزان در اجرای زنده آثار هنری گفت: اوایل با تردید این پیشنهاد را پذیرفتم، چرا که ارتباط با دانش آموزانی که آشنایی کافی با هنر نقاشیخط ندارند، کاری دشوار است، حتی به مدیران نمایشگاه گفتم به جای دعوت از ما هنرمندان بهتر است از عمو پورنگ و خاله شادونه دعوت کنید اما به مرور که علاقه دانش¬آموزان و مشارکت آنها را دیدم هیجان¬زده و علاقمند شدم.
وی هدف از برگزاری این نمایشگاه و ورکشاپ نقاشیخط برای دانش¬آموزان را کشف به موقع بارقه¬های هنری در هنرجویان علاقمند خواند و افزود: اگر در ابتدای راه استعدادهای هنری دانش¬آموزان کشف شود، هنر جز لاینفکی از زندگی آنان می¬شود و در آینده خطی و مشی زندگی آنها را مشخص می¬کند، این قبیل نمایشگاه¬ها جرقه¬هایی در ذهن مخاطب خردسال است، از این رو «نگار مکتب خانه» اتفاق خوبی در فضای هنری کشور است البته باید توجه داشت که با یک گل بهار نمی¬شود.
این هنرمند که تاکنون نمایشگاه¬های زیادی در داخل و خارج از کشور برگزار کرده است، فضای آموزش هنر در مدارس را نامطلوب خواند و اظهار داشت: مدارس کشور باید با الگوبرداری از تجربه هنرستان¬ها، مدرسانی هنرمند را استخدام کنند که علاوه بر استعداد ذاتی هنری، شیوه¬های اکتسابی تدریس را هم به خوبی فراگرفته¬اند چرا که معلمی خود هنر بزرگی است.
نقاشیان با بیان اینکه ترویج استفاده از آثار هنری، یادگیری و تشخیص به موقع استعدادهای هنری یکی از نیازهای اساسی هنر تجسمی ایران است، تصریح کرد: بسیاری از دانشجویان که خلاقیت¬های هنری دارند، پس از تحصیل در فضاهای خشک مثل ریاضی و مهندسی، با تاخیر به علایق و استعداد هنری خود پی می-برند، در چنین فضایی فرهنگ¬سازی برای خرید آثار هنری در جامعه و برنامه ریزی درست کمک بسزایی به خودشناسی و خودباوری دانش آموزان است.
این نمایشگاه دائمی آثار هنری با عنوان ابداعی نگار مکتب خانه (schoollery)چندی پیش به همت کتابشهر ایران و مجتمع سرچشمه افتتاح شد.
در این نمایشگاه بیش از 110 اثر از 24 هنرمند مشهور و صاحب نام کشور همچون نصرالله افجه¬ای، جلیل رسولی، محمدعلی ترقی¬جاه، احمد وثوق احمدی، هادی روشن ضمیر، ابوالفضل خزاعی، میثم سلطانی، علیرضا محبی، حمیدغبرانژاد، محمد جواد زاده، محمود زنده رودی، شمس الدین غازی، عطاالله ذی نوری، احمد محمدپور، محسن کرمی، پرویز کلانتری و محمد سعید نقاشیان به نمایش در آمده است و هر ماه آثار هنری جدیدی جایگزین تابلوهای قبلی می¬شوند.
نمایشگاه نگار مکتب خانه، همه روزه (شنبه تا چهارشنبه) از ساعت 8 تا 18 به نشانی میدان بهارستان نرسیده به چهار راه سرچشمه، انتهای کوچه شهید صیرفی پور، مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی پذیرای علاقمندان و دانش آموزان است.
علاقمندان برای دسترسی به اطلاعات بیشتر درباره این نمایشگاه می توانند به پایگاه اطلاع رسانی موسسه کتابشهر ایران به نشانی www.ketabshahr.com مراجعه کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]