تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803770517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درج قیمت روی کالاها اجباری است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: درج قیمت روی کالاها اجباری است
در حالی صحبت از حذف قیمت مصرف‌کننده از برخی کالاها به میان آمده که به گفته رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان، مادامی که طرح جدیدی توسط این سازمان اعلام نشده، درج قیمت براساس همه مواد قانونی در اختیار سازمان بوده و الزام است و قیمتی که روی کالاها به عنوان قیمت مصرف‌کننده عنوان می‌شود، حداکثر قیمت آن کالاست نه کف قیمت.
آفتاب : سید محمود نوابی - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه قبل از اعلام برنامه یا طرح جدیدی نباید سازوکارهای قبلی را منتفی کنیم، گفت: بعضی‌ها مشکل را به نحوی مطرح می‌کنند که به نظر برسد درج قیمت مصرف کننده مشکل‌ساز شده و این در حالی است که به استناد پنج قانون تصریحی از جمله قانون تعزیرات، قانون نظام صنفی یا قانون حمایت از مصرف‌کنندگان، درج قیمت روی محصول یا درج قیمت به صورت برچسب به گونه‌ای که در معرض دید مصرف‌کنندگان قرار گیرد در قوانین به صراحت آمده است.


وی با بیان اینکه عدم درج قیمت تخلف بوده و از ناحیه تعزیرات قابل رسیدگی است، اظهار کرد: به عنوان مثال در مورد نان نیز زمانی که یک خریدار به یک واحد نانوایی مراجعه می‌کند نرخ‌نامه آن را که شامل وزن و قیمت نان است را مشاهده می‌کند و در رستوران‌ها نیز به همین‌گونه است و قیمت‌ها در منوی غذا و یا در دید مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد.


رییس سازمان مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان با تاکید بر این‌که حذف قیمت مصرف‌کننده از روی برخی کالاها اصلا صحیح نیست، تصریح کرد: این موضوع از آنجا شروع شد که برخی عنوان می‌کنند یک کالا از زمان تولید تا رسیدن به خرده‌فروشان ممکن است دست عوامل و واسطه‌های زیادی بیفتد که آنها منجر به افزایش قیمت آن محصول شوند.


نوابی ادامه داد: فرض را بر این می‌گیریم که قیمت را از روی کالا حذف کنیم و حالا اگر فردی وارد مغازه‌ای شود و بخواهد کالایی خریداری کند و مغازه‌دار نیز قیمتی را به او اظهار کند و از طرفی خریدارقادر به پذیرش قیمت محصول نباشد، آنجاست که مشکل ایجاد می شود و این موضوع سرانجامی نخواهد داشت.


وی با بیان اینکه قیمت مصرف‌کننده، حداکثر قیمت آن کالاست نه کف قیمت عنوان کرد: هیچ کس مخالف این نیست که عرضه‌کنندگان کالاها را به کمتر از قیمت مصرف‌کنندگان به فروش برسانند و ما نیز از این امر تشکر می‌کنیم چراکه کاری شایسته است.


نوابی در بخشی از سخنان خود با اشاره به گفته برخی افراد مبنی بر این‌که برخی کالاها مثل محصولات سلولزی با تخفیفات زیادی عرضه می‌شود، گفت: مگر تخفیف بد است؛ نمی‌توان در همه کالاها این برداشت را داشته باشیم که قیمت‌ها متورم بوده و به همین دلیل کاهش یافته است.


این در حالی است که چندی پیش رییس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفته بود درج قیمت مصرف‌کننده روی کالاها، ابزاری برای سوء استفاده برخی افراد شده است در صورتیکه اگر فقط قیمت کارخانه روی کالاها درج شود بسیاری از فروشگاه‌ها و عرضه کنندگان نمی‌توانند از عنوان "تخفیف" برای کالاهای خود استفاده کنند و تحت عناوین "یکی بخر دو تا ببر" از این موضوع به نفع خود بهره ببرند و باید قیمت مصرف کننده از برخی کالاها حذف شود.


در این زمینه رییس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: در برخی مواقع برای تو‌لید‌کننده و فروشنده به صرفه است به جای این‌که از نظام بانکی با آن فرآیندهای پیچیده و کارمزدهای بالا وام بگیرد، بتواند نقدینگی مورد نیاز خود را به سرعت و با تخفیف 20 درصدی قیمت کالاهایش از بازار جمع‌آوری کند و با این روش انبارهایش را تخلیه کرده و بازار را به دست گیرد و این به نوعی رقابت است.


وی در عین حال بیان کرد: این موارد را در تخفیفاتی نیز توسط اپراتورهای تلفن همراه به مناسبت‌های مختلف از جمله دهه فجر و یا اعیاد مختلف نیز شاهدیم و اگر ما می‌خواهیم بازار رقابتی داشته باشیم، چرا باید این تخفیفات را نفی کنیم؟!






تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن