واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تجليل از علي نصيريان در نخستين همايش اقتصاد هنر
نخستين همايش اقتصاد هنر در بخش خصوصي با تقديم نخستين «هنركارت» به علي ربيعي وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي و تجليل از هنرمنداني همچون علي نصيريان، هوشنگ مراديكرماني، سالار عقيلي، حسن فتحي و... در هتل لاله تهران برگزار شد.
نخستين همايش اقتصاد هنر در بخش خصوصي با تقديم نخستين «هنركارت» به علي ربيعي وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي و تجليل از هنرمنداني همچون علي نصيريان، هوشنگ مراديكرماني، سالار عقيلي، حسن فتحي و... در هتل لاله تهران برگزار شد.
شامگاه سهشنبه 11 اسفندماه نخستين جشن سالانه تعاوني هنرمندان معاصر پارس و نخستين همايش اقتصاد هنر در بخش خصوصي با عنوان «ضيافتي براي هنر» با حضور جمع كثيري از هنرمندان مطرح و نامآشناي عرصههاي مختلف فرهنگي - هنري، علي ربيعي وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي، جابر انصاري معاون و سخنگوي وزارت امورخارجه، مجيد ملانوروزي مدير مركز هنرهاي تجسمي و جمعي از مديران بانكها و بنگاههاي اقتصادي در هتل لاله تهران برگزار شد. در آغاز نخستين همايش اقتصاد هنر در بخش خصوصي كه به همت تعاوني هنرمندان معاصر پارس برگزار شد، ابتدا مهدي نادعليزاده مديرعامل تعاوني هنرمندان معاصر در سخنان كوتاهي درباره فعاليتهاي اين تعاوني براي حاضران توضيحاتي را ارائه كرد.
هنر در كشور ما ظرفيتهاي زيادي دارد
مدير تعاوني هنرمندان پارس در اين مراسم با اشاره به اينكه مقوله اقتصاد هنر يكي از مهمترين دغدغههاي اهالي فرهنگ است و تعاوني هنرمندان معاصر در همين راستا و از سال 1386 به منظور تكريم اقتصاد هنر كار خود را آغاز كرده تا يك راه نرفته را كه راه دشواري نيز هست در پيش بگيرد، گفت: مسئله اقتصاد هنر يكي از مهمترين موضوعاتي است كه اين تعاوني از بدو تاسيس آن سعي كرده با نگاهي كارشناسانه و جامع براي آن راهكاريهايي بينديشد و با برگزاري اين جشن و همايش عملاً وارد فاز اجرايي ميشود كه اميدواريم با حمايت سرمايهگذاران بخش خصوصي و همچنين همكاري هنرمندان بتوانيم راه دشواري را كه در پيشرو داريم پشت سر گذاشته و وضعيت اقتصاد هنر در كشور ما به جايگاهي برسد كه در شأن هنر اين سرزمين باشد. نادعليزاده در ادامه با اشاره به اينكه نگاه غيرضروري بودن به هنر باعث شده كه اين مقوله مهم و درآمدزا در اولويت قرار نگيرد، افزود: از هنر هميشه به عنوان زينتمجالس ياد شده و همين نگاه باعث شده كه مسئله اقتصاد هنر هيچوقت در اولويت قرار نگيرد. وي با تاكيد بر اينكه اقتصاد هنر، يك اقتصاد خلاق است و هنر در كشور ما ظرفيتهاي زيادي براي درآمدزايي دارد، خاطر نشان كرد: اينكه بتوانيم هنر را به اقتصاد نزديك كنيم در آغاز كار سختي است، اما با اين حال در اين سالها موفقيت توليد و عرضه فيلمهاي سينمايي با عنوان سينماي خانگي يكي از مصاديق موفقي است كه ميتوان به آن اشاره كرد.
پس از آن ايرج راد مديرعامل خانه تئاتر ايران با حضور روي سن و پيش از آنكه از تمبر تعاوني هنرمندان معاصر رونمايي كند، در سخناني با گلايه با بيان اينكه براي من عجيب است كه اين تعاوني هنرمندان معاصر در سال 1386 شكل گرفته و در اين سالها ما از وجود آن بيخبر بوديم، گفت: متأسفانه از زمان مطرح شدن اقتصاد هنر، در حوزه تئاتر باعث شده كه نگاهها به سمت درآمدزايي صرف برود و هرگونه حمايت از اين هنر روز به روز كمتر شود. تا جايي كه هماكنون سالنها را با رقمهايي گران به هنرمندان اجاره ميدهند. به طور مثال تالار وحدت را شبي 5ميليون تومان به هنرمندان تئاتر اجاره ميدهند در حاليكه اين نكته را فراموش كردهاند كه براي بازدهي مالي در تئاتر نبايد منتظر رخدادهاي فوري بود. پس از سخنان مديرعامل خانه تئاتر، تمبر تعاوني هنرمندان معاصر پارس توسط اين دو هنرمند رونمايي شد. سپس نوبت به رونمايي از «هنركارت» بهعنوان يكي از امكانات در نظر گرفته شده توسط تعاوني هنرمندان معاصر براي ايجاد تسهيلات ويژه به هنرمندان كه با حمايت بانك تجارت بستر آن فراهم شده، رسيد. در اين بخش مجري برنامه با دعوت از علي ربيعي وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي براي حضور روي سن، از او خواست تا از «هنركارت» رونمايي كند.
تجليل از هنرمندان برگزيده
در ادامه اين مراسم نوبت به تجليل و اهداي لوح سپاس به هنرمندان برگزيده و حاميان فرهنگ و هنر رسيد كه در بخش نخست با اهداي لوح سپاس به ترتيب از علي نصيريان به عنوان چهره ماندگار هنر و پيشكسوت عرصه تئاتر، سينما و تلويزيون، سالار عقيلي (خواننده ملي) و برگزاري كنسرتهاي متعدد در ايران و خارج از كشور، همايون غنيزاده به عنوان پولسازترين كارگردان تئاتر، هوشنگ مرادي كرماني به عنوان محبوبترين نويسنده، سيدهادي رضوي به خاطر سرمايهگذاري در عرصه توليد سريال خانگي «شهرزاد»، سيدمحمد امامي به خاطر تهيهكنندگي سريال خانگي «شهرزاد»، حسن فتحي به خاطر كارگرداني سريال خانگي «شهرزاد»، سعيد ملكان به عنوان مجري طرح سريال خانگي «شهرزاد»، وحيد ملك به خاطر برگزاري آرت سنتر و پرفروشترين گالري، رامتين روشن به عنوان طراح برگزيده صلح و پركارترين گرافيست سال و هدي گلشني به خاطر پژوهشهاي موفق در عرصه تجارت هنر، تجليل شد.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]