تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس غمى از غم‏هاى دنيا را از مسلمانى برطرف نمايد، خداوند غمى از غم‏هاى روز قي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803731289




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وال‌استریت ژورنال :سرمایه گذاران درایران مردد اند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
وال‌استریت ژورنال :سرمایه گذاران درایران مردد اند
وال‌استریت ژورنال :سرمایه گذاران درایران مردد اند وال‌استریت ژورنال از تردید شرکت‌های غربی برای حضور در صنعت نفت ایران با وجود رفع تحریم‌های بین‌المللی خبر داد.


به گزارش فرهنگ نیوز، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی تازه  نوشت که برخی تحریم های آمریکا، باعث شده است شرکت‌های خارجی همچنان برای سرمایه گذاری در صنعت انرژی ایران تردید داشته باشند.

 پایگاه اینترنتی این روزنامه آمریکایی در تحلیلی به قلم بنوا فایکون درباره ایران نوشت: زمانی که بیژن زنگنه در سال 2013 وزیر نفت ایران شد، تصویر باشکوهی از تجارت نفت این کشور پس از پایان تحریم های غرب ترسیم و اعلام کرد تولید نفت ایران دو برابر خواهد شد و به سطحی می رسد که از زمان انقلاب 1979 بی سابقه بوده است.

 اکنون که تحریم های هسته ای لغو شده اند، سرنوشت اقتصاد فلج ایران و توانایی اش برای پس گرفتن جایگاهش در بازار اقتصاد جهانی به صنعت نفتی وابسته است که با کمبود بودجه روبروست و سیاست زده و به شدت به فن آوری و دانش غربی ها نیازمند است. ایران برای رسیدن به اهداف ترسیم شده زنگنه به سی میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد، اما در حال حاضر هنوز شرکت های غربی[ برای سرمایه گذاری در صنعت نفت ایران] تردید دارند.

 الدار سایتر رئیس شرکت نفت و گاز نروژی استات اویل در مصاحبه ای در این ماه گفت: «هنوز کمی درباره ایران تردید داریم. فکر می کنم زمان بسیاری نیاز است تا ایران بتواند منابعی را که در اختیار دارد به طور کامل توسعه دهد». این شرکت نروژی تا سال 2009 در ایران فعالیت های نفتی داشت تا این که با هزینه های بسیار و اتهام فساد مواجه شد.

 رقابت ایران برای افزایش تولید نفت برای حسن روحانی رئیس جمهور خطرات بسیاری دارد،که کشور را در معامله ای مبتنی بر محدود کردن برنامه هسته ای این کشور در ازای لغو تحریم های غربی با این وعده که سرمایه گذاری خارجی به تقویت اقتصادی کشور منجر خواهد شد، فروخت.

 انتخابات پارلمانی این هفته ایران نخستین آزمون انتخاباتی روحانی پس از توافق هسته ای است. بر اساس نظرسنجی ایران پل دات کام[IranPoll.com] ، یک مرکز مستقل نظرسنجی در تورنتو، روحانی از حمایت هشتاد و دو درصدی ایرانی ها برخوردار است، اما تعداد زیادی از نامزدهای اصلاح طلب از این دور انتخابات محروم شده اند.

 درآمدهای نفتی بیست و پنج درصد از بودجه سال آینده ایران را تشکیل می دهد. برهمین اساس موفقیت صنعت انرژی برای روحانی اهمیت زیادی دارد که با حمایت جوانانی در سال 2013 روی کار آمد که از وی می خواستند میزان بیکاری را کاهش دهد. وی با مخالفت محافظه کاران تندرویی مواجه است که نمی خواهند ایران با خارجی ها سازش بیشتری داشته باشد.

 ایران در شرایطی قصد دارد تولید نفت خود را به حالت گذشته بازگرداند که بهای جهانی نفت به پایین ترین میزان ممکن در چندین سال گذسته رسیده است. بهای نفت خام برنت- شاخص بهای بین المللی نفت، از تابستان 2014 تا دو سوم کاهش داشته است. کاهش شدید بهای جهانی نفت، اقتصاد کشورهای تولید کننده نفت از جمله ایران و ونزوئلا را متضرر کرده است.

 سازمان کشورهای صادرکننده نفت[اوپک]، کارتلی متشکل از سیزده کشور که ایران را نیز عضو خود می داند، بیش از هر زمانی تضعیف شده است زیرا به واسطه افزایش تولید نفت آمریکا و روسیه، دیگر نمی تواند از طریق کاهش تولید به افزایش بهای نفت کمک کند. ایران و عربستان سعودی، دو عضو پرنفوذ اوپک، در درگیری های مختلف منطقه ای مواضع کاملا متفاوت دارند و اکنون دیگر حتی روابط دیپلماتیک ندارند.
 تولید جدید ایران تنها به اشباع بازار که در حال حاضر نیز با مازاد عرضه نسبت به تقاضا مواجه است، منجر خواهد شد که نتیجه مستقیم آن کاهش بهای نفت تا کمتر از بیست و هفت دلار در هر بشکه- کمترین میزان در دوازده سال گذشته- است.

 مسئولان ایرانی می گویند: در ماه گذشته تولید نفت خود را تا چهارده درصد افزایش داده و به بیش از سه میلیون بشکه در روز رسانده اند و تصمیم دارند تا پایان سال به هدف خود یعنی افزایش یک میلیون بشکه نفت در روز دست یابند.

 ایران برای بازگشت به سطح تولید قبل از تحریم ها به تجهیزات، کارشناسان متخصص و پول نیاز دارد که در حال حاضر ایران آنها را در اختیار ندارد. برهمین اساس ایران بر روی سرمایه گذاری خارجی حساب کرده است. مسئولان صنعت نفت ایران در ماه مارس گذشته با دیپلمات های نروژی درباره سرمایه گذاری در ایران مذاکره کردند.

 شرکت های نفتی اروپایی از جمله رویال داچ شل، اینی ایتالیا و توتال فرانسه گفته اند تمایل دارند در ایران سرمایه گذاری کنند، اما نخست باید شرایط کار در آنجا را بدانند. شرکت های نفتی امریکایی از جمله اکسون موبیل کورن و شرکت شورون اعلام کرده اند هنوز در حال بررسی چشم انداز قانونی کار در ایران هستند.

 چشم انداز بازگشت شرکت های خارجی به ایران مناظرات ملی بسیاری را به راه انداخته است که منعکس کننده اختلافات گسترده میان روحانی و تندروها است. تنش ها زمانی که ایران در این ماه نشستی را در لندن لغو کرد- که وزیر نفت ایران تصمیم داشت در انجا شرایط جدید را برای شرکت های انرژی بین المللی برای کار در ایران ارائه دهد- علنی شد.

 قراردادهای جدید نفتی با اعتراض شدید بسیج،که برای حفظ اصول جمهوری اسلامی تشکیل شد، مواجه شده است. در پس پرده نیز مقامات نفتی نتوانستند درباره نسخه نهایی قراردادهای جدید به توافق برسند که در نهایت به لغو نشست لندن منجر شد.

 هر تاخیری در ارائه قراردادها، چارچوب زمانی شرکت های خارجی را برای بازگشت به ایران به عقب خواهد کشید. ایران به آن شرکت ها نیاز دارد تا به اهداف بلندمدتش برای افزایش تولید نفت خام تا نزدیک به شش میلیون بشکه در روز تا سال 2020 دست یابد و دومین کشور بزرگ تولید کننده نفت بعد از عربستان سعودی شود.

 از زمان اعمال تحریم های بین المللی علیه ایران، تهران برای تجهیز حوزه های نفتی اش به پیمانکاران داخلی و چینی وابسته بود، اما تنها شرکت های غربی فن آوری و دانش لازم را برای توسعه و تقویت حوزه های قدیمی تر ایران در اختیار دارد.

 البته شرکت های غربی با آمریکا نیز دچار مشکل خواهند شد اگر که در دام تجارت با شرکت های داخلی وابسته به سپاه پاسداران ایران گیر بیافتند. سپاه پاسداران یک گروه در ایران است که آمریکا آن را تحریم کرده است. به عنوان مثال شرکت ملی نفت ایران که دولتی است نمی تواند بانکی را پیدا کند که عملیات های تجاری خود را در لندن ادامه دهد.

 

منبع: تسنیم


94/12/3 - 13:15 - 2016-2-22 13:15:21





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن