تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 5 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر چیز دارای سیماست، سیمای دین شما نماز است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

دانلود رمان

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812558336




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«معمای شاه» نظارت و اصلاح می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
«معمای شاه» نظارت و اصلاح می‌شود
«معمای شاه» نظارت و اصلاح می‌شود رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی درباره سریال «معمای شاه» بیان کرد که تیمی به مدیریت رضا پورحسین تشکیل شده است که هر هفته اشکالات سریال را بررسی و تا حد امکان آنها را رفع می کنند.


به گزارش فرهنگ نیوز ، امین صدیقی رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی روز گذشته شنبه اول اسفندماه در حاشیه نشست سریال «غیر علنی»  به فعالیت های این مرکز اشاره و بیان کرد: ما در دوره گذار هستیم و تجارب قبلی را به آینده پیوند می زنیم و تغییراتی را در این راستا خواهیم داشت و به زودی خانه فیلمنامه نویسان در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی راه اندازی می شود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه رییس سازمان صداوسیما خودش فیلمنامه ها را می خواند، یادآور شد: اگر رییس سازمان وقت داشته باشد که خودش فیلمنامه ها را بخواند خلی خوب است. شورای عالی فیلمنامه به ریاست وی تشکیل می شود و این از جمله جلساتی است که او در آنها حضور منظم دارد و در یک سال گذشته جز یک بار لغو نشده است. با این حال از آنجا که حجم فیلمنامه ها زیاد است خود من هم نمی توانم همه فیلمنامه ها را بخوانم و آنها را تقسیم بندی می کنم. به هر حال کار اصلی ما رسانه است و اگر رییس سازمان بتواند چنین زمانی را برای فیلمنامه ها بگذارد خودش یک حسن است.

صدیقی درباره اولویت های میان تولید طرح ها در  مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی و مرکز امور نمایشی سیما عنوان کرد: ما ضرورتی داشتیم که درباره انتخابات سریالی تولید شود، اگر مرکز امور نمایشی سیما در این حوزه پیش قدم می شد ما ورود پیدا نمی کردیم و حضور ما در حوزه تولید سریال بیشتر جبرانی است. ما برای هم افزایی و کمک به سیما آمده ایم و ممکن است زمانی این هم افزایی متوقف شود. هنوز امکان بازنگری در بسیاری از ساختارها وجود دارد و حتی اگر سامانه «طرح و فیلمنامه» فعال شود بسیاری از خلاها خود را نشان می دهد که در چه قسمت هایی نیاز به ساختارهای جدید داریم.

دلیل حذف نشدن گروه های فیلم و سریال در شبکه ها

وی ادامه داد: به طور مثال دلیل اینکه گروه های فیلم و سریال در شبکه ها حفظ نشد این بود که بسیاری برای طرح و فیلمنامه به گروه ها مراجعه می کردند و این گروه ها بودند که در هر شبکه ماموریت آن شبکه تلویزیونی را می دانستند. بنابراین فعلا این گروه ها موجودیت خود را خواهند داشت و گرنه ما می دانیم که در شرایط امروز نویسندگان و تهیه کنندگان هر جا که بتوانند مراجعه کرده و طرح های خود را ارایه می دهند و اینگونه نیست که بگوییم دسترسی به گروه های فیلم و سریال در شبکه ها راحت تر است. با این حال تغییرات در آینده اجتناب ناپذیر است.

وی همچنین در بخشی از سخنانش در پاسخ به پرسشی درباره تثبیت حضورش در جایگاهی که دارد، بیان کرد: من از معدود مدیران تلویزیون هستم که به اجبار سمتی را قبول می کنم.

رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی درباره اولویت تولید نسبت به طرح ها و ایده های تولیدی در این مرکز و یا مرکز امور نمایشی سیما اظهار کرد: با اینکه در ماموریت ها تعریف نشده است ولی اصرار ما این است که اولویت تولید با مرکز امور نمایشی سیما باشد. ما فعلا در مرکز گسترش فیلمنامه نویسی در حوزه متن و فیلمنامه کارهای زیادی داریم.

آنتن تلویزیون را نمی توان با آثار گران و فاخر پر کرد

وی درباره اولویت های مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی در حوزه متن بیان کرد: اولویت های ما توجه به موضوعاتی از جمله خانواده، مباحث روز مثل اقتصاد مقاومتی که در این حوزه باید به شبکه پنج سیما کمک کرد و همچنین ساخت آثاری در حوزه انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، تاریخ اسلام، تاریخ انبیا و داستان های قرآنی است که به طور مستمر به آنها خواهیم پرداخت. با این حال به نظر می رسد بیشترین ضرورت در حوزه آثار خانوادگی، اجتماعی  و طنز است که در این زمینه طرح های زیادی داریم و البته برنامه ای داریم که به سراغ طرح های زودبازده با قسمت های متعدد برویم. آنتن تلویزیون را نمی توان با آثار گران و فاخر پر کرد و از جمله کارها این است که نظام تولید فیلمنامه ها باید متحول شود. بسیاری از کارهای تاریخی با هزینه های پایین تر در کشورهای همسایه به تولید می رسد اما ما آثار خود را در فرم سنگینی ارایه می دهیم که یا انجام نمی شود و یا دیرهنگام تولید می شود و یا آنقدر دیر به پخش می رسد که اثرگذاری خود را از دست می دهد. بنابراین ما سعی می کنیم در این زمینه تلویزیونی تر عمل کنیم.

صدیقی در بخش دیگری از سخنان خود درباره واکنش ها نسبت به سریال «معمای شاه» توضیح داد: این سریال از سال ها قبل و در دوره قبل شروع و ادامه آن در دوره جدید پیگیری شد. خوب است وقتی کاری نقد می شود جهات مثبت و منفی با هم در نظر گرفته شود البته بخشی از برخوردها با این سریال تا حدی قابل پیش بینی بود. این سریال به یک موضوع حساس پرداخته است و در جبهه مقابل آن رسانه هایی هستند که بیشتر به تطهیر پهلوی می پردازند که این حساسیت کار را بیشتر می کند و نشان می دهد که باید با قدرت بیشتری به کار می پرداختیم.

تیمی به مدیریت رضا پورحسین تشکیل شده است که هر هفته سریال را بازبینی می کنند

رییس مرکز گسترش فیلمنامه نویسی رسانه ملی با اشاره به نکات مثبت و منفی سریال «معمای شاه» بیان کرد: با این حال «معمای شاه» به نظرم علی رغم ضعف ها نکته های مثبتی هم دارد. ما هم با کارگردان این اثر جلساتی داریم و در دوره جدید هم تیمی به مدیریت رضا پورحسین قائم مقام معاون سیما تشکیل شده است که هر هفته سریال را بازبینی می کنند و روی ایرادات و اشکالاتی که قابل رفع است، کار می کنند. در ادامه کار هم اصلاحاتی روی فیلمنامه انجام شده است. باید توجه داشت این سریال مخاطب دارد و اکنون دو نوع واکنش در بردارد اول اینکه این سریال می توانست بهتر شود که نگاه ایده آل گرایانه ای است که همه ما نسبت به آثار هنری داریم اما در کنار آن دیدگاهی سیاسی کارانه وجود دارد که روی مباحث فرمی، محتوایی و تکنیکی سریال بحث نمی شود بلکه می خواهند اصل سریال را زیر سوال ببرند و آنچه را که نسبت به پهلوی ها مطرح می شود نقض کنند.

صدیقی در پایان بیان کرد: عجیب است که بعضی از این نگرش ها در رسانه های دولتی ما رخ می دهد. بخشی از نقدها قابل پیش بینی بود و نباید گفت غافلگیر شدیم اما بخشی از نقدها که از طرف دوستان است هم تیم تولیدکننده از آن تعجب کرد و هم مدیران تلویزیون متعجب شدند. از دشمن انتظاری جز دشمنی کردن نیست اما نقد دوستان می توانست به مسایل حرفه ای باشد. ما نمی خواهیم سیاسی فکر کنیم اما اگر نقدها به آقای ورزی کارگردان این اثر است پس چرا مجموعه قبلی وی «تبریز در مه» دچار این هجمه از نقدها نشد.
 

منبع: مهر


94/12/2 - 07:46 - 2016-2-21 07:46:44





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن