واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: مدل مفهومی ریلگذاری بانکها در اقتصاد مقاومتی رونمایی شد در مراسمی با حضور رئیس کل بانک مرکزی و مدیران عامل بانکها از مدل مفهومی «ریلگذاری بانکها برای ایفای نقش در اقتصاد مقاومتی» رونمایی شد.
۱۳۹۴ شنبه ۱ اسفند ساعت 21:50
به گزارش پانا در این مراسم رئیس کل بانک مرکزی ضمن قدردانی از زحمات مدیرعامل بانک انصار برای برگزاری و زحمات ایشان در این زمینه ابراز امیدواری کرد همه بانکها مجهز به این سیستم شوند.
ولی الله سیف با اشاره به ارائه فرمت جدید استاندارد تدوین صورتهای مالی به بانکها، گفت: در صورت اجرایی شدن این فرمت جدید در شرایط پساتحریم مانعی برای احیای روابط بین المللی نخواهیم داشت. وی با بیان اینکه یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی اصلاح نظام بانکی است، افزود: اگر بانکها در عدالت محوری و مردمی بودن اقدامات لازم را در جهت سیاستهای اقتصاد مقاومتی انجام دهند و مطابق با آن جهتگیری به سمت سود بروند به طور حتم میتوانیم مدل اقتصاد مقاومتی را اجرایی کنیم.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی محدود به دوره تحریم نیست و در پساتحریم نیز باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: باید از ایجاد شوک و نوسان در اقتصاد جلوگیری کنیم تا جرأت تصمیم گیری برای سرمایهگذاران خارجی در کشور فراهم شود.
در ادامه این مراسم مدیرعامل بانک انصاراظهارداشت: طرحی در نظر گرفته شده است که براساس آن چنانچه قرار باشد بانکها نقش مثبتی در اقتصاد مقاومتی داشته باشند براساس این طرح بدانند که باید چه کرده و در چه قالبی حرکت کنند.
وی با اشاره به نظر مثبت رئیس کل بانک مرکزی نسبت به این مدل که با حمایت و همکاری بانکهای دولتی و خصوصی طراحی شده، افزود: این مدل طرحی جامع و کامل با نظر کارشناسان و اقتصاددانان است که میتواند بانکها را در جهت حرکت به سمت اجرایی شدن کامل اقتصاد مقاومتی در شبکه بانکی سوق دهد.
ابراهیمی با اشاره به نقش بانک مرکزی در اقتصاد مقاومتی، گفت: تنظیم حجم نقدینگی، ایجاد شرایط ثبات و پایدار در اقتصاد کلان و همچنین رفع موانع و ایجاد محیط مساعد برای نقشآفرینی بانکها در اقتصاد مقاومتی از جمله اقدامات مثبت بانک مرکزی در این رابطه بوده است.
مدیرعامل بانک انصار با بیان اینکه بانک مرکزی میتواند با مجموعهای از سیاستهای پولی، ارزی، اعتباری، حوزه نظارتی و ریاستهای پایدار خارجی و بودجهای در جهت اقتصاد مقاومتی حرکت کند، افزود: بانکها برای اجرای اقتصاد مقاومتی، باید در جهت استحکام درونی شبکه بانکی حرکت کنند.
ابراهیمی با اشاره به دو حوزه بانکداری داخلی و بینالملل گفت: در بانکداری داخلی، سیستم نظارت و کنترل، استقرار حاکمیت شرکتی، کفایت سرمایه، مدیریت مطالبات، سودآوری، کفایت نقدینگی، نسبت به سرمایهگذاریها و همچنین نسبت به داراییهای سابق مورد توجه است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]