تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سجده شكر برهرمسلمانى واجب است،با آن نمازت را كامل و پروردگارت را خشنود مى سازى و فرش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842333822




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الگوی مشارکت با شرکت های خارجی در پساتحریم در دستور کار قرار گیرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: بررسی صنعت بیمه در پساتحریم در گفت وگوی پانا با عضو انجمن حرفه ای بیمه : الگوی مشارکت با شرکت های خارجی در پساتحریم در دستور کار قرار گیرد عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه با بیان اینکه رفع تحریم ها و خروج کشور از شرایط رکودی که در بسیاری از صنایع به وجود خواهد آمد بتواند دستاوردی مناسب برای صنعت بیمه نیز به همراه داشته باشد ، تصریح کرد: با ید الگوی مشارکت با شرکت های خارجی در دوران پساتحریم پیگیری شود و به طور قطع در اختیار قرار دادن بازار صنعت بیمه به صورت صرف به خارجی ها در دوران پساتحریم تهدیدی برای این صنعت است
۱۳۹۴ جمعه ۳۰ بهمن ساعت 07:05

خبرگزاری پانا+

 علیرضا ابراهیم پور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پانا در پاسخ به این پرسش که الزامات کمی و کیفی صنعت بیمه در برنامه ششم توسعه چیست، اظهار کرد: در بحث کیفیت گسترش شبکه نظارت قوی در صنعت بیمه می تواند بسیاری از مشکلات کنونی را مرتفع کند و موجب می شود سرویس دهی و کیفیت خدمات بهبود یافته و میزان تقلبات و سوء استفاده ها نیز به نحو چشم گیری کاهش یابد.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه خاطرنشان کرد: در بخش کمی نیز گسترش بیمه های زندگی موضوعی حائز اهمیت است و باید تمرکز بر افزایش فروش بیمه های زندگی و جذابیت آن در دستور کار شرکت های بیمه قرار گیرد.
سهم 12 درصدی بیمه های زندگی از پرتفوی صنعت بیمه
وی با بیان اینکه در اغلب کشورهای اروپایی 55 تا 60 درصد پرتفوی بیمه ها را بیمه های زندگی تشکیل می دهد ، اظهار کرد: این سهم در ایران حدود 12 درصد است که باید گفت رقمی ناچیز بوده و در بحث کمیت ارتقاء صنعت بیمه باید در زمینه فرهنگ سازی و فروش بیمه های زندگی تلاش بیشتری شود.
وی با بیان اینکه بیمه نامه های دیگری با خروج بسیاری از بخشهای اقتصادی از رکود از جمله صنعت ساختمان وارد بازار خواهند شد ، تصریح کرد: بیمه های رهنی از جمله بیمه هایی است که با خروج مسکن از رکود ظرفیت مناسبی برای فروش خواهند داشت ، البته باید گفت عرضه بیمه های جدید به میزان تقاضای بازار بستگی دارد.
ابراهیم پور در پاسخ به این پرسش که برخی از بیمه نامه هایی که در حال حاضر به فروش می رسند با نارضایتی و عدم رضایت مشتریان مواجه است در زمینه ارتقای کیفی خدمات چه برنامه ای برای بهبود این شرایط وجود دارد ، گفت: نظارت بر فروش بیمه نامه ها شامل شیوه برخورد شرکت های بیمه با مشتریان و سرویس دهی این بیمه ها از جمله مواردی است که دربحث نظارت می تواند به خوبی مورد توجه واقع شود. بنابراین با وجود یک سیستم نظارت قوی که عمده آن باید توسط بیمه مرکزی صورت گیرد می توان ساز و کاری مناسب برای کاهش نارضایتی ها و ارتقا کیفی خدمات اندیشید.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه عنوان کرد: اقداماتی از گذشته انجام شده که از جمله آن سیستم سنهاب است که نسبت به گذشته کیفیت بهتری پیدا کرده اما جای زیادی برای ارتقاء دارد .
وی در پاسخ به این پرسش که ایجاد شرایط رقابتی آنگونه که در بند 7 سیاست های ابلاغی برنامه ششم توسعه مورد تاکید واقع شده است می تواند برای این صنعت مفید ارزیابی شود ، گفت: رقابت در شرایطی که بیش از 50 درصد پرتفوی صنعت تکلیفی است معنای چندانی ندارد. بنابراین اگر نرخ گذاری دستوری حذف شود بهبود و ارتقا خدمات در بخش کمی و کیفی حاصل خواهد شد، درغیراینصورت توسعه کمی و کیفی تنها در حد شعار باقی می ماند.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه در پاسخ به این پرسش که در حوزه نهادهای حاکمیتی و قانون گذاری چه تغییراتی ممکن است ایجاد شود ، بیان کرد: به نظر می رسد صنعت بیمه نیازمند قوانین حمایتی است به ویژه در بحث بیمه های اتکائی باید توان بیشتری در کشور ایجاد شود و این ضوابط با قوانین و مقررات ساده تر قابل اجرا خواهد بود.
وی با بیان اینکه برخی از مشکلات دست و پاگیر قوانین رفع شده است ، اظهار کرد: بسترها برای رقابت سالم میان شرکت ها فراهم است و باید نقش رقابت سالم را به شرکت ها واگذار کرد اما این ضرورت در حالی است که بیش از 43 درصد پرتفوی صنعت بیمه در دست بیمه ای دولتی تحت عنوان بیمه ایران است و هنوز به نوعی بیمه مرکزی در شرکت هایی که تحت عنوان خصوصی صادر می شوند ، سهیم است.
ابراهیم پور در پاسخ به این پرسش که تاکید بر بیمه های اتکائی چه دستاوردی برای صنعت بیمه به همراه دارد، عنوان کرد:بیمه های اتکائی می تواند در صورتیکه شرکت بیمه ای به ورشکستگی نزدیک شود آن را حمایت کرده و از بروز ورشکستگی جلوگیری کند بنابراین توانمندی در بیمه های اتکائی موجب می شود توان شرکت های بیمه ای به نحو قابل توجهی افزایش یابد .
وی افزود: برای آنکه ریسک پروژه های بزرگ عمرانی و صنعتی در کشور پوشش داده شوند بیمه های اتکائی باید با حمایت از شرکت های بیمه ای به افزایش توانمندی آنها کمک کنند.
ابراهیم پور در پاسخ به این پرسش که وضعیت شرکت های بیمه ای می تواند در توسعه سرمایه گذاری موثر باشد ، عنوان کرد: تحرک اقتصادی نیازمند آن است که بیمه به عنوان یک ابزار مکمل در کنار سرمایه گذاری ثبات و آرامش اقتصادی را به همراه آورد و به نظر می رسد اتفاقات به وجود آمده در صنعت بسیار مناسب بوده و رشد بیمه ها توانسته توسعه سرمایه گذاری را به وجود آورد اما هنوز جای کار بسیاری وجود دارد تا بتوان به سرمایه گذار این اطمینان را داد که سرمایه او از امنیت لازم برخوردار است.
وی پیش بینی کرد رفع تحریم ها و خروج کشور از شرایط رکودی که در بسیاری از صنایع غالب شده است بتواند دستاوردی مناسب برای صنعت بیمه نیز به همراه خواهد داشت.
نرخ شکنی در کنار نرخ های تکلیفی رقابت را در صنعت بیمه کاهش داده است
وی در پاسخ به این پرسش که چه الزامی موجب شده است تا در سیاست های کلی برنامه ششم توسعه به موضوع رقابت پرداخته شود، اظهارکرد: رقابت در صنعت بیمه در حال حاضر شرایط مطلوبی ندارد و نرخ شکنی از سوی شرکت ها در کنار نرخ های تکلیفی برای این صنعت رقابت را در شرایطی ناگوار قرار داده است به طور مثال در بیمه شخص ثالث که 50 درصد پرتفوی صنعت بیمه را به خود اختصاص می دهد بیمه ها نقشی در نرخ گذاری ندارند و نرخ های فروش به صورت تکلیفی ارائه می شود و این شرایط موجب می شود تا بیمه ها به سمت ورشکستگی حرکت کنند.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه با تاکید بر اینکه تعیین نرخ های تکلیفی برای فروش خدمات بیمه ای یک عمل ضدرقابتی است، عنوان کرد: شرکت های بیمه باید قادر باشند با توجه به نوع و کیفیت خدمات بیمه ای ،نرخ های متفاوت ارائه دهند و همین شرایط موجب شده تا نرخ شکنی های گسترده کیفیت ارائه خدمات را کاهش دهد.
ابراهیم پور با بیان اینکه رقابت نیازمند سازو کار مناسب خود است و ارائه سرویس های مناسب به مشتریان نیازمند بسترسازی و ساختارهای مطلوب است ، تاکید کرد: دولت و بیمه مرکزی از نرخ گذاری در رشته های بیمه ای کنار رود و شرایط را به دست بخشهای خصوصی بسپارد.
رقابت باید در شرایط رفع محدودیت های نرخ گذاری صورت گیرد
وی در پاسخ به این پرسش که آزادگذاری نرخ ها می تواند موجب زمینه افزایش ناگهانی خدمات بیمه ای را فراهم کند ، تصریح کرد: شرکت های بیمه اختیاری در تعیین نرخ ندارند و به واسطه افزایش قیمت بیمه شخص ثالث زیان هنگفتی از ناحیه عدم افزایش نرخ بیمه شخص ثالث در کنار افزایش نرخ دیه به شرکت ها تحمیل شده است. در حالیکه رقابت باید در شرایطی مساوی و بدون محدودیتهای نرخ گذاری صورت گیرد.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه مهمترین ابزار رقابت را نرخ گذاری آزادانه و خروج دولت از تعیین قیمت های دستوری برای این صنعت اعلام کرد و افزود: به طور قطع ایجاد شرایط رقابتی منافع هر دو گروه بیمه گذارو بیمه گر را تامین می کند اما در نهایت بیمه گذار سود بیشتری از ایجاد شرایط رقابتی و نرخ گذاری آزادانه خواهد برد و در یک بازار رقابتی سالم سود اصلی را مصرف کننده به دست خواهد آورد.
ابراهیم پور عنوان کرد: عمده شکایات و نارضایتی ها در صنعت بیمه ای مربوط به بیمه شخص ثالث و خودرو است .
وی در پاسخ به این پرسش که دوران پساتحریم شرایط برای ورود شرکتهای خارجی به صنعت بیمه مهیا می شود این موضوع را تهدید تلقی می کنید یا فرصت، اظهار کرد: با رفع تحریم نگاه از بیرون به داخل افزایش یافته و به نظر می رسد مشارکت شرکتهای خارجی با شرکت های داخلی در صنعت بیمه به نفع این صنعت خواهد بود اما با پیگیری الگوی مشارکت می توان موفقیت بهتری به دست آورد و باید شرکت های بیمه خارجی را در سهام شرکت های داخلی دخیل کرد که این شرایط موجب می شود منافع هر دو بخش حفظ شود.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه با تاکید بر اینکه حضور شرکت های خارجی در صنعت بیمه باید سنجیده صورت گیرد ، اظهار کرد: با رعایت منافع هر دو طرف باید فضا را برای حضور شرکت های خارجی در صنعت بیمه فراهم کرد و محدودیتی نیز برای خرید سهام شرکتهای داخلی از سوی شرکت های خارجی وجود ندارد و قانون در این زمینه پیش بینی های لازم را انجام داده است .
وی ادامه داد: همچنین قبول اتکائی بیمه های خارجی توسط شرکت های داخلی نیز می تواند در دستور کار قرار گیرد و یک رابطه دو طرفه با حفظ منافع هر دو گروه صورت گیرد که افق روشنی را برای صنعت بیمه رقم می زند.
ابراهیم پور در پاسخ به این پرسش که قوانین و مقررات کشور از حضور شرکت های خارجی در صنعت بیمه حمایت می کندیا خیر ، اظهار کرد: به طور قطع در اختیار قرار دادن بازار صنعت بیمه به صورت صرف به خارجی ها در دوران پساتحریم تهدید برای صنعت بیمه است و باید در یک دوره زمانی مشخص با مطالعه بیشتر حضور خارجی ها را در بیمه کشور مورد بحث و بررسی قرار داد.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه تاکید کرد: در میان مدت الگوی مشارکت برای صنعت بیمه پیشنهاد می شود و اگر درهای کشور را به صورت صرف باز کنیم نفعی به حال صنعت بیمه نخواهد داشت و باید به صورت سنجیده تر در این خصوص تصمیم گیری کرد.
وی با بیان اینکه این مثال در مورد صنایع دیگر از جمله خودرو نیز مصداق دارد ، اظهار کرد: به طور مثال نمی توان گفت در شرایط پساتحریم درهای کشور به روی واردات سایرکشورها از جمله محصولات فورد و تویوتا یا سایر شرکت ها باز شود و طبیعی است که شرکت های خودروساز داخلی قدرت رقابت چندانی در این خصوص نخواهند داشت.
ابراهیم پور گفت: انتقال تکنولوژی و استفاده از نیروی انسانی بومی در بسیاری از صنایع از جمله صنعت بیمه باید در دوران پساتحریم مورد توجه واقع شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن