تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 12 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بخشنده ترین شما پس از من کسی است که دانشی بیاموزد آنگاه دانش خود را بپراکند. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820117999




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ورود میوه‌های قاچاق به تهران با اتوبوس‌های مسافری/ برخورد با عرضه‌کنندگان از شنبه تشدید می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ورود میوه‌های قاچاق به تهران با اتوبوس‌های مسافری/ برخورد با عرضه‌کنندگان از شنبه تشدید می‌شود
کشفیات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی 9 ماه امسال در حوزه محصولات کشاورزی 320 درصد نسبت به سال 93 افزایش یافته است و جمعاً در حوزه محصولات باغی مانند مرکبات، سیب، گلابی و گریپ‌فروت 2 میلیون و 387 هزار تن کشفیات داشته‌ایم.
مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دستگاه‌های کاشف را مکلف کرده برای برخورد قاطع با واحدهای صنفی متخلف حتی فروشگاه‌های زنجیره‌ای وارد شوند و از شنبه برخورد با عرضه‌کنندگان میوه قاچاق تشدید می‌شود.
 
عباس نخعی در گفت‌وگو با فارس، در پاسخ به اینکه گفته می‌شود روزانه 15 هزار تن میوه قاچاق در سطح کشور توزیع می‌شود، ستاد در این راستا برای برخورد چه پیشگیری‌هایی انجام داده است، خاطرنشان کرد: مسئول ارائه مجوز برای واردات میوه بر عهده وزارت جهاد کشاورزی است و طبق قانون تنها 3 نوع میوه موز، آناناس و نارگیل (میوه‌های گرمسیری) امکان رسمی واردات را دارند و بجز این واردات تمام اقلام میوه ممنوع است.

وی تصریح کرد: ستاد طی یک برنامه ریزی در سال گذشته مبارزه با قاچاق میوه را به طور جدی‌تر پیگیری کرده و تقریباً موضوع ورود میوه‌های قاچاق به ویژه مرکبات را تا شهریور امسال کاملاً مهار کرده‌ایم.

به گفته نخعی تنها در پایان سال 93 و هنگامی‌که تنظیم بازار میوه شب عید به وزارت جهاد سپرده شد در مقطعی کوتاه شاهد قاچاق میوه از غرب و جنوب کشور در حوزه مرکبات بودیم.

وی به کشفیات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز طی 9 ماه امسال در حوزه محصولات کشاورزی اشاره کرد و گفت: این رقم 320 درصد نسبت به 12 ماه سال 93 افزایش یافته است و جمعاً در حوزه محصولات باغی مانند مرکبات، سیب، گلابی و گریپ‌فروت 2 میلیون و 387 هزار تن کشفیات داشته‌ایم.

وی افزود: همچنین در 6 ماهه دوم امسال با مقدار جزئی قاچاق لیمو ترش مواجه بوده‌ایم اما دیگر خبری از قاچاق سیب یا پرتقال مصری مانند سال گذشته نبوده است.

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد در مورد توضیحات بیشتر قاچاق میوه طی هفته گذشته که در استان‌ها بسیار به آن پرداخته شده و وزیر صنعت نیز 2 روز اخیر مهر تائید بر آن گذاشت، گفت:اگر بگوییم در میادین میوه و تره‌بار توزیع میوه قاچاق نداریم دروغ گفته‌ایم و حرف درستی نیست. در همین راستا طی هفته گذشته جلسه‌ای را با شهرداری برگزار کردیم که نظارت خود را در این زمینه بیشتر کند چرا که میوه‌ای که وارداتش به کشور ممنوع است قطعاً نباید از طریق میادین میوه و تره‌بار یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع شود.

وی اضافه کرد: همچنین در سطح میوه فروشی‌های شهر اتحادیه فروشندگان میوه و سازمان حمایت موظف به جمع‌آوری میوه‌های قاچاق، تشکیل پرونده و ارسال به تعزیرات خواهند بود. جالب اینجاست که طی چند روز اخیر و به یکباره شاهد ورود میوه‌های نوبرانه تابستانه از جمله آلو قطره طلا، گیلاس، انگور و انواع گل‌ها و میوه‌های آسیای جنوب شرقی مانند کاکتوس، ستاره دریایی، چیکو و نوعی انبه قرمز بوده‌ایم که نمی‌تواند مربوط به کشوررهای همسایه باشد بلکه از کشور های دور ممکن است محموله بزرگی از طریق مرزها به طور قاچاق وارد کشور شده باشد.

مدیرکل دفتر مبارزه با قاچاق کالای هدف ستاد به این نکته اشاره کرد که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز دستگاه‌های کاشف را مکلف کرده که نسبت به برخوردهای قاطع با واحدهای صنفی متخلف حتی فروشگاه‌های زنجیره‌ای وارد شوند و از شنبه برخورد با میوه قاچاق تشدید می‌شود.

وی یکی دیگر از مشکلات قاچاق میوه از مرزهای شرقی کشور را حمل این بارها توسط اتوبوس‌های مسافربری عنوان کرد و گفت: ظرف یک روز گزارشی از اتوبوس‌هایی که از شرق کشور به پایانه‌های پایتخت وارد شده بودند تهیه کردیم و به طور متوسط از هر اتوبوس بین 200 تا 400 کیلو گرم میوه کشف شد که طی آن نامه‌ای به سازمان پایانه‌ها و مسافربری زده‌ایم که اتوبوس‌های مسافربری حق جابجایی میوه را ندارند.

وی در مورد برخورد با کشف میوه قاچاق و مجازات‌های پیش‌بینی شده با آن در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: طبق ماده 18 قانون، نگهداری، عرضه و فروش هرنوع کالای قاچاق از جمله میوه توسط واحدهای صنفی علاوه بر ضبط کالا در مرتبه اول برابر با دو برابر قیمت کالا مشمول جریمه شده، در مرتبه دوم 4 برابر قیمت کالا و در مرتبه سوم 6 برابر قیمت کالا مشمول جریمه نقدی، نصب پارچه یا تابلو و تعطیلی محل کسب به مدت 6 ماه است.



تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - 17 February 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن