محبوبترینها
آیا میشود فیستول را عمل نکرد و به خودی خود خوب میشود؟
مزایای آستر مدول الیاف سرامیکی یا زد بلوک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1855759441
با افتخار بمان، نگذار موج های مرده تو را به حاشیه بکشند
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: نامه محمد خزاعی به ابراهیم حاتمی کیا؛ با افتخار بمان، نگذار موج های مرده تو را به حاشیه بکشند محمد خزایی تهیه کننده سینمای ایران با اشاره به حاشیه هایی که برای ابراهیم حاتمی کیا پس از اکران فیلم بادیگارد بوجود آمده است؛ برای او نامه ای نوشت.
۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ بهمن ساعت 15:38
به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا؛ در متن این نامه که نسخه ای از آن در اختیار خبرگزاری پانا قرار گرفته است؛ امده است. اقا ابراهیم
وقتی به سرزمین پر از عشق و اعجاز، به خاک شهیدان، به ذره ذره زمین های سوخته خوزستان، به قله باشکوه دماوند، به حاج قاسم، و لحظه لحظه غیرت مردان و زنان سرزمینم، به تو، و به قهرمانانی چون تو نگاه می کنم احساس غرور می کنم. هنرمندانی که شهیدوار، از جانشان بر هنرشان می گذارند. و مهم نیست که عده ایی هنوز، با این حجم افتخار، ولع کسب مدال و افتخار در غرب را در سر می پرورانند. تو به حق فرزند زمانه خویشی و همچون دیده بانی که دورها را رصد می کند. مگر در عصر هجمه و نفوذ، در غرقابه مادیت، منیت و روزمرگی، چند فیلمساز و هنرمندمان فرزند زمانه خویش اند؟
درست است که فیلمسازان بسیاری داریم که طی این سال ها و هنوز، دارند فیلم جنگی می سازند. خاطره نگاری دفاع مقدس را می کنند. فیلمسازان متعهدند و پای بند ایمان و آرمان شان هستند اما فیلم جنگی ساختن کجا و فرزند زمانه خویش بودن کجا؟ متاسفانه، بسیاری شان، درک درستی از زمانه خویش ندارند؟ درکی از جایگاه و موقعیت خویش در تاریخ و این زمان.
شکی نیست که سوریه، عراق، لبنان، بحرین، یمن، و جای جای این کره خاکی امروز میدان کارزار است. شکی نیست که نبرد حق و باطل در تازه ترین جلوه اش میان حقیقت و دروغ در جریان است. در سویی لشگریان جرار استکبار با تحریف دین خدا ایستاده اند تا بن دندان مسلح به تزویر و سلاح و در دیگر سو، مدافعان حرم. شیفتگان حقیقت، مریدان ولایت و عدالت
اما ابراهیم عزیز
ما در سوریه نیاز به سرداران فرهنگی نداریم، نیاز به سرداران و افتخارآفرینان نظامی داریم که مشتاقان این وادی بی شمار و بسیارند. ولی اینجا کارزار دیگری است. عرصه فرهنگ آوردگاه دیگریست. جنگ نرم نابرابری برپاست. در این کارزار نه به سرداران نظامی که به سرداران فرهنگی نیاز است. مرصاد فرهنگی در مقیاسی بزرگ تر در جریان است و فرزندان انقلاب و جنگ به شماها نیاز دارند. هنرمندان سرزمین ما و امثال تو که مشعلدار این راهید و چند گام پیش تر، افق را نشان نسلمان می دهید. باید بجنگید و بمانید. همین جا. در قلب و متن جریان و خیبری بمانید و ادامه بدهید.
درست است که در مسائل فرهنگی و سینمای امروز نسل جدیدی از سینماگران پرانرژی و مستعد در راه است. فیلمسازان جوان و جوانان با استعداد زیادی داریم. اما، متاسفانه، گویی، در فضای تاریک و بی چراغ رها شده اند. فرمانده ندارند. پس بمانید و فرماندهی کنید. همچنان که تاکنون، در بزنگاه های تاریخ معاصر و در پیچ های حساس در میدان حاضر بوده اید. در صحنه باشید و تا وقتی در صحنه ای دلمان قرص است. نسل مان به مردانی تکیه دارد که راوی شهیدند. راوی غرور و غیرت، سالک مکتب شهدا هستند نه سالکان مکتب خانه غرب.
حاتمی کیای عزیز
نگرانیم. در همین سال سینمایی که داریم سپری می کنیم دیدیم فیلم های که لبریز از هنر، انرژی و استعداد است، سرشار از تکنیک، دیالوگ و روایت است ولی گاه، وقتی از سالن بیرون می آیی بغض رهایت نمی کند و قلبت به درد می آید. وقتی می بینی فیلمساز جوانی ناباورانه، در فضای سرمستانه تکنیک و بازی و ریتم و روایت و سینما، چوب حراج بر سر غیرت مان می زند و گلوی شرف و غیرتی را که شهیدان این خاک جان شان را برایش داده اند می برد و در این هیاهوی پرهیجان و شوی اغفال کننده متاسفانه، حتی دلسوزان و غیرتمندان هم از فرط گرفتاری ها و روزمرگی ها از درک و فهم آن عاجزند، باور دارم که ما همچنان، بیش از هر زمانی به سرداران فرهنگی چون تو نیاز داریم. درست همین جا.
آقا ابراهیم
جشنواره ها می آیند و می روند. آنچه بر جای می ماند آثار ماست که فردا در ازای آن بازخواست می شویم. زرق و برق ها، تندیس ها و جایزه جشنواره ها فراموش می شوند. مهم این است که به عنوان هنرمند تا چه اندازه در مسیر فرهنگ و هنر متعالی گام بر داشته ایم؛ و چه سخت است در این عرصه، کسانی که آثار را ارزش گذاری و داوری می کنند که با انتخابی اشتباه جریانی را رقم خواهند زد که باید فردا پاسخگوی وجدان خویش و شهدا باشند.
در نبرد با کفر، تحجر، جهل و داعش مرزها روشن است. جغرافیای دشمن معلوم است. موضع و جبهه آشکار است اما در کارزار فرهنگی و در نبرد با نظام سلطه که با استراتژی نفوذ تا ژرفای اندیشه ها و عاطفه ها دست درازی کرده، فضا بس ناجوانمردانه آلوده و وارونه است - تا نشان سم اسبت گم کنند/ ترکمن ها نعل را وارونه زن
یاد سئوالی که طی این سال ها فریاد زدی می افتم: ما داریم کجا می رویم؟ زمانی و هنوز، شهدا رفته اند تا آئینه غیرت این ملت لکه دار نشود ولی امروز در سینمای ما - در گستره ای که چراغ شهیدان هنوز، نورافشانی می کند برخی سینماگران ما غافل از درک درست رسالت خویش غیرت را قی می کنند و سرزمین شهیدان را به "سگدونی"تشبیه می کند و تصویر گندابی پر از لجن، نکبت و پلشتی را بی ذره ای زیبایی به رخ مان می کشند. تحقیر ناموس، ملیت، غیرت، عزت و شرافت دختر، زن، مادر، برادر ایرانی در بعضی از این فیلم ها، فاجعه آمیز و نفرت انگیز است. نمایش خانه ای آکنده از سیاهی، پلشتی، فقر، ذلت و ... آثاری که به عینه احتضار فضیلت هستند.
روزگاری کسب روزی حلال مهم بود و اینکه رزق مان از کجا می آید ولی امروز در فوران ماتریالسیم و زیاده خواهی ها، برای بسیاری از شبه هنرمندان مهم نیست نان شان به چه قیمتی حاصل می شود و برایشان مهم نیست با ارائه شنیع ترین شوخی های جنسی، هرزه گی های کلامی، جوک های خارج از رویه و عرف خانواده و جامعه و با حراج کردن شرف، اخلاق و نجابت در سودای ثروت اند، آثاری که حتی، شاید شرم داشته باشند خانواده های خودشان هم آن را تماشا کنند. دردا و دریغا... که مسئولان فرهنگی و سینمایی ما در طی این سال ها، غرقه در کیف و هذیان، باد به غبغب می اندازند و پز آمار فستیوال های فرنگی را جار می زنند.
ابراهیم عزیز
ای دیدهبان هنر انقلاب، در جایی گفته ای: احساس میکنم عقب افتادهام.
نه برادر. تو عقب نیفتاده ای. این حوزه فرهنگ ماست که عقب افتاده است و بعضی از سنماگران هستند که در جا زده است و غفلت مسئولین و متولیان فرهنگی این روند را تا هنوز هم، تشدید می کند و کار به جایی رسیده که قافله سالار انقلاب هم از فضای فرهنگی نگران است و شب ها خوابش نمی برد.
تو صبور و مقاوم در وسط میدان ایستاده ای با پرچمی در اهتزاز و افقی روشن با انبوهی از نشان ها، یادگارها و پیام شهیدان و ققنوس وار ایستاده ای. بی شک، صیانت از ناموس، فرهنگ و غیرت فرهنگی هم به مکانیسم های حفاظتی شدیدتر و سخت تری نیاز دارد و معتقدم شماها،"گیت اشعه ایکس عرصه فرهنگ و سینما"یید. همانی که مسئولان دغدغه اش را دارند ولی از امنیت قلمرو فرهنگ و هنر غافل شده اند.
چند تایی چون تو، همچنان، در کشاکش کشمکش های بیهوده دنیایی، در شبیخون هجمه های نفوذ دشمنان، شاهراه شهیدان را نشان مان می دهند و بی شمار هنرمندانی که قرار بود روزی وارثان شهدا باشند برخی بر پای ایمانشان لرزیدند، برخی در خلوت عافیت غنودند و البته، کمند مردانی چون تو، که ماندند بر سر قرار، مردانی که ره توشه از مکتب اسطوره های شهید این دیار گرفته اند. هرچند، در فضای آلوده و سیاست زده شهرمان، انزوای هنرمندان متعهد، چندان نشانه خوبی نیست. ولی خرسندیم که سایه مبارک رهبری بزرگ همچون ابر رحمتی بر سر ما گسترده است، در رخوت و غفلت برخی مدیران مان، عده ایی در آغوش شبکه های رنگارنگ شهر فرنگ فرو می روند و کسانی هم، ژست افتخارشان، آلبوم عکس های یادگاری مهمانی های اغیار است.
اقا ابراهیم
کاش آوینی و منتقدانی چون آوینی زنده بودند. کاش آوینی می بود و امروز بانگ اعتراض ش را بر سر هنر مرده این دیار می زد. هنر خنثی، عافیت طلب و آلوده.
باور کنیم که مدیریت فرهنگی در ادوار مختلف، به دلیل فقدان استراتژی روشن فرهنگی، ظرفیت های بسیاری را در سینما معطل گذاشته و صرفا به امور روزمره بسنده کرده است. و از این روست، که ما از مولفه ها، شاخص ها و ایده ال های فرهنگی دور شده ایم و خود را به روزمرگی مشغول ساخته ایم.
واقعا کشوری دیگر با این اقیانوسی از ارزش های انسانی و الهی و گوهر تابناک فرهنگی چه می کرد؟ هنوز تلویزیون ما روایت جنگ های جهانی اول و دوم را پخش می کنند ولی هنرمندان ما، از جنگی که هم اکنون در آنیم، جنگی که دامن منطقه را شعله ور ساخته و پیامدهایش در حال گسترش است غافلند و دکان داری هنر را می کنند و مسئولان ما خواب زده تر از هر زمانی. و با ساده انگاری و بی توجهی مفرط از کنار گنجینه عظیم دفاع مقدس و فرهنگ مقاومت که همه پویایی ملی ما به آن وابسته است سرخوش و خوشحال می گذرند و دلشان خوش است که چند حکایت و هجو تصویری و طنز های آبکی سال با اقبال عامه روبرو شده است. خوب گفته ای: چه کنیم که هنوز هم مثل زمان جنگ مسئولان سمت شمال می ایستند، در حالی که در جنوب جنگ است. خطر پشت مرزهای این کشور است و دوستان متوجه نیستند. در این میان، اگر دغدغه و دلسوزی چند عزیز در نهادهای ارزشی نمی بود شاید، حتی، یک اثر ارزشمند و استراتژیک هم برای نمونه نمی داشتیم.
ابراهیم عزیز
در صحنه بمان و محافظ فرهنگ، غرور و آرمان شهدا باش. نگذار بی انگیزه ات کنند. نگذار که از صحنه خارج ات کنند. شاهراهی که امروز تا ژرفای خاورمیانه را در نوردیده به دیده بانان و محافظانی چون تو نیاز دارد. باور کنیم که سینمای ما، گرفتار نوعی الیناسیون غربی شده است. ویروسی که موریانه وار، ریشه فرهنگ و منافع ملی ما را می خورد. در این وانفسا، مام میهن فرزندان صالح و غیور را به کمک می خواند. پس با افتخار بمان و نگذار موج های مرده تو را به حاشیه بکشند.
فرهنگ اصیل، انسانی و ناب ما، سال هاست که در میان چرخه باطل غفلت ها، ندانم کاری ها، خودباختگی ها و عافیت طلبی ها و دنیاگرایی ها در مرز فراموشی است و ملموس ترین نشانه های نفوذ فرهنگی را امروز شاهدیم که بسیاری از آن در سینما سر در آوردند و نیز، از سینما سر بر آوردند. مبادا روزی که جای خالی شماها را، هنرمندانی پر کنند که نه به ایمان و نه به آرمان پایبندند.
در میدان بمان و پرچم دار شهیدان باش و پیام رسان فرهنگ و هنری باش که امروز از برکت آن، بلاد اسلامی و جهان اسلام سربلند است. باور کن کم داریم هنرمندانی که دلتنگ آن روزها - خالصترین روزها و شفافترین لحظههای تاریخ باشند.
هنوز دوره ات تمام نشده است.
بمان مربی. دوره ات تازه آغاز شده است ....
محمد خزاعی
تهیه کننده سینما
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
حاشیههای روز ششم جشنواره فجر در سینماملت از افتخار «لانتوری» شدن تا «بادیگارد» بدون ابرا
حاشیههای روز ششم جشنواره فجر در سینماملتاز افتخار لانتوری شدن تا بادیگارد بدون ابراهیمروز ششم جشنواره فیلم فجر با اظهارات جالب بازیگران فیلم لانتوری حضور غیرسینمایی ها در پردیس ملت و جمع شدن فرش قرمز بادیگارد همراه بود به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس روز ششم سی وچهارمینبررسی یک تجربه و تطبیق آن با وضع موجود برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفت نسخه جهاد سازندگی برای ساماندهی حاشیه شه
بررسی یک تجربه و تطبیق آن با وضع موجود برای قرار گرفتن در مسیر پیشرفتنسخه جهاد سازندگی برای ساماندهی حاشیه شهرها ۵ویژگی برجسته الگوی جهادرویکرد مهم دیگر جهاد به روستاها توجه به آنها بهعنوان واحدهای مستقلی از حیات اجتماعی بود این رویکرد که بهشدت با قبل و بعد از آن در وابسته دهاشمی:انتخاباتی موجب افتخار کشور می شودکه در پی حذف یک گروه ومیدان دادن به گروه دیگر نباشیم
هاشمی انتخاباتی موجب افتخار کشور می شودکه در پی حذف یک گروه ومیدان دادن به گروه دیگر نباشیم رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به مسؤولان صاحبان نفوذ و تصمیم گیران کشورگفت عرصه انتخابات آینده می تواند موجب افتخار برای کشور باشد به شرط اینکه در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروهسید على خمینى:هر اقدامى که موجب تضعیف محبت مردم نسبت به نظام شودگام برداشتن در زمین دشمن است/نگذاریم عقلانیت و
سید على خمینى هر اقدامى که موجب تضعیف محبت مردم نسبت به نظام شودگام برداشتن در زمین دشمن است نگذاریم عقلانیت و عاطفه در نظام اسلامی مان کمرنگ شود نوه گرامی امام خمینی با حضور در منزل استاد حمید سبزوارى از این شاعر متعهد انقلاب اسلامی عیادت کرد روز نو نوه گرامی امام خمینی با حضهاشمی رفسنجانی: انتخاباتی موجب افتخار می شود که در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروه دیگر نباشیم
هاشمی رفسنجانی انتخاباتی موجب افتخار می شود که در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروه دیگر نباشیم عرصه انتخابات آینده می تواند موجب افتخار دیگری برای کشور باشد به شرط اینکه قانون و اخلاق و آداب اسلامی در آن رعایت شود رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به مسؤولان صاحبان نفوانتخاباتی که موجب افتخار کشور می شود
آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام خطاب به مسوولان صاحبان نفوذ و تصمیم گیران کشور گفت عرصه انتخابات آینده می تواند موجب افتخار برای کشور باشد به شرط اینکه در پی حذف یک گروه و میدان دادن به گروه دیگر نباشیم به گزارش روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام آیت امشکلات موجود در حاشیه شهرها موجب عقب رانده شدن بحث سلامت شده است/ آینده البرز در زمینه سلامت مطلوب است
حسن قاضی زاده هاشمی گفت به علت وجود مشکلات زیاد در حاشیه شهرها و از اولویت کمتری برخوردار بودن بحث سلامت برای سیاست گذاران موجب شده است تا توجه به این حوزه از اولویت کمتری برخوردار باشد به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تیتریک وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکیکارگردان محمد رسول الله خادم افتخاری مسجد جمكران شد!
مراسم اختتاميه سومين دوره جشنواره فيلم اشراق روز پنجشنبه با تقدير از مجيد مجيدي و معرفي برگزيدگان اين دوره از جشنواره در قم برگزار شد سومين جشنواره فيلم اشراق حوزه با موضوع روحانيت و حوزههاي علميه برگزار شد كه در اين دوره از جشنواره موضوعات ديگري مثل آسيبهاي اجتماعي جهانثبت نام 500 خادم افتخاری برای خدمترسانی در کنگره شهیدان گیلان
دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۸ مسئول ستاد کنگره 8000 شهید استان گیلان گفت 500 تاکنون نفر به صورت داوطلبانه برای خدمت در اجلاسیه کنگره شهدای استان و پذیرایی از میهمانان مراسم اعلام آمادگی و ثبت نام کردهاند ابراهیم جوادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهعکس: حاشیه های جشنواره فیلم فجر
عکس حاشیه های جشنواره فیلم فجر پنجمین روز سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد و سینما های منتخب در حال برگزاری است خبرگزاری مهر پنجمین روز سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر در برج میلاد و سینما های منتخب در حال برگزاری است تاریخ انتشار ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰ ۲۷-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها