واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: صفهای مردمی یادآور جشنواره در دهه ۶۰ است
چنین استقبالی تنها در دهه ۶۰ رخ میداد و نمی دانم مسئولان برگزاری این جشنواره چه کردهاند که مردم در این دوره تا این اندازه از جشنواره استقبال کردند.
منیژه حکمت تهیه کننده سینما معتقد است استقبال مردمی از سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر قابل اعتنا است و صفهای مقابل سینماها یادآور دهه شصت است.
منیژه حکمت تهیه کننده سینما در گفتگو با مهر با اشاره به برگزاری موفق سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر در بخش مردمی، گفت: وقتی می بینم مردم حضور فعالی در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر دارند حالم بسیار خوب میشود. بعد از گذشت ۲۰ سال دوباره مشارکت مردم و حضور آنها در این مهمانی سینمایی را شاهدیم. در این دوره بعد از گذشت سال ها، مردم تا نیمه شب جلوی در سینماها صف می ایستند تا فیلم هایی را که در این جشنواره به نمایش در می آید ببینند.
وی ادامه داد: چنین استقبالی تنها در دهه ۶۰ رخ میداد و نمی دانم مسئولان برگزاری این جشنواره چه کردهاند که مردم در این دوره تا این اندازه از جشنواره استقبال کردند. شاید این اتفاق به دلیل نوع تبلیغات در این دوره است به گونه ای که سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر تبدیل به یک رخداد فرهنگی برآمده از دل مردم شده است. زمانی که از سینماهای مختلف در طول چند شب گذشته بازدید کردم احساس کردم که این جشنواره تبدیل به یک جشن ملی شده است.
این تهیهکننده سینما توضیح داد: شهر این شبها کاملا تب و تاب جشنواره دارد، سینماهایی که در دوره های قبل در طول جشنواره پر نمی شد، امسال مملو از مخاطبان است و مردم عادی حاضر هستند برای دیدن فیلم ها در جشنواره حتی تا ۵۰ هزار تومان هزینه کنند و این حضور مردم و دانشجوها یک اتفاق در سینمای ایران است و این اتفاق یک دست مریزاد به مسئولان جشنواره دارد.
تهیهکننده فیلم سینمایی «شهر موش ها ۲» ادامه داد: من حالم بسیار خوب است و همین مساله سبب شد تا در این دوره از جشنواره به کاخ بیایم و در این جشن شرکت کنم.
فیلم اولی هایی که دیدنی هستند
حکمت با اشاره به اینکه کیفیت فیلمهای امسال خوب است، گفت: فیلمهای امسال فیلم های خیلی خوبی است، به خصوص فیلم های اول که آثار بسیار خوب و قابل توجهی هستند. تا امروز فیلم های «ابد و یک روز» به کارگردانی سعید روستایی، «من» به کارگردانی سهیل بیرقی، «نفس» به کارگردانی نرگس آبیار و «مالاریا» به کارگردانی پرویز شهبازی را دیدم و در این میان یکی از بهترین فیلم هایی که دیدم فیلم «پل خواب» به کارگردانی اکتای براهنی بود که یک اثر بسیار خوب و قابل توجه است.
وی ادامه داد: دیدن فیلمهای خوب از کارگردانان فیلم اول خیال ما را راحت می کند که قرار است سینما را بدست جوان هایی بسپاریم که به خوبی سینما را می شناسند.
این تهیه کننده سینما با اشاره به فیلمی که در این دوره از جشنواره تهیه کنندگی آن را برعهده داشته است، توضیح داد: استقبال از فیلم «خماری» به کارگردانی داریوش غذبانی تا آنجا که شنیدم خوب بود و مردم تا پایان فیلم در سالن ها مانده اند، این فیلم نیز یک اثر داستان گو است و مخاطبان خود را دارد.
حکمت در پایان گفت: دبیر سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، تمام سلیقه های سینمایی را در تصمیم گیری برای انتخاب بهترین ها دخالت داده است. در هیات داوری طیف های مختلف فکری حضور دارند و این حال من و حال همه سینماگران را خوب می کند. متاسفانه در سال های قبل شاهد حضور یک گروه خاص بود و تصمیم گیری ها در یک حلقه ۱۰ نفره و ۱۵ نفره انجام می شود. پتانسیل امروزی که در جشنواره فیلم فجر نشان داده شد، از یک اندیشه و پتانسیلی بیرون می آید که همه به نفع سینمای ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - 06 February 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]