تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827888424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختلال در توان حس بویایی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:  
6589
وقتی حس بویایی توان خود را از دست می دهد دچار چه تغییراتی می شود و این عارضه خبر از چه مشکلاتی در بدن افراد مبتلا می دهد کاهش بویایی و یا از دست دادن این حس را چگونه می توان درمان کرد برخی افراد یا دچار افت حس بویایی می شوند یا این که کاملا آن را از دست می دهند. اگر این مشکل به علت سرماخورد گی نباشد، بهتر است با پزشک در میان بگذارید. مشکلات بویایی با اختلالات متعدد ارتباط دارد و اغلب در اوایل پیشرفت بیماری خود را نشان می دهد.  استشمام بوی خوب مانند بوی غذای مادر بلافاصله احساس آسایش و خوشحالی می آورد، در حالی که بوی نامطلوب مانند بوی غذای فاسد هشدار می دهد. اما گاهی هم فرد دچار مشکل بویایی می شود! تغییر در حس بویایی می تواند نشانه یک مشکل باشد.از دست دادن حس بویایی می تواند علت های مختلفی داشته باشد.برخی افراد بوی چیزی را حس می کنند که وجود ندارد و دیگران متوجه نمی شوند و یا این که بویی را که قبلا دوست داشتند دیگر برایشان لذت بخش نیست. به گزارش سایت نیوزویک ، برخی افراد یا دچار افت حس بویایی می شوند یا این که کاملا آن را از دست می دهند. اگر این مشکل به علت سرماخورد گی نباشد، بهتر است با پزشک در میان بگذارید. مشکلات بویایی با اختلالات متعدد ارتباط دارد و اغلب در اوایل پیشرفت بیماری خود را نشان می دهد. 1.آلزایمر:
محققان از دانشگاه فلوریدا با استفاده از کره بادام زمینی، حس بویایی شرکت کنندگان را مقایسه کردند.آن ها حس بویایی قسمت راست و چپ بینی افراد را بررسی کردند و دریافتند افرادی که قادر به بو کردن از سمت چپ نیستند احتمالا در مرحله اولیه بیماری آلزایمر قرار دارند.به گفته یک متخصص گوش،حلق و بینی کاهش حس بویایی یکی از علایم اولیه بیماری آلزایمر است.این بیماری فاسد کننده مغز قبل از این که حتی به عنوان بیماری تشخیص داده شود، روی حس بویایی تاثیر می گذارد. 2. پارکینسون:
برای تشخیص بوها ، بینی و مغز باید بتوانند با هم کار کنند. درقسمت بالای بینی نورون های حس بویایی وجود دارد و هر وقت که بوی چیزی به مشام شما برسد این نورون ها به مغز پیغام ارسال می کند . پس اگر نمی توانید بوی نان داغ یا دود اگزوز خودروی همسایه را حس کنید، بدانید که در مغز مشکلی پیش آمده است؛ از جمله این موارد می توان به بیماری پارکینسون اشاره کرد. 3.فشار خون:
بالا رفتن فشار خون می تواند علت های زیادی داشته باشد از جمله مصرف زیاد نمک اما به گفته متخصصان بیشتر مردم متوجه نیستند که 90 درصد از حس چشایی بویایی است.بنابراین وقتی نمی توانند مزه غذا را بفهمند برای طعم دادن به آن از نمک اضافه استفاده می کنند. این افراد در واقع حس بویایی خود را از دست داده اند. 4. چاقی مفرط و دیابت:
اگرنمی توانید غذای خود را بو یا مزه کنید این احتمال وجود دارد که به سختی سیر شوید .بدون شک پر خوری فرد را به چاقی مستعد می کند که یکی از مهم ترین عوامل خطردیابت نوع 2 است. 5.کی باید نگران باشید؟
اگر چه همه این موارد نگران کننده است اما در صورت کم شدن حس بویایی نسبت به قبل، نگران نشوید. زیرا به مرور و با بالا رفتن سن حس بویایی همه افراد کمی کاهش پیدا می کند. در عین حال در صورت جدی بودن مشکل بهتر است به موقع تشخیص داده شود.اگر دچار تغییر در حس بویایی شده اید سه ماه به خود فرصت دهید.اگر مشکل برطرف نشد به یک متخصص مراجعه کنید تا علت آن مشخص شود.
  روزنامه خراسان،



8 بهمن 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن