واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: معاون وزیر اقتصاد: ۶۰ درصد سیاست های خروج از رکود اجرایی شده است
معاون اقتصادی وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه این معاونت متولی پایش اجرای سیاست خروج از رکود است، گفت: حدود ۶۰ درصد از این سیاست ها تاکنون اجرایی شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، شاپور محمدی گفت: در حوزه بانکی شاهد کاهش نرخ ذخیره قانونی، توسعه بازار بین بانکی و کاهش نرخ سود بین بانکی در جهت سیاست های خروج از رکود بودیم و پیشنهاد ما این است که 20 درصد تسهیلات اعطایی به عنوان سرمایه در گردش برای تحریک تقاضا اختصاص یابد. معاون وزیر اقتصاد و دارایی با بیان اینکه شاخص سهولت انجام کسب و کار در ابتدای دولت یازدهم براساس اعلام بانک جهانی رتبه 152 بود، گفت: اینک با 34 رتبه بهبود به مقام صد و هیجدهم رسیده ایم. همچنین در جهت بهبود کسب و کار بیش از 2 هزار مجوز احصا شده که از این تعداد وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت و سازمان بورس تا پایان سال، 400 مجوز خود را حذف خواهند کرد.
محمدی از اتصال دستگاه ها به صورت الکترونیکی با یکدیگر و ایجاد پنجره واحد برای تسهیل در واگذاری مجوزها خبر داد و افزود: قانون رفع موانع تولید که از ابتدای امسال در مجلس تصویب و به دولت ابلاغ شد در حال اجرایی شدن است و 27 آیین نامه و اساسنامه آن ازجانب دولت به مجلس ارائه و تصویب شد.
معاون وزیر اقتصاد گفت: در این مدت همچنین دولت نزدیک به 4 هزار میلیارد تومان از بدهی فعالان اقتصادی به حساب ذخیره ارزی را تعیین تکلیف کرد و 7 تا 8 هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت آماده تسلیم به طلبکاران دولت است.
محمدی افزود: هدف دولت از انتشار این اوراق ایجاد بدهی نیست بلکه ساماندهی، تعیین تکلیف و نقدینگی کردن بدهی هاست ودولت نمی خواهد بدهی ایجاد کند و طرح جدید عمرانی را شروع نمی کند بلکه در صدد اتمام طرح های نیمه تمام قبلی است و می خواهد بدهی های آنها را بپردازد.
محمدی همچنین از اصلاح قانون بانک مرکزی و قانون بانکداری خبر داد و گفت: این دو قانون در حال نهایی شدن است تا تقدیم دولت شود و پس از تصویب در دولت به مجلس ارائه شود. در اجرای برنامه اقتصاد مقاومتی وزارت امور اقتصادی و دارایی سه برنامه مردمی کردن اقتصاد ، برون نگری اقتصاد و شفاف سازی اقتصاد را پیگیری می کند.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به برجام هم گفت: اقتصاد ما در دوران تحریم و قبل از تحریم فقط به منابع داخلی متکی بود و بازار سرمایه، نظام مالی و سیستم بانکی ما توسعه یافته نبود ولی الان فرصتی هست تا از منابع مالی خارجی و بخش خصوصی در کنار منابع دولت برای پیشبرد اقتصاد استفاده کرد.
یک شنبه ۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]