تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر گاه بنده‏اى هنگام خوابش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، خداوند به فرشتگان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845340525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

60 درصد از بسته خروج از رکود دولت اجرا شد؛ اقتصاد از رکود خارج نشد!


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: محمدی با اشاره به اینکه 60 درصد سیاست‌های خروج از رکود و تحریک تقاضا اجرایی شده است، تصریح کرد: حال سوال این بوده که آیا بخش خصوصی نیاز به نقدینگی دارد؟ بله در برخی بخش‌ها کمبود نقدینگی احساس می‌شود و در این حالت باید از مکانیزم تخصیص استفاده کنیم.

به گزارش تراز ، معاون امور اقتصادی وزیر اقتصاد گفت: کسی دنبال خروج معاملات پتروشیمی از بورس نیست. مکانیزم بورس مترقی بوده و هیچ کشوری نباید عقب رفت کند، بلکه قابل تقویت است.شاپور محمدی معاون امور اقتصادی وزیر اقتصاد امروز در نشست خبری به مناسبت دهه فجر در وزارت اقتصاد با بیان اینکه سیاست خروج از رکود و تحریک تقاضا یکی از مهمترین سیاست‌ها بوده است، اظهار داشت: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده، تامین سرمایه در گردش بیش از 60 درصد تسهیلات اعطایی را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: سیاست تحریک تقاضا دامنه آن گسترده‌تر از آن چیزی که هست خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه 400 مجوز با همکاری دستگاه‌ها حذف خواهد شد، تصریح کرد: طبق قانون رفع موانع تولید، 4 هزار میلیارد تومان بدهی‌های فعالان اقتصادی به حساب ذخیره ارزی تعیین تکلیف شد.

محمدی افزود: در حال حاضر 8 هزار میلیارد تومان اوراق آماده شده و قابل انتشار است.

معاون امور اقتصادی وزیر اقتصاد عنوان کرد: اصلاحات قانون بانکداری و بانک مرکزی با همکاری وزارت اقتصاد و بانک مرکزی دنبال شده و در حال نهایی شدن است.

معاون امور اقتصادی وزیر اقتصاد در مورد پیشنهادات این معاونت برای فضای پسابرجام گفت: اقتصاد با منابع داخلی تا اهرم صفر تکیه کرده و پیشنهاد شده است بخشی از بودجه عمرانی باید صرف مشارکت عمومی-خصوصی شود تا مشارکت عمومی-خصوصی به عنوان کمک سودآوری و جبران زیان مورد توجه قرار گیرد.

به گفته محمدی باید از طریق جذب سرمایه خارجی، منابع داخلی و دولت اقتصاد را اهرم کرد.

محمدی با اشاره به اینکه 60 درصد سیاست‌های خروج از رکود و تحریک تقاضا اجرایی شده است، تصریح کرد: حال سوال این بوده که آیا بخش خصوصی نیاز به نقدینگی دارد؟ بله در برخی بخش‌ها کمبود نقدینگی احساس می‌شود و در این حالت باید از مکانیزم تخصیص استفاده کنیم.

معاون وزیر اقتصاد انحراف منابع را مسئله جدی در کشور دانست و افزود: سیاست‌ها بیشتر معطوف به تأمین منابع بوده، در حالی که باید منابع را به خط تولید برسانید.

وی ادامه داد: کاهش نرخ ذخیره قانونی بانکی و افزایش حجم معاملات و تسهیلات از این طریق و نیز کاهش نرخ بازار غیر بانکی منجر به تامین مالی و تسهیلات بیشتر می‌شود.

معاون وزیر اقتصاد افزود: پیشنهادی اعلام شد که 20 درصد تسهیلات اعطایی سرمایه در گردش برای تحریک تقاضا باشد، قبلا تولیدکننده به منابع دست پیدا می‌کرد، اما عرضه تولید بازهم با مشکل روبرو بود، بنابراین با تحریک تقاضا هم تولید و مصرف کننده قدرت خرید خواهد داشت و باید این موضوع تقویت شود.

به گفته محمدی سیاست سهولت انجام کسب و کار دنبال شده و رتبه 152 در آغاز به کار دولت اکنون با 34 پله بهبود به رتبه 118 رسیده است، قطعاً این موضوع برای سرمایه‌گذار خارجی جذابیت بیشتری داشته و بعد از برجام آثار آن مشاهده خواهد شد.

وی ادامه داد: 2 هزار مجوز ارسال شده و با همکاری وزارت جهاد، صنعت، بورس 400 مجوز اعم از استعلام، گواهی، نامه ، پروانه حذف خواهد شد. یکی از مباحث دیگر لکه ‌های سرمایه‌گذاری بوده که قبلاً مجوز آن در استان‌ها گرفته شده باشد و فعالان اقتصادی داخلی و خارجی به دنبال اخذ مجوز آن نباشند.

وی به پنجره واحد و اتصال الکترونیکی بین دستگاه‌ها اشاره کرد و گفت: تفاهم خوبی بین دفاتر ثبت اسناد با مالیات، وزارت نیرو و شهرداری، دفاتر پیشخوان دولت و الکترونیک شهر برای اعطای مجوزها صورت گرفته است.

محمدی در مورد قانون رفع موانع تولید تصریح کرد: ظرف 2 ماه 27 آئین نامه در دولت تصویب شد، احصای بدهی‌ها توسط خزانه داری و انتقال بدهی‌ها به دولت در کنار اجرای بسیاری از بندها و تعهدات ارزی بین‌المللی بابت واردات کالا توسط بانک مرکزی انجام شده است.

همچنین انتشار اوراق بدهی به منظور افزایش بدهی دولت نیست بلکه ساماندهی و نقدینه کردن بدهی است که به منظور تعیین تکلیف بدهی‌های قبلی انجام خواهد شد.

محمدی تاکید کرد: استرداد حقوقی در گمرک و پنجره واحد فرامرزی در کنار تدوین آئین نامه‌های قانون مالیات‌های مستقیم تا پایان سال از دیگر اقدامات انجام شده است.

وی 3 برنامه اصلی وزارت اقتصاد ایران را عمومی کردن اقتصاد، برون نگری اقتصاد و شفاف‌سازی دانست و افزود: توسعه نه چندان بازار سرمایه در کنار نظام بانکی که نقش خود را به خوبی ایفا نکرده است، هر ریال بودجه‌های عمرانی یک ریال به اقتصاد اضافه کرده و اکنون منابع مالی خارجی در کنار بخش خصوصی و دولت اهرم اقتصاد خواهد بود.

محمدی افزایش سرمایه بانک‌ها و به تبع آن ارتقای تسهیلات‌دهی، گسترش بازار سرمایه به دلیل آنکه نرخ تکلیفی ندارد، از طریق سبد سهام و سرمایه گذاری مستقیم خارجی و نیز تسهیل فرآیندها در کنار ورود شرکت‌های جدید به بازارهای سرمایه و تامین مالی محسوب می‌شود. گسترش بازار بدهی، قاعده‌مند کردن بدهی و فرصت سرمایه‌گذاری برای فعالان داخلی و خارجی محسوب می‌شود اما همه اینها جایگزین بهره‌وری و ارتقای تکنولوژی نیست.

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه هرچند سیاست دولت انبساطی نبوده اما طی سال‌های گذشته انقباضی نیز نبوده است، در مورد خروج پتروشیمی‌ها از بورس عنوان کرد: جلساتی در این راستا برگزار شده و به راه حلی رسیدیم که برخی محصولات کمک معامله در تابلوی فرعی معامله شود، امیدواریم به این راه حل برسیم و در آینده نزدیک حل و فصل شود، کسی دنبال خروج از بورس نیست و مکانیزم بورس مترقی بوده و هیچ کشوری نباید عقب رفت کند، بلکه قابل تقویت است. وزارت اقتصاد مخالف خروج پتروشیمی‌ها از بورس است.

محمدی در مورد تحقق منابع مالیاتی سال آینده یادآور شد: نرخ‌ها بالا نرفته و برای سال آینده نیز افزایش نخواهد یافت، بلکه به سمت کم به تولید خواهد رفت از این جهت از طریق شناسایی مودیان جدید درآمدها هم عملیاتی می‌شود.

وی در مورد بورس ارز نیز یادآور شد: با این موضوع در شورای بورس موافقت کلی صورت گرفته و نحوه اجرا نیز باید با بانک مرکزی هماهنگ شود، در این بورس ارز فیزیکی مد نظر نیست و قرارداد فوروارد و فیوچر را خواهیم داشت، خیلی از اوراق منجر به ارز فیزیکی نمی‌شود و پوشش ریسک ارز است.

محمدی با اشاره به اینکه معاونت اقتصادی آثار تورمی هدفمندی، اشتغال و رشد را به دولت اعلام می‌کند، در مورد پول‌های بلوکه شده نیز گفت: بخشی از این پول‌ها سهم دولت و بخشی سهم صندوق توسعه ملی بوده و این صندوق می‌تواند به طرح‌های اقتصادی بخش خصوصی کمک کند.


منبع: فارس







زمانبندی انتشار: 4 بهمن 1394 - 14:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن