واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دستیابی به ضریب نفوذ 7.5 درصدی صنعت بیمه تا سال 1404 مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ما با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه اکنون حدود 1.9 دهم درصد است، گفت: براساس چشم انداز 20 ساله مقرر شده ضریب نفوذ بیمه ای کشور تا سال 1404 به 7.5 درصد برسد.
۱۳۹۴ شنبه ۳ بهمن ساعت 15:16
به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا مجید صفدری خاطرنشان کرد: در تلاشیم صنعت بیمه با سرعت و شدت حرکت کند تا بتواند تا 10 سال آینده به عدد مورد نظر دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه صنعت بیمه کشور در بازاریابی بسیارعقب افتاده است، اظهارداشت: بیمه نامه باید با ذهن، روح و قلب مشتری ارتباط پیدا کند و طراحی آن براین اساس باشد.
وی اضافه کرد: در تمام دنیا سه نوع بیمه گری وجود دارد، بنابراین باید در صنعت «بیمه ما» نیز بازاریابی داخلی، بازاریابی خارجی و بازاریابی تعاملی یا رابطه ای مورد توجه قرار گیرد زیرا طبق بازاریابی رابطه ای براساس قوانین روز دنیا و بیمه گری باید با مشتریان ارتباط داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ما گفت: همچنین در دنیا، به نیاز و خواسته مشتری در صنعت بیمه توجه می شود و براساس آن بیمه تعیین می کنند بنابراین اگر آیین نامه ها و دستورالعمل های ما اجازه این کار را نمی دهد ما باید تفکرمان را عوض کنیم.
صفدری تصریح کرد: متاسفانه در ایران بحث امنیت محصول مطرح نیست و به راحتی از طرح هایی که چند 100 ساعت درباره آن فکر و کار شده باشد، کپی برداری می شود؛ به طور نمونه این شرکت برای نخستین بار زائران اربعین حسینی(ع) را بیمه کرد و دیگر شرکت ها از آن کپی برداری کردند.
وی، مشتری مداری و رضایتمندی مشتریان را در اولویت های صنعت بیمه کشور برشمرد و گفت: هم اکنون ما این موضوع را در شرکت خود نهادینه کرده ایم و هرگونه بی احترامی به مشتری غیرقابل قبول است زیرا گاهی دیده شده به یک مشتری چندمیلیاردی بی احترامی شده است که این موضوع برای ما قابل قبول نیست.
وی ادامه داد: همچنین برای نخستین بار این شرکت اقدام به طبقه بندی مشتریان خود کرده است تا وقتی نام مشتری در سیستم تایپ می شود به سرعت رتبه مشتری مشخص شود.
وی با بیان اینکه اتفاقی که برای بیمه توسعه رخ داد، به صنعت بیمه کشور لطمه زد، گفت: این امر سبب شد اطمینان مرم به صنعت بیمه از بین برود زیرا برخی مشتریان ما معتقدند بیمه ای ها فقط می خواهند پول بگیرند و بعد بحث هایی نظیر ورشکستگی و نظایر آن را مطرح کنند، که این جای تاسف بسیار دارد.
مدیرعامل شرکت بیمه ما با اشاره به این که سالیانه چندصد میلیارد تومان حق بیمه از وزارت نفت بیرون می رود، افزود: باوجود اینکه در تولید نفت و گاز جزء کشورهای تراز اول دنیا هستیم، اما تاکنون نتوانسته ایم کارشناسان بیمه نفت و گاز و انرژی تربیت کنیم.
وی اظهارداشت: ریسک بیمه نفت و گاز و پتروشیمی با کالاهای معمولی بسیار متفاوت است و متاسفانه در این زمینه نتواسته ایم پشتوانه سازی کنیم و شرکت بیمه ما در حوزه نفت، گاز و انرژی ورود پیدا کرده و سعی داریم از جدیدترین و به روزترین اطلاعات بیمه ای استفاده کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]