تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آگاه باشيد كه دانش آينده، اخبار گذشته و درمان دردهايتان و نظم ميان شما در قرآن است. ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820723011




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل فروش فیلم ها بعد از انقلاب چه بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
دلایل فروش فیلم ها بعد از انقلاب چه بود؟

سینما


شناسهٔ خبر: 3028666 - سه‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۹
مجله مهر > دیگر رسانه ها

در دهه شصت فیلم های جنگی و موضوعات دفاع مقدسی با بازی بازیگرانی همچون جمشید هاشم پور و ابوالفضل پور عرب و کمدین های مطرح مانند علیرضا خمسه و اکبر عبدی می توانستند فروش فیلمی را تضمین کند. خبرگزاری میزان نوشت: در این گزارش سعی داریم از عوامل فروش فیلم ها در بعد از انقلاب بگوییم. همواره شاهد بوده‌ایم که سرمایه گذاران و تهیه کنندگان یکی از دغدغه های اصلی شان فروش فیلم هایشان است به همین دلیل گاهی شاهد هستیم که آنها برای دیده شدن فیلم شان هر کاری که بتوانند انجام می‌دهند از آوردن بازیگران چهره تا درست کردن حاشیه‌های غیر منطقی برای فیلم های‌شان، در این گزارش  مروری بر آثاری که طی چند سال اخیر پرفروش بودند می‌اندازیم.
 
در دهه شصت فیلم های جنگی و موضوعات دفاع مقدسی با بازی بازیگرانی همچون جمشید هاشم پور و ابوالفضل پور عرب و کمدین های مطرح آن دوران مانند علیرضا خمسه و اکبر عبدی می توانستند فروش فیلمی را تضمین کنند.
 
در دهه هفتاد فیلم‌های خاص توانستند توجه مخاطبین را به خود جلب کنند و از طرف دیگر فیلم هایی با محوریت عاشقانه به شدت مورد استقبال عموم قرار گرفته بود در آن دوران  هدیه تهرانی، فریبرز عرب نیا، امین حیایی و نیکی کریمی و محمد رضا فروتن ستاره های بی بدیل عرصه سینما بودند.
 
در دهه هشتاد این فیلمنامه های طنز بود که سینما را در چنگ خود گرفت و باعث فروش فیلم ها شد اما به دلیل زیاده روی در این عرصه و نادیده گرفتن برخی شئونات منتقدان و سینما گران با کلمه «سخیف» نیز آشنا شدند.
 
در این دهه مهناز افشار، هدیه تهرانی، محمد رضا فروتن، محمد رضا گلزار، بهرام رادان و اواخر آن دهه حامد بهداد به ستاره های سینما تبدیل شدند.
 
و حالا در دهه نود گویا فیلمنامه هایی با مضمون اجتماعی توانسته مخاطبان را به خود جلب کند و در این مدت محسن تنابنده و رضا عطاران توانستند به جمع ستارگان دیگر بپیوندند.
 
در تمام این سال ها دلایلی مختلفی را می توان برای فروش قابل توجه فیلم ها بر شمرد و مورد بررسی قرار داد اینکه  آیا حضور بازیگران چهره می تواند فروش فیلمی را تضمین کند؟ البته این موضوع همواره در این سال ها در هاله ای از ابهام بوده است. به طور مثال فیلمی با حضور حامد بهداد به فروش خوبی می رسد اما فیلم دیگری با حضور همین بازیگر نمی تواند در میان مخاطبین مورد توجه قرار بگیرد، البته در این میان برخی نیز  تبلیغات درست را عامل فروش فیلم می دانند و الحق که از ایجاد حاشیه برای یک فیلم به منظور دست یافتن به فروش بالا هم نمی توان چشم پوشی کرد.

 با تمام این تفاسیر نباید از نقش موثر سالن های استاندارد خوب و به تعداد لازم در تمام شهر ها، شرایط تبلیغاتی برای آثار چشم پوشی کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن