واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: تحول مهمی در اقتصاد پساتحریم روی نخواهد داد
نماینده مردم تهران گفت: با حذف این تحریمها تازه در شرایط قبل از تحریم قرار خواهیم گرفت. اگر ساختارهای معیوب اقتصادی اصلاح نشود، تحول مهمی در اقتصاد پساتحریم روی نخواهد داد.
مهر: در جلسه علنی روز دوشنبه مجلس شورای اسلامی زهره طبیبزاده نماینده مردم تهران در مجلس در نطق میاندستور گفت: قصد داشتم در این نطق در خصوص لزوم افزایش بودجه متروی تهران، معضل آلودگی هوای شهر تهران، کارتنخوابهای مرد و زن، مشکلات اقتصادی زنان سرپرست خانوار نیازمند، وضعیت نامناسب امحاء زبالههای بیمارستانی، مشکلات مدارس استیجاری در معرض تخریب و صدها مشکل دیگر سخن بگویم.
وی ادامه داد: اما دیدم این مشکلات در مقابل طوفانهای شن و ریزگردها، عدم جبران خسارات یخبندانها، سیلابها و زلزله در اقصی نقاط کشور، مدارس کپری جنوب کرمان و زبالههای چند میلیون گردشگر شهرهای شمالی کشور و فاضلابهایی که به رودخانهها و تالابها میریزد، هیچ است.
نماینده مردم تهران در بخش دیگری از نطق خود خطاب به رئیسجمهور گفت: بدانید با توهینهای بیسواد و حواله منتقدان به جهنم، آنان دست از تکلیف شرعی خود برنمیدارند. اگر منتقدان دادهها و ستاندهها در مذاکرات اخیر را ناعادلانه نمیدانستند و اگر نگران تزویر و عهدشکنی آمریکا در مذاکرات هستهای بوده و هستند، از تاریخ ضد بشری آمریکا درس گرفتهاند.
وی ادامه داد: اقدامات اخیر آمریکا در سرقت بیش از ۲ میلیارد دلار از اموال ملت ایران و ایجاد محدودیت برای گردشگران خارجی و افزودن شرکتها و اشخاص در دایره تحریمها تحت عناوین حقوق بشر، تروریسم و موشکی آن هم در حین مذاکرات، ناشی از غیرقابل اعتماد بودن و زورگویی دولت آمریکاست.
طبیبزاده اظهار داشت: شورای نظارت برجام در مقابل نقض آشکار فرمان رهبری چه اقدامی صورت خواهد داد. واقعیت این است که پس از انجام تمامی تعهدات ایران اگر طی روزهای آینده هر تخلف و نقض عهدی توسط دولت آمریکا صورت گیرد، از سوی ایران امکان بازگشت در خصوص اقدامات انجام شده متصور نیست.
نماینده مردم تهران افزود: امتیازات اخیر توسط هر دولتی به طرف مقابل داده میشد، حذف تحریمها حداقل نتیجه آن محسوب میشد؛ هر چند مسئولان آنقدر خود را نیازمند توافق نشان دادند که ثمرهاش تحقیرها و توهینهای دو ساله اخیر مقامات اروپایی و آمریکایی شد که در تاریخ جمهوری اسلامی بیسابقه بود.
طبیبزاده با تاکید بر اینکه هیچ فتح الفتوحی صورت نگرفته است گفت: یادتان هست زمانی که قذافی تمامی تجهیزات هستهای خود را بار کشتی کرد و رفت در ملاقاتی رئیس جمهور وقت ایتالیا بر دستان او بوسه زد و کشور انگلستان اولین دولتی بود که به بمباران لیبی اقدام کرد.
وی تصریح کرد: حضور هیاتهای اروپایی و آمریکایی نه به خاطر پیروزی دیپلماسی لبخند، بلکه به خاطر نیاز اروپا به بازار ۸۰ میلیونی ایران است.
طبیبزاده با اشاره به حذف برخی از تحریمها گفت: با حذف این تحریمها تازه در شرایط قبل از تحریم قرار خواهیم گرفت. اگر ساختارهای معیوب اقتصادی نظیر وابستگی به فروش نفت و وضعیت سیستمهای بانکی و گمرکی اصلاح نشود، تحول مهمی در اقتصاد پساتحریم روی نخواهد داد.
عضو جبهه پایداری گفت: دغدغه ما فقط مذاکرات هستهای در دو سال گذشته نبود. دغدغه ما ساختار مسئلهدار مدیریتی در کشور است. دغدغه ما رانت و فساد ناشی از ۵۰ هزارمیلیارد تومان بدهیهای دانهدرشتها به سیستم بانکی است.
وی ادامه داد: دغدغه ما به کارگیری متهمان پرونده کرسنت و مقامات ارشد وزارت نفت است که با لغو تحریمها و انعقاد قراردادهای جدید نفتی با محتوای نگرانکننده به زودی مجددا قراردادهایی مانند کرسنت منعقد خواهند کرد.
طبیبزاده تصریح کرد: دغدغه ما بیکفایتی مسئولان در دفن و امحاء هزار و ۷۰۰ تن سیبزمینی و افزایش دوبرابری حجم نقدینگی در دولت یازدهم است.
وی ادامه داد: دغدغه ما ناتوانی در تنظیم بازار و اعطای مجوز ورود به برنجهای فاسد شده در انبارها به کشور است.
نماینده مردم تهران اظهار داشت: دغدغه ما اعطای وامهای خودرو برای تخلیه انبارهای دو خودروساز بزرگ بدون اینکه حتی یک خودرو فرسوده از ناوگان حمل و نقل خارج شود، است.
وی گفت: دغدغه ما افزایش بیحجابی و بیعفتی در سایه سیاست تساهل و تسامح است.
عضو فراکسیون زنان اظهار داشت: دغدغه ما دو برابر شدن بودجه مرکز امور زنان و خانواده در سال گذشته است، بدون اینکه کمترین قدمی در جهت رفع مسائل زنان آسیبدیده و توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بر اساس تکالیف برنامه پنجم توسعه برداشته شود، است.
وی افزود: دغدغه ما اجرای برنامهای است که به دنبال ترویج برابری جنسیتی در بازار اشتغال ایران است. بازار اشتغالی که مردان مکلف به تعیین معیشت خانواده در آن بیکار هستند. سیاستی که رهبری در سال ۹۳ صریحا به آن اعتراض میکنند.
طبیبزاده گفت: برنامهای که در آن تمامی اطلاعات مربوط به زنان و خانواده در عرصههای گوناگون و کلیه اطلاعات ریز جمعیتی به صندوق جمعیت سازمان ملل داده میشود.
وی خطاب به رئیسجمهور گفت: دستیابی دشمن به اطلاعات ما برای جنابعالی حساسیتزا و برای امنیت ملی دغدغهآور نیست که در قبال این عقد قرارداد هیچ اقدامی صورت ندادید.
طبیبزاده تصریح کرد: دغدغه ما برگزاری شوی لباس پسران و کنسرتهای توام با حرکات موزون در دانشگاهها در سالهای اخیر است. دغدغه ما حضور معاون اسبق سازمان سیا در دانشگاهها است.
وی اظهار داشت: دغدغه ما اعطای مجوز فعالیت به خبرنگاران جاسوس بی بی سی است.
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]