تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه قلب بهتر از روزه زبان است و روزه زبان بهتر از روزه شكم است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871656014




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش: اقتصاد مقاومتی اولویت برنامه شرکت نفتکش در پساتحریم است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرعامل شرکت ملی نفتکش:
اقتصاد مقاومتی اولویت برنامه شرکت نفتکش در پساتحریم است
مدیرعامل شرکت ملی نفتکش با اشاره به تدوین برنامه توسعه‌ای شرکت ملی نفتکش ایران گفت:‌ توجه به برنامه های اقتصاد مقاومتی از مهمترین برنامه‌های این شرکت در دوران پساتحریم است.

خبرگزاری فارس: اقتصاد مقاومتی اولویت برنامه شرکت نفتکش در پساتحریم است



به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس علی اکبر صفایی در مراسم سالگرد تاسیس شرکت ملی نفتکش ایران با اشاره به لغو تحریمهای ایران گفت: این شرکت آمادگی صادرات نفت و مواد نفتی ایران را پس از لغو تحریمها دارد.  وی تصریح کرد:ایران با داشتن بیش از ١٥٧ میلیارد بشکه نفت و ٣٤ تریلیون مترمکعب گاز ظرفیت خوبی در بخش انرژی دارد. صفایی خاطرنشان کرد: با افزایش صادرات نفت ایران پس از لغو تحریم ها از ١.٥ میلیون به ٢.٥ میلیون بشکه در فاز اول و توسعه فازهای پارس جنوبی برای صادرات گاز و همچنین توسعه پروژه‌های ال ان جی، تقاضا برای حمل ونقل دریایی افزایش پیدا می کند که این شرکت آمادگی حمل این محصولات را خواهد داشت. صفایی به تدوین برنامه توسعه‌ای شرکت ملی نفتکش اشاره کرد و گفت:‌ براساس این برنامه، تنوع درآمدها، توجه به منابع انسانی، کنترل هزینه‌ها، توجه ویژه به مسائل HSE و توجه به برنامه های اقتصاد مقاومتی از مهمترین برنامه های این شرکت است.  مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران با بیان این‌که این شرکت هم اکنون دارای ٦٢ تانکر ملکی و تعدادی کشتیهای بزرگ با ظرفیت ١٥.٤ میلیون تن است، اضافه کرد: مشتریان شرکت ملی نفتکش شرکتهای بزرگ نفتی هستند و این شرکت در همه مجامع بین المللی حضور دارد.  وی با بیان این که بیش از ٣٠ درصد حمل ونقل دریایی در دنیا مربوط به حمل ونقل نفت و  فرآورده های نفتی است، تصریح کرد: میزان حمل ونقل دریایی در دنیا در سال ٢٠٠٥ حدود  ١٠.٨ میلیارد دلار بوده است که طبق پیش بینیها این رقم در سال ٢٠١٦ به ١١ میلیارد تن می رسد.  صفایی با بیان این که تولید ناخالص داخلی و رشد حمل و نقل ارتباط تنگاتنگی باهم دارند، گفت: امیدواریم با لغو تحریمها و افزایش رشد اقتصادی شاهد توسعه و رشد در این بخش باشیم.  وی با اشاره به این‌که با لغو تحریمها ظرفیت شرکت ملی نفتکش در بازارهای جهان به خصوص در بازارهای اروپا افزایش می یابد، تصریح کرد: امیدواریم همکاری تجاری و اقتصادی این شرکت با شرکتهای بین المللی در پساتحریم افزایش یابد تا به اهداف تدوین شده خود دست یابیم. مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران همچنین اعلام آمادگی کرد که شرکت تحت مدیریتش پس از لغو تحریمها با شرکتهای خارجی به صورت گسترده همکاری کند. 

94/10/27 - 11:53





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن