تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831073889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زنگ خطر نابودی باغات چای به صدا درآمد/ نسخه درمان پرداخت مطالبات کی پیچیده می شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: زنگ خطر نابودی باغات چای به صدا درآمد/ نسخه درمان پرداخت مطالبات کی پیچیده می شود؟
این روزها با دست به دست شدن پرداخت مابقی مطالبات چایکاران هفت خان رستم برای کشاورزان به تصویر کشیده شده که این امر فقط سختی کشت را بر دوش چایکاران سنگین تر می کند .


به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قرار بود مطالباتشان به موقع پرداخت شود تا مرهمی بر دردهایشان باشد ولی تلخی کشت، داشت و برداشت از یادشان برود اما داستان دنباله‌دار و تکراری تاخیر در پرداخت خریدهای تضمینی برگ سبز چای دلشان را سرد کرد. چایکاران دهه‌هاست که بی انگیزه شده‌اند و ترجیح می‌دهند باعات چایشان را به ویلای پرزرق و برق و ساختمان سر به فلک کشیده تبدیل کنند البته اگر همه باغات ویلا شوند به لطف واردات همه چیز حل نمی‌شود.


این را امارها هم می‌گویند چرا که از 110 هزار تن چای مصرفی در کشور تنها 20 هزار تن در داخل تولید می‌شود و به ناچار مابقی از طریق واردات تامین می‌شود و با ادامه بی‌مهری دولت به چایکاران مطمئنا میزان واردات در سالهای اتی افزایش خواهد داشت.


 لازم به ذکر است که بحث خرید تضمینی محصولات در قالب حمایت از کشاورزان مطرح بوده اما این روزها این حمایت ها بلای جان کشاورزان شده است.


حال جای سوال است که  چرا با گذشتن دوماه از فصل برداشت مابقی مطالبات چایکاران در هاله ای از ابهام باقی مانده و تنها چایکاران دلخوش وعده وعید هایی هستند که بار سر موعد به بهانه های مختلف عملی نمی شود؟


اما با این روند چه بر سر چایکاران و محصول چای خواهد آمد ایرج هوسمی رئیس اتحادیه چایکاران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت:  در واقع یک سوم مطالبات چایکاران تا کنون پرداخت نشده و با توجه به اینکه آذرماه فصل هرس باغات چای است اما با گذشت فصل هرس باغات تا کنون مساعده ای از سوی دولت در اختیار چایکاران برای شخم زدن و هرس قرار نگرفته و بدیهی است در چنین شرایطی که کشاورزان در مضیغه و تگنا مالی هستند عدم هرس و کوددهی باغات می تواند برای سال زراعی آینده مشکلاتی را به وجود آورد .


رئیس اتحادیه چایکاران گفت: با توجه به گذشت دوماه از فصل بهره برداری و اینکه چایکاران وضعیت اسفناکی دارند و به نان شب خود محتاج اند اما تا کنون بخشی از مطالبات برگ سبز چای فروخته شده به سازمان چای به کشاورزان پرداخت نشده است.


وی افزود: در حال حاضر بیش از 80 درصد باغات چای رها شده و به نوعی بر اساس آمار با حداقل تولید مواجه هستیم به طوریکه امسال در بهترین شرایط تولید  چایکاران تنها 20 هزار تن برگ سبزچای تولید کردند .


هوسمی یادآور شد: در واقع آماده سازی باغات چای برای سال زراعی آینده از اهمیت ویژه ای برخوردار است که متاسفانه در سال جاری چایکاران نتواستند به موقع باغات خود را آماده کنند و حال باید گفت که دیگر رغبتی برای کشت محصول برایشان باقی نمانده که باغات رها شده خود در سالهای گذشته را آماده سازی کنند.


وی تصریح کرد: حال اگر کشت برگ سبز چای برای کشاورز صرفه اقتصادی نداشته باشد به طوریکه نتواند وارد باغ شود و کشت خود را انجام دهد بدیهی است که بخش دیگر از باغات چای از عملکرد تولید رها خواهند شد. 




گفتنی است که بخش بزرگی از جامعه روستایی را کشاورزان تشکیل می دهند که به صرفه نبودن تولید می تواند زندگی این قشر زحمتکش را دچار آسیب های متعدد کند .


حال این روزها ماجرای پرداخت مطالبات کشاورزان ماجرای هفت خان رستم را برای انها به تصویر کشیده و تنها تاخیر در پرداخت مطالبات وضعیت چایکاران را اسفناک تر از قبل می کند.







۲۴ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن